Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα 11/6! Ο Δημήτρης θέλει να δωροδοκήσει τον Γιώργο

Tι θα δούμε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα 11/6! Ο Δημήτρης θέλει να δωροδοκήσει τον Γιώργο

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα! Ο Δημήτρης θέλει να δωροδοκήσει τον Γιώργο!

Αναλυτικά τι θα δούμε!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Επεισόδιο 175

Η Λίλιαν καταλαβαίνει πως για κάποιο λόγο η Κάτια θέλει να βοηθήσει τη Μαρίνα και όχι την ίδια. Αποφασίζει, λοιπόν, να δράσει μόνη της. Ο Δημήτρης δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει το γιό του από τη Σοφία και προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Γιώργο για να φύγει οριστικά από την ζωή τους.

Η Μαρίνα βλέποντας πως η Μελίτη δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά η μαμά της, προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη να ξεχάσουν προς το παρόν ότι θα κάνουν δικά τους παιδιά. Ο Μιχάλης αναγκάζεται να υποχωρήσει προς το παρόν, ενώ λέει στη Μαρίνα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Φώτη.

Στο μεταξύ Μαρίνα και Μάρθα δεν μπορούν να καταλάβουν την αλλαγή στη στάση της Κάτιας. Η Μάρθα αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως η Κάτια ξέρει για την σχέση της με τη Μαρίνα. Ο Άρης προσπαθεί να φέρει την Έλλη κοντά στην Μελίτη κανονίζοντας να της κάνει εκείνη μάθημα ιππασίας.

Η Μελίτη παίρνει κρυφά τηλέφωνο την Κάτια, αλλά η Λίλιαν την ακούει… Η Μάρθα συναντιέται με την διευθύντρια του ιδρύματος για να τη ρωτήσει αν η Κάτια ξέρει πως η Μαρίνα είναι κόρη της. Οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ρεπορτάζ φωτιά! «Η Μαρίνα κινδυνεύει»!

Ρεπορτάζ φωτιά σήμερα για την Γυναίκα χωρίς όνομα στον ΑΝΤ1! «Η Μαρίνα κινδυνεύει»!

Η Μαρίνα και ο Μιχάλης ετοιμάζονται να παντρευτούν και η Κάτια έχει μια αδικαιολόγητη ανησυχία. Η πιο ωραία στιγμή του ζευγαριού καταστρέφεται όταν η Λίλιαν δεν εμφανίζεται με τη Μελίτη.

Ο γάμος του Μιχάλη και της Μαρίνας πλησιάζει και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η Μαρίνα ασχολείται με τις προετοιμασίες και είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη της η Μελίτη θα είναι το παρανυφάκι της. Ωστόσο η Κάτια έχει κακό προαίσθημα για τη Μαρίνα και τη Μελίτη. Το λέει στον Φώτη, αλλά εκείνος της απαντάει ότι είναι αποφασισμένος να πει στην κόρη τους ότι είναι ο πατέρας της. Η Κάτια για μια ακόμη φορά προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Οχι τώρα. Οχι τώρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί. Μην της χαλάσεις αυτήν τη στιγμή», του λέει. «Ισως έχεις δίκιο. Περιμέναμε τόσο καιρό, ας περιμένουμε λίγο ακόμα». Ομως η Κάτια επιμένει. «Εγώ αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να ησυχάσω. Λες να κινδυνεύει; Πρέπει να την προστατεύσεις. Να είσαι κοντά της». Εκείνος την καθησυχάζει με τη σειρά του και της λέει ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά το ένστικτο της μάνας δεν τη γελάει.

Η Λίλιαν το σκάει με τη Μελίτη

Την ώρα που η Μαρίνα και η Ρένα συνεχίζουν να ασχολούνται με τα του γάμου, η Λίλιαν θέλει διακαώς να πάρει το παιδί και να φύγει. Είναι σίγουρη ότι η Μελίτη θα δεθεί ακόμη περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα και εκείνη θα την απορρίψει.

Η ημέρα του γάμου φτάνει. Η Μαρίνα είναι πανέμορφη με το νυφικό της και ο Μιχάλης από την πλευρά του έχει μεγάλη χαρά, αφού αυτή τη φορά οι δυο τους θα παντρευτούν, όχι γιατί αυτό είναι μέρος κάποιου σχεδίου, αλλά γιατί είναι πραγματικά ερωτευμένοι, ένας έρωτας που δοκιμάστηκε και άντεξε.

Η Μαρίνα περιμένει τη Μελίτη, που θα γίνει το παρανυφάκι της, για να πάνε μαζί στον γάμο. Ομως το κορίτσι δεν εμφανίζεται και αρχίζει να ανησυχεί. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να της βγάλουν τις κακές σκέψεις από το μυαλό. Η Μαρίνα ήλπιζε ότι τα είχε βρει με τη Λίλιαν, αλλά φαίνεται πως έκανε λάθος και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πραγματικότητα. Της τηλεφωνεί επανειλημμένα, αλλά δεν τη βρίσκει. Είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη Μελίτη και έχει φύγει. Η αντίδρασή της είναι έντονη. «Το έσκασε. Πήρε τη Μελίτη και έφυγε. Μου πήρε το παιδί μου», αρχίζει να φωνάζει. Οι επόμενες στιγμές θα είναι για εκείνη μαρτυρικές.

Η Κάτια μαθαίνει τα νέα. Τώρα καταλαβαίνει το άσχημο προαίσθημα που είχε. Τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη Λίλιαν. Για μια ακόμη φορά δεν βοήθησε το παιδί της. «Εγώ φταίω. Έπρεπε να το καταλάβω», κατηγορεί τον εαυτό της.