Η Επιστροφή: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο 11/6! Προφυλακιστέος ο Ορέστης!

Τι θα δούμε;

Η Επιστροφή: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο 11/6! Προφυλακιστέος ο Ορέστης!

Χαμός στο σημερινό (11/6) επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή», καθώς ο Ορέστης θα κριθεί προφυλακιστέος!

Αναλυτικά οι εξελίξεις!

Τρίτη 11 Ιουνίου Επεισόδιο 149

Τα πράγματα με τον Ορέστη δείχνουν να χειροτερεύουν, όταν ο εισαγγελέας τον ξανακαλεί για την υπόθεση με τα φυτοφάρμακα και κρίνεται προφυλακιστέος με την δίκη να είναι προ των πυλών και τον Ζερβό να κρατάει έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι του, γι’ αυτήν την υπόθεση. Κι ενώ η Έλενα με τον Πέτρο αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ο Παύλος αποφασίζει αν θα βρεθεί δίπλα ή απέναντι στην Αθηνά. Ένα θανάσιμο τροχαίο, θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω, στις ζωές όλων και τον Πέτρο πολύ κοντά στην αλήθεια για τον πραγματικό ένοχο των επιθέσεων. Οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Η επιστροφή - Αποκλειστικό! Η Βίκυ βρίσκει τραγικό τέλος στο ψυχιατρείο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά η Επιστροφή! Η Βίκυ βρίσκει τραγικό τέλος στο ψυχιατρείο, αφού δεν αντέχει άλλο το μαρτύριο της...

Δεν άντεξε άλλο το μαρτύριο που ζούσε ένα χρόνο από την αυτοκτονία του Λευτέρη και η Βίκυ λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της «Επιστροφής» αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της λυτρώνοντας έτσι την ψυχή της, αλλά και τα βάσανα που φόρτωσε στη μονάκριβη Αννα της! Το TiVi Σίριαλ σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Πρώτο το TiVi Σίριαλ σας είχε αποκαλύψει πως η Βίκυ ήταν η πραγματική ένοχος εξαιτίας της ψυχιατρικής ασθένειας από την οποία έπασχε! Η αρχή του τέλους για την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε όταν αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη, αλλά και με την καταδίκη του που εκείνη προκάλεσε! Ο Λευτέρης στη φυλακή αυτοκτονεί και η Βίκυ έχασε τον άνtρα που αγάπησε όσο τίποτα! Η μόνη της παρηγοριά ήταν η μονάκριβη Αννα της! Ολες αυτές οι εξελίξεις οδήγησαν το μυαλό της στην παράνοια με αποτέλεσμα όχι μόνο να ξαναζωντανέψει τον Λευτέρη στη φαντασία της, αλλά και να βάψει τα χέρια της με αίμα! Η Βίκυ ουσιαστικά μετά την αυτοκτονία του Λευτέρη απέκτησε διασχιστική διαταραχή ταυτότητας, που είναι η ύπαρξη φαινομενικά ανεξάρτητων προσωπικοτήτων, όπου εκδηλώνεται αμνησία της πρωταρχικής ταυτότητας με σκοπό την ύπαρξη και την εκδήλωση της συμπεριφοράς των άλλων ταυτοτήτων. Γι’ αυτό και ποτέ η ίδια δεν αντιλαμβάνεται πως κάνει τους φόνους και «κατηγορεί» τον ανύπαρκτο Λευτέρη! Ομως, πριν από μερικά επεισόδια, είδαμε πως η γυναίκα ανακάλυψε έντρομη πως εκείνη είναι η ένοχη για τις επιθέσεις και η πορεία προς το τέλος είναι πια προδιαγεγραμμένη...

Ο εγκλεισμός στο ψυχιατρείο & το τραγικό το τέλος!

Η ρομαντική βραδιά ανάμεσα στη Βίκυ και τον Γιάνναρη μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού ο αστυνομικός πέφτει νεκρός από τα χέρια της γυναίκας που ερωτεύτηκε όσο τίποτα! Το σοκ για όλους αλλά και για την ίδια τη Βίκυ θα είναι τεράστιο, ένα ντόμινο αποκαλύψεων και καταιγιστικών εξελίξεων θ’ αρχίσει να ξετυλίγεται. Η επόμενη μέρα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια και τη σκληρή πραγματικότητα που τους περιμένει από εδώ και πέρα. Η Αννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της να οδηγείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των δικαστικών φυλακών και ο Χρήστος πρέπει να στηρίξει την αγαπημένη του που μετά τον πατέρα της βιώνει το ίδιο δράμα με την ίδια της τη μάνα. Ολοι αντιλαμβάνονται ότι η Αννα βρίσκεται σε μια λεπτή ισορροπία και αναλαμβάνει η Μαργαρίτα να τη φροντίσει. Η Ελενα και η οικογένειά της, μουδιασμένοι ακόμα, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας. Ο Παύλος από τη μια βρίσκει επιτέλους τον ένοχο για τον θάνατο του Φώτη, από την άλλη αντιλαμβάνεται πως την ευθύνη φέρει ένας άνθρωπος που έχει το ακαταλόγιστο. Η Βίκυ από το ψυχιατρείο συνειδητοποιεί σιγά-σιγά τι έχει προκαλέσει: «Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος; Πώς μπόρεσα να κάνω κάτι τέτοιο! Φύγε, εσύ φταις, εσύ που δεν με αφήνεις», λέει στον νεκρό Λευτέρη! Και συνεχίζει: «Ομως πρέπει κάτι να κάνω...

Πρέπει να λυτρωθώ από αυτό το μαρτύριο», και ζητάει να δει τους ανθρώπους που έβλαψε για να τους ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχει όμως από όλους την ίδια ανταπόκριση, αφού ο Μάνος αρνείται να την επισκεφτεί! Ομως στη συνέχεια καλεί την Ελενα να της μιλήσει. «Δεν ξέρω τι να σου πω! Δεν ξέρω, δεν καταλαβαίνω... Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν! Δεν θα πείραζα κανέναν, Ελενα, έχω τρελαθεί! Αυτός με έβαλε να το κάνω, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με», της λέει, ενώ ο Λευτέρης θα οδηγήσει πάλι το μυαλό της σε σκοτεινά μονοπάτια. Η Βίκυ όμως καταφέρνει να τον «νικήσει», ενώ η Ελενα δείχνει να τη συγχωρεί καθώς αντιλαμβάνεται πως το μυαλό της παίζει τρελά παιχνίδια, ωστόσο της ξεκαθαρίζει πως αυτή θα είναι η τελευταία τους συνάντηση! Η Βίκυ συνεχίζει το μυστηριώδες σχέδιο που έχει στο μυαλό της και ζητάει να συναντηθεί με τον Ορέστη, προκαλώντας την οργή του Λευτέρη: «Τι δουλειά έχεις να δεις αυτόν; Γιατί, Βίκυ; Μας κατέστρεψε, μας διέλυσε, ευθύνεται για όλα όσα μας έτυχαν! Σκότωσέ τον! Βγάλ’ τον από τη μέση, κάν’ το για μένα... Ξέρω ότι με αγαπάς και θα το κάνεις. Μην τον αφήσεις να σου πει ψέματα πάλι, είναι απατεώνας, μην το ξεχάσεις. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις». Η άτυχη γυναίκα συνεχίζει να «παλεύει» με τους δράκους στο μυαλό της και όταν ο Ορέστης βρεθεί μπροστά της, έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μη χάσει τον έλεγχο και του κάνει κακό. Ετσι βάζει εντελώς απρόσμενα τέλος στη ζωή της, αλλά και στο μαρτύριο που ζούσε... μπροστά στα έντρομα μάτια του Ορέστη!

Η επιστροφή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας 3-7/6! Επεισόδια που-θρίλερ!Θρήνος για την Αννα & την Ελενα

Μπορεί η Ελενα στην τελευταία τους συνάντηση να της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα τη δει ποτέ ξανά, αλλά η είδηση του θανάτου της τής προκαλεί τεράστιο σοκ! Για πάνω από 25 χρόνια υπήρξαν φίλες κολλητές και ό,τι κι αν έγινε δεν έπαψε ποτέ να την αγαπάει! Πώς μπορεί άλλωστε να ξεχάσει όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν; «Τουλάχιστον ηρέμησε... Οσο κι αν με πονάει αυτό που λέω, ηρέμησε η ψυχή της από όλο αυτό που ζούσε... Τι μαρτύριο... Πώς έγιναν έτσι τα πράγματα; Πώς γίναμε όλοι έτσι;», μονολογεί με δάκρυα στα μάτια. Την ίδια ώρα η Αννα ζει τον δικό της Γολγοθά καθώς μέσα σ’ ένα χρόνο έχασε και τους δυο της γονείς από την ίδια αιτία: αυτοκτονία! Ο Χρήστος στέκεται δίπλα της βράχος και δεν την αφήνει στιγμή μόνη της. Με τη στήριξή του και την αγάπη του της γαληνεύει την καρδιά, ενώ και οι Κορωναίοι είναι δίπλα της! Μάλιστα το τραγικό γεγονός αυτό θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στη Δανάη, η οποία δεν μπορεί να αντιληφθεί τα άσχημα πράγματα που έχουν συμβεί στις ζωές τους όλο αυτό τον καιρό!

Ορέστης & Αθηνά: Ο πόλεμος τώρα αρχίζει!

Η προσπάθεια της Αθηνάς να πάρει με το μέρος της τον Παύλο, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα και τα σχέδιά της ναυαγούν για ακόμα μια φορά. Κολλημένη στο δικό της πλάνο, θέλει να θέσει τον Ορέστη εκτός εταιρείας και ο τελευταίος αποκαλύπτει στον Στέφανο το μεγάλο μυστικό της! Η ρήξη ανάμεσα στην Αθηνά και τον Στέφανο είναι γεγονός, αλλά ο Ορέστης δεν υπολογίζει ότι με το να ξεμπροστιάσει την Αθηνά, θα προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στον εαυτό του. Ο Στέφανος δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον Ορέστη και αποκαλύπτει σε όλους πως η Αθηνά και ο Κορωναίος γνωριζόντουσαν πολύ πριν έρθουν στην πόλη, συνεργαζόντουσαν και είχαν σχεδιάσει από κοινού την εξόντωση της Ντέλκουμ. Η αλήθεια πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια του Ορέστη, ενώ λάδι στη φωτιά ρίχνει και η παραδοχή της Αθηνάς για όσα είπε ο Στέφανος. Η ώρα του «λογαριασμού» για τον Ορέστη και την Αθηνά ξεκινάει και φαίνεται πως τα λάθη τους θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά, χάνοντας από δίπλα τους συγγενείς, φίλους και συμμάχους. Ο Στέφανος ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα, όταν συλλαμβάνεται για την πλεκτάνη που έστησε στην Ντέλκουμ.

*Γιάννα Παπανικολάου