Στην υγεία μας ρε παιδιά: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Τι θα δούμε σήμερα;

Στην υγεία μας ρε παιδιά: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Ξεχωριστούς καλεσμένους έχει απόψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην μουσική εκπομπή του, Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου στις 22:00.

Την έναρξη και τον τόνο της βραδιάς δίνουν με τις πενιές τους πέντε σολίστες του μπουζουκιού. Αγαπημένοι ηθοποιοί τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν με διαχρονικά τραγούδια του μοναδικού Γιώργου Ζαμπέτα.

Μαζί τους στην παρέα ερμηνεύουν με τις υπέροχες φωνές τους οι τραγουδιστές: Λένα Αλκαίου, Άκης Δείξιμος, Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός, Πάνος Παπαϊωάννου και Μυρτώ Καμβυσίδη.

Όλοι μαζί, μία ευχάριστη παρέα : Πέτρος Ζούλιας, Kώστας Χαρδαβέλλας, η Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάσος Χαλκιάς, Ελένη Καρακάση, Λευτέρης Ελευθερίου, Μάνος Καρατζογιάννης, Χριστίνα Τσάφου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αργύρης Αγγέλου, Δανάη Μπάρκα, Σοφία Βογιατζάκη, Μάκης Πατέλης, Νίκη Λάμη, Κωνσταντίνος Κακούρης και ο Γιώργος Δεπάστας, απολαμβάνουν χιλιοτραγουδισμένες επιτυχίες του αξέχαστου δημιουργού σε μια εκπομπή γεμάτη ζωντάνια και αστείρευτο κέφι.

"Στην υγεία μας": Τους έπεσε το σαγόνι με το ντεκολτέ "μπόμπα"! (Βίντεο)

Τους έπεσε το σαγόνι στο "Στην υγεία μας" και σίγουρα θα πέσει και το δικό σας με το ντεκολτέ "μπόμπα" και το βίντεο που... κολάζει!

Γνωστό μοντέλο φόρεσε ένα υπέροχο μάξι φόρεμα που ήταν αεράτο μπρος πίσω…

Είχε ένα βαθύ ντεκολτέ και όταν σηκώθηκε να χορέψει φυσικά ο καμεραμάν ζούμαρε στα πλούσια προσόντα της. Χαμό προκάλεσε η Χριστιάνα Μούσση με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου αλλά και με τις χορευτικές της ικανότητες.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Για αυτό πίνει καφέ και όχι κρασί στο «Στην υγειά μας»! Το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή!

Για αυτό ο Σπύρος Παπαδόπουλος πίνει καφέ και όχι κρασί στο «Στην υγειά μας»! Το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή που λίγοι γνωρίζουν....

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε δώσει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο στο νεφρό, από την οποία και βγήκε νικητής!

Έτσι ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ, και στα γυρίσματα την βγάζει με καφέ!

"Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την μεγάλη μάχη ο Σπύρος Παπαδόπουλος!