Καφέ της Χαράς: Αντικατάσταση σοκ στην σειρά! Νέο πρόσωπο παίρνει την θέση του...

Όλες οι αλλαγές!

Καφέ της Χαράς: Αντικατάσταση σοκ στην σειρά! Νέο πρόσωπο παίρνει την θέση του...

Μια αντικατάσταση σοκ θα δούμε στη σειρά «Καφέ της Χαράς» που θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγο καιρό. Ένα νέο πρόσωπο θα πάρει την θέση πρωταγωνιστή

Ποιο πρόσωπο αλλάζει;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «TV Έθνους» στον ρόλο του παπά του χωριού θα δούμε έναν νέο ηθοποιό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν ο Στέλιος Γούτης παραμένει στο σήριαλ αλλά όχι ως παπάς του χωριού ή αν μιλάμε για ολοκληρωτική αντικατάσταση χαρακτήρα.

Το ίδιο ρεπορτάζ θέλει και ένα τρίτο πρόσωπο να «εισβάλλει» στη σχέση Βάλιας – Μανωλάκη. Μια εντυπωσιακή κοπέλα για τον ρόλο της οποίας θα πραγματοποιηθεί οντισιόν.

Καφέ της Χαράς: Αυτή είναι η πρώτη ηθοποιός που θα δούμε ξανά στις οθόνες μας!

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει ξανά και αυτή είναι η πρώτη ηθοποιός που θα δούμε στις οθόνες μας!

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έκανε την αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Ο λόγος για την Ρένια Λουιζίδου, η οποία στους προηγούμενους κύκλους ενσάρκωνε τον ρόλο της Χαράς και είναι η πρώτη που έκλεισε! Θυμάστε και πώς ήταν ο Λευτέρης;

«Ο ρόλος της Ρένιας θα υπάρχει. Η Ρένια παίζει και θα παίζει, όμως επειδή ακριβώς είχε όλη αυτή τη δυστοκία με το κανάλι και τη σειρά στην οποία συμμετείχε, και δεν ήξερε τι θα γίνει, εμείς σαν συγγραφείς πρέπει να είμαστε κατοχυρωμένοι με ένα γερό story. Έτσι, φτιάξαμε το story όπως το φανταστήκαμε! Η Ρένια θα έχει μια μεγάλη φιλική συμμετοχή, όχι ένα επεισόδιο, αρκετά επεισόδια», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Καφέ της Χαράς! Αποκάλυψη τώρα...

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Καφέ της Χαράς και η αποκάλυψη έγινε τώρα!

Ο λόγος για την κούκλα Φαίη Σκορδά, η οποία είχε καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα!

Ο ίδιος, μίλησε στο Πρωινό για τα νέα επεισόδιο του Καφέ της Χαράς και ανακοίνωσε όλες τις αλλαγές! Μάλιστα πρότεινε στην Φαίη να κάνει guest και η παρουσιάστρια δέχτηκε με χαρά! «Θα κάνω την Χαρά και δεν κάνω πλάκα...» είπε γελώντας! Δείτε το σχετικό βίντεο: