Η Επιστροφή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (17-21/6)!

Tι θα δούμε;

Η Επιστροφή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (17-21/6)!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ με όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας στη σειρά του ΑΝΤ1 Η Επιστροφή!

Συγκλονιστικά επεισόδια!

Αναλυτικά!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 153
Η προσπάθεια της Αθηνάς να πάρει με το μέρος της, τον Παύλο, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα και τα σχέδια της ναυαγούν για ακόμα μια φορά. Κι ενώ ο Πέτρος εξομολογείται στο Ζερβό τις υποψίες του για τη Βίκυ, τα γεγονότα θα τους προσπεράσουν. Η ρομαντική βραδιά ανάμεσα στην Βίκυ και στον Γιάνναρη μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ο Γιάνναρης πέφτει νεκρός απ’ το χέρι της γυναίκας που ερωτεύτηκε, την αληθινή ένοχο όλων των επιθέσεων… τη Βίκυ. Το σοκ για όλους αλλά και για την ίδια τη Βίκυ θα είναι τεράστιο, ένα ντόμινο αποκαλύψεων και καταιγιστικών εξελίξεων θ’ αρχίσει να ξετυλίγεται. Η επόμενη μέρα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια και την σκληρή πραγματικότητα που τους περιμένει από’δω και πέρα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154
Η Άννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της να οδηγείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των δικαστικών φυλακών. Ο Χρήστος πρέπει να στηρίξει την αγαπημένη του που μετά τον πατέρα της βιώνει το ίδιο δράμα με την ίδια της τη μάνα. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η Άννα βρίσκεται σε μια λεπτή ισορροπία κι αναλαμβάνει η Μαργαρίτα να την φροντίσει. Η Έλενα κι η οικογένειά της μουδιασμένοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας. Ο Παύλος βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία βρίσκει επιτέλους τον ένοχο για τον θάνατο του Φώτη, από την άλλη αντιλαμβάνεται πως την ευθύνη φέρει ένας άνθρωπος που έχει το ακαταλόγιστο. Στο μεταξύ η Αθηνά κολλημένη στο δικό της πλάνο θέλει να θέσει τον Ορέστη εκτός εταιρείας. Κι ενώ η πρώην γυναίκα του Γιάνναρη επισκέπτεται τη Βίκυ στη φυλακή, ο Ορέστης αποκαλύπτει στο Στέφανο το μεγάλο μυστικό της Αθηνάς.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 155
Η ρήξη ανάμεσα στην Αθηνά και τον Στέφανο είναι γεγονός, αλλά ο Ορέστης δεν υπολογίζει ότι με το να ξεμπροστιάσει την Αθηνά, θα προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στον εαυτό του. Η Βίκυ από το ψυχιατρείο της συνειδητοποιεί σιγά σιγά τι έχει προκαλέσει και ζητάει να δει τους ανθρώπους που έβλαψε για να τους ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχει όμως από όλους την ίδια ανταπόκριση. Στο μεταξύ ο Στέφανος δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον Ορέστη. Και ξεκινάει με το να μάθουν όλοι πως η Αθηνά και ο Κορωναίος γνωριζόντουσαν πολύ πριν έρθουν στην πόλη, συνεργαζόντουσαν και είχαν σχεδιάσει από κοινού την εξόντωση της Ντέλκουμ. Η αλήθεια πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια του Ορέστη και όχι μόνο! Όμως η Αθηνά δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Θα καλύψει τον Ορέστη ή θα του δώσει το τελειωτικό χτύπημα;


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156
Τα πράγματα για τον Ορέστη δείχνουν να παίρνουν αναπάντεχη τροπή όταν η Αθηνά και ο Στέφανος αποφασίζουν ν’ αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για την συνεργασία τους με τον Κορωναίο. Θα μπορέσει ο Ορέστης να θολώσει τα νερά για ακόμα μια φορά ή η σχέση με την οικογένεια του θα κλονιστεί οριστικά και ανεπανόρθωτα; Παράλληλα ο Πέτρος και ο Νικήτας προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για την εμπλοκή του Στέφανου στην δολιοφθορά του φυτοφαρμάκου. Την ίδια στιγμή η Βίκυ συνεχίζει τις συναντήσεις της με τους ανθρώπους που έκανε κακό και μετά τον Παύλο, έχει σειρά η Έλενα. Η Βίκυ ζητάει τη συγχώρεσή της, την ίδια όμως στιγμή ο Λευτέρης θα οδηγήσει πάλι το μυαλό της σε σκοτεινά μονοπάτια. Θα καταφέρει να τον «νικήσει» ή η Έλενα θα βρεθεί γι’ακόμα μια φορά μπροστά σε θανάσιμο κίνδυνο;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157
Η ώρα του «λογαριασμού» για τον Ορέστη και την Αθηνά ξεκινάει και φαίνεται πως τα λάθη τους, θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά, χάνοντας από δίπλα τους συγγενείς, φίλους και συμμάχους. Ο Στέφανος ετοιμάζεται να φύγει απ’ την χώρα, όταν συλλαμβάνεται για την πλεκτάνη που έστησε στην Ντέλκουμ. Η Βίκυ συνεχίζει το μυστηριώδες σχέδιο που έχει στο μυαλό της και ζητάει να συναντηθεί με τον Ορέστη, προκαλώντας την οργή του… Λευτέρη. Όταν ο Ορέστης βρεθεί μπροστά της, η Βίκυ έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μην χάσει τον έλεγχο και του κάνει κακό. Θα είναι όμως αρκετά για να ολοκληρώσει με ασφάλεια το σχέδιό της;

Η επιστροφή: Τέλος με ουράνιο τόξο μετά την «καταιγίδα»! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Τέλος με ουράνιο τόξο στην επιστροφή του ΑΝΤ1, μετά την «καταιγίδα» που χτύπησε όλους τους πρωταγωνιστές! Αποκλειστικό ρεπορτάζ με τα 5 τελευταία επεισόδια!

Το TV24 εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Η Βίκυ αυτοκτονεί

Οι πληγές που χωρίζουν τους Κορωναίους και τους Ανδρέου δείχνουν να επουλώνονται και η Βίκυ παίρνει μια σημαντική απόφαση για να ξορκίσει μια και καλή την κατάρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Και αυτή η απόφαση δεν είναι άλλη από το να βάλει τέλος στη ζωή της. Μπορεί η Ελενα στην τελευταία τους συνάντηση να της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα τη δει ποτέ ξανά, αλλά η είδηση του θανάτου της τής προκαλεί τεράστιο σοκ! Για πάνω από 25 χρόνια υπήρξαν φίλες κολλητές και ό,τι κι αν έγινε, δεν έπαψε ποτέ να την αγαπάει! Πώς μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν: «Τουλάχιστον ηρέμησε... Οσο και αν με πονάει αυτό που λέω, ηρέμησε η ψυχή της από όλο αυτό που ζούσε... Τι μαρτύριο... Πώς έγιναν έτσι τα πράγματα; Πώς γίναμε όλοι έτσι;» λέει με δάκρυα στα μάτια. Την ίδια ώρα, η Αννα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, καθώς μέσα σε έναν χρόνο έχασε και τους δύο γονείς της με τον ίδιο τρόπο: αυτοκτονία!

Ο Ζερβός νιώθει καθημερινά την απειλή κάποιων επικίνδυνων ανθρώπων που έχουν σχέση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και ζητάει τη βοήθεια του Νίκου. Η Αννα μετά τις τελευταίες εξελίξεις παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, που φέρνει τον Χρήστο σε δίλημμα: «Πάμε να φύγουμε από εδώ... Δεν αντέχω άλλο να το βλέπω αυτό το μέρος! Πάμε να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή, μακριά από το παρελθόν». Παράλληλα ο Στέφανος αποφυλακίζεται, αλλά εμμένει στην απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθηνά. Εκείνη, νιώθοντας πλέον ηττημένη και προδομένη απ’ όλους, παίρνει μια ακραία απόφαση, προκειμένου να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν…

Η Ελενα οδηγείται στην αυτοκτονία

Ο Ζερβός εμπιστεύεται στον Νίκο κάτι πολύ σημαντικό για τη δίκη με τα φυτοφάρμακα, όμως, μπαίνουν στον στόχο ενός πολύ επικίνδυνου ανθρώπου. Η Αννα και ο Χρήστος ανακοινώνουν στη Μαργαρίτα κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους, που θα την αναστατώσουν. «Πού θα πάτε, βρε παιδιά, να φύγετε; Καταλαβαίνω, έχετε τραβήξει πολλά, αλλά και η φυγή δεν είναι λύση», τους λέει και η Αννα της απαντάει: «Δεν αντέχω άλλο να μένω εδώ...». Την ίδια στιγμή, η ζωή της Ελενας βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε κίνδυνο, αυτή τη φορά από την Αθηνά. Ο Στέφανος, έχοντας ανακαλύψει το θανάσιμο σχέδιο της Αθηνάς, προειδοποιεί τον Παύλο: «Η Αθηνά έχει ξεφύγει και είσαι ο μοναδικός που μπορείς να τη φέρεις ξανά σε ισορροπία! Θέλει να σκοτώσει την Ελενα, πρέπει να με βοηθήσεις να την αποτρέψουμε». Ολοι ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να σώσουν την Ελενα από την καταστροφική μανία της Αθηνάς. Ομως η Αθηνά είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τη μεγαλύτερη εχθρό της στο ίδιο τέλος με αυτό που είχε η αδελφή της: δηλαδή να αυτοκτονήσει! Την τελευταία στιγμή ο Παύλος και ο Στέφανος καταφέρνουν να σώσουν τη μία από το να κάνει φόνο και την άλλη από το να πεθάνει!

Η επιστροφή: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας 3-7/6! Επεισόδια που-θρίλερ!

Η Αθηνά δίνει πίσω την Ντέλκουμ

Ο Ζερβός ρυθμίζει με άκρα μυστικότητα και προσοχή και τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σχέδιό του. Η Αθηνά ανακοινώνει στον Ορέστη ότι πήρε την απόφαση να φύγει, αφού επανορθώσει για κάποιες αδικίες ακόμα. «Θα φύγεις έτσι ξαφνικά; Τι ετοιμάζεις, Αθηνά! Γιατί δεν μπορεί να μην ετοιμάζεις κάτι! Εσύ ήθελες να τους καταστρέψεις όλους και τώρα ξαφνικά φεύγεις έτσι απλά;» τη ρωτάει, αλλά εκείνη επιμένει πως δεν έχει κανένα σχέδιο κατά νου. Την ίδια σκέψη κάνει και ο Χάρης, ο οποίος είναι επιφυλακτικός με τις προθέσεις της Αθηνάς, σε αντίθεση με την Ελενα και τους υπόλοιπους, που μοιάζουν να πιστεύουν πιο πολύ τη μεταστροφή της. Η Αθηνά κάνει δύο τελευταίες κινήσεις καλής θέλησης σε Νικήτα και Παύλο που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Από τη μία δίνει πίσω στον Νικήτα την Ντέλκουμ, από την άλλη παραχωρεί μερικές μετοχές στον Παύλο, ώστε να του εξασφαλίσει το μέλλον του! Αλλωστε είναι ο μοναδικός συγγενής της στον κόσμο! Στο μεταξύ, ο Ζερβός αισθάνεται πως πρέπει να διασφαλίσει τα στοιχεία που καίνε τον Ορέστη. Και μέσα σε αυτό το κλίμα αρχίζει η πολύκροτη δίκη Κορωναίου.


Ο Ζερβός «καίει» τον Ορέστη και πεθαίνει

Οσο πλησιάζει η κατάθεση του Ζερβού, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τον Ορέστη σιγουρεύονται πως ο πρώην αστυνομικός κάτι ετοιμάζει. Και δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να προχωρήσει. Στο μεταξύ, ο αποχωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για τον Χρήστο και την Αννα, αφού θα πρέπει να αποχωριστούν για πάντα τους ανθρώπους που αγάπησαν! «Καλή τύχη και καλή αρχή σε ό,τι και αν κάνετε! Είναι η πιο σωστή απόφαση που παίρνετε... Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, ζήσαμε πολλές άσχημες καταστάσεις, αλλά και όμορφες! Και ελπίζω από εδώ και στο εξής να έχετε μόνο καλά πράγματα να ζήσετε», τους λέει η Ελενα! Ομως και για τη Δανάη είναι δύσκολος ο αποχωρισμός! Την ίδια ώρα, η κίνηση του Παύλου για την εταιρεία συγκινεί τους πάντες, καθώς δίνει στην οικογένεια τις μετοχές που του άφησε η Αθηνά.

Στο δικαστήριο, έρχεται η ώρα του Νικήτα και του Νίκου να καταθέσουν εναντίον του Ορέστη, αλλά ο Αργύρης πείθει τον Κορωναίο να τον βοηθήσει να πάρουν μια μέρα αναβολή, ώστε να ολοκληρώσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους. Μια φωτιά απειλεί να εξαφανίσει τα στοιχεία κατά του Ορέστη. Ομως ο Ζερβός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Μπορεί ο ίδιος να πέθανε στη φωτιά, όμως είχε φροντίσει να εξασφαλίσει πως τα στοιχεία που «καίνε» τον Κορωναίο θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο! Διαβάστε και αυτό: Η επιστροφή - Σούπερ αποκλειστικό! Κραυγή απόγνωσης της Έλενας μέσα από τη φυλακή!

Ο Ορέστης στη φυλακή

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Ζερβού, ο Ορέστης πίστεψε πως θα μπορούσε να γλιτώσει τη φυλακή, καθώς μαζί με τη φωτιά χάθηκαν και τα στοιχεία που «καίνε» τον ίδιο! Δεν γνώριζε όμως ότι ο πρώην φίλος του και συνένοχος στις παρανομίες του είχε φροντίσει να μην τον αφήσει να ξεφύγει. Στη δίκη, ο Ορέστης δεν έχει παρά να δηλώσει: «Είμαι ένοχος», με αποτέλεσμα ο δικαστής να του επιβάλει ποινή φυλάκισης! Την ίδια ώρα, ένα ένοχο μυστικό του Νικήτα θα φέρει τη μεγαλύτερη ανατροπή από όλες, αλλά και θα τον «τιμωρήσει». Αρκετούς μήνες αργότερα, ο Πέτρος ζητάει από την Ελενα να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους, έχοντας δίπλα τους τα παιδιά τους. Η Δανάη θα μείνει με τον Παύλο και ο Χάρης με τη Λίλα. Η τελευταία σκηνή θα βρει τους πρωταγωνιστές στην παραλία... Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα!