X Factor: Πλάνα από τις auditions και όλα όσα είπαν οι κριτές! (Βίντεο)

Το X Factor έρχεται στο OPENTV!

X Factor: Πλάνα από τις auditions και όλα όσα είπαν οι κριτές! (Βίντεο)

Πλάνα από τις auditions του X-Factors, αλλά και τα όσα είπαν στην εκπομπή του OpenTV «Ευτυχείτε» οι κριτές του show!

Mετράμε αντίστροφα για την έναρξη!

Η επίσημη φωτογράφιση των κριτών του XFactor αποκλειστικά στο Ευτυχείτε.

Η εκπομπή μίλησε με τους κριτές και τον Άρη Μακρή στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης για το XFactor.

Οι καλύτερες στιγμές των auditions παίζουν καθημερινά στο OPEN. Η Ελένη Βουλγαράκη μας παρουσιάζει καθημερινά τα καλύτερα X moments και μας δίνει μία πρώτη γεύση από το show.

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη φωτογραφία με τους κριτές του X-Factor!

Το «Χ-Factor» επιστρέφει στο OPEN, αναζητώντας το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Ο νέος κύκλος του σόου-παγκόσμιο φαινόμενο ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να είναι πιο εντυπωσιακός από ποτέ.

Το πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο θα βγει από υπερσύγχρονο στούντιο με πολύ υψηλές τεχνολογικές δυνατότητες.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί η Δέσποινα Βανδή, ενώ μια θέση στην κριτική επιτροπή θα έχουν: η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Στον επίσημο λογαριασμό του talent show στο Instagram αναρτήθηκε μια ομαδική φωτογραφία με την… dream team του νέου «Χ-Factor» , γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Το X-Factor Greece ξεκινάει στο Open με τη #dreamteam της ελληνικής μουσικής σκηνής να ενώνει τις δυνάμεις της! Η πρώτη συνάντηση κριτικής επιτροπής και παρουσιάστριας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της πρώτης φάσης του show, τις auditions».

TAGS