Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 1/7! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε το πρόγραμμα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 1/7! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά στο Youweekly.gr!

Η κόρη μου: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (1-5/7)! Επεισόδια-φωτιά!

Επεισόδια-φωτιά στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου» αυτή την εβδομάδα (1-5/7)! Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Τι θα δούμε...

Επεισόδιο 21
Η Ασού αποκαλύπτει στον Ντεμίρ μια πληροφορία που απειλεί να αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων τους: ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της Οϊκιού και πως θέλει να αναπτύξει σχέση με το παιδί της. Ο Ντεμίρ αρχικά της απαγορεύει οποιαδήποτε επαφή με την Οϊκιού, όμως μπροστά στις απειλές της αναγκάζεται να δεχτεί τουλάχιστον να γνωριστούν, υπό έναν όρο. Η Aσού να συστηθεί ως φίλη του Ντεμίρ, και όχι ως η μητέρα της μικρής.

Επεισόδιο 22
Η Ασού αθετεί την υπόσχεση που έδωσε στον Ντεμίρ και αποκαλύπτει στην Οϊκιού ότι είναι η μητέρα της. Η αντίδραση της μικρής αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία το πόσο πολύ έχει δεθεί με τον πατέρα της. Ο Ντεμίρ νιώθει συντετριμμένος που η κόρη του έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πηγή στρες, σαν να μην έφταναν όλες οι δυσκολίες της ασθένειάς της.

Επεισόδιο 23
Ο Ντεμίρ είναι γεμάτος υποψίες για το ξαφνικό ενδιαφέρον της Ασού για την κόρη της, που εγκατέλειψε αμέσως μετά τη γέννησή της. Μαζί με τον Ουγούρ προσπαθούν απεγνωσμένα να μάθουν ποια είναι τα πραγματικά κίνητρά της. Στο μεταξύ, όσο κι αν δεν το θέλει, πρέπει να επιτρέψει στην Ασού να συνεχίσει να βλέπει την Οϊκιού, προκειμένου να αποφύγει χειρότερες συνέπειες.

Επεισόδιο 24
Ο Ντεμίρ ακόμα αναρωτιέται για τον πραγματικό λόγο που η Ασού δεν αφήνει ήσυχη την κόρη του, όμως η απάντηση θα έρθει μόνη της στα χέρια του από την πιο απροσδόκητη πηγή. Η Οϊκιού δεν πρέπει να μάθει τίποτα για όλα αυτά τα βρόμικα παιχνίδια των μεγάλων, ιδιαίτερα τώρα που τα συμπτώματα της ασθένειάς της γίνονται όλο και πιο εμφανή.

Επεισόδιο 25
Ο Ντεμίρ ζητά τη βοήθεια της Τζαντάν για να αντέξει όλα τα βάρη που έχουν συγκεντρωθεί στους ώμους του. Ευτυχώς η τρυφερή συμπεριφορά και το πραγματικό ενδιαφέρον της Τζαντάν για την Οϊκιού θα βοηθήσει τη μικρή να αντιμετωπίσει όλα τα νέα δεδομένα που την απειλούν. Εν τω μεταξύ, η Ασού όχι μόνο δεν είναι έτοιμη να παραιτηθεί από τις απαιτήσεις της, αλλά επιστρατεύει και την δικαιοσύνη προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.