ΣΚΑΪ: "Βόμβα" με γνωστό παρουσιαστή!

Το ανακοίνωσε επίσημα!

ΣΚΑΪ:

Ο ΣΚΑΪ πυροδότησε τη "βόμβα" με γνωστό παρουσιαστή και το κανάλι του Φαλήρου έκανε την επίσημη ανακοίνωση!

Με αυτή την κίνηση ο σταθμός θέλει να ανεβάσει τα νούμερά του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο!

Συγκεκριμένα ο ΣΚΑΪ έκανε την ανακοίνωση για τη συνεργασία του με τον Νίκο Στραβελάκη!

Αναλυτικά: Ο Νίκος Στραβελάκης επιστρέφει στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με 30ετή θητεία σε δελτία θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, το Σαββατοκύριακο.

Στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ 100,3, αναλαμβάνει το Κεντρικό Μαγκαζίνο, στις 14.00, από σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου και κάθε μέρα. "

ΣΚΑΪ: 'Βόμβα' με γνωστό παρουσιαστή!

ΣΚΑΪ: Το ανακοίνωσε επίσημα! Η σειρά που θα σαρώσει!

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε και επίσημα το ξεκίνημα της νέας σειράς, η οποία αναμένεται να σαρώσει!

Το κανάλι του Φαλήρου περιμένει πλέον το ξεκίνημα!

Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τρεις καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της τηλεοπτικής μυθοπλασίας, τον σκηνοθέτη-παραγωγό και ηθοποιό Αντρέα Γεωργίου, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και ηθοποιό Κούλλη Νικολάου.

Δημιουργοί σειρών με υψηλές διακρίσεις στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου θα παρουσιάσουν, την προσεχή σεζόν, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα τους σειρά, «8 λέξεις».

Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων…

Για τη νέα συνεργασία με τον ΣΚΑΪ οι δημιουργοί της σειράς «8 λέξεις» δήλωσαν :

ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ : «Από πάντα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι να κάθομαι και να κοιτάω ψηλά… να κοιτάω τα αστέρια και να κάνω όνειρα. Να βάζω στόχους. Από τότε δεν σταμάτησα να το κάνω ποτέ… έτσι και τώρα, κοίταξα για πολλές ώρες τον ουρανό και σκέφτηκα. Μαζί με τη Βάνα και τον Κούλλη σκεφτήκαμε πολύ και αποφασίσαμε ότι θα εμπιστευτούμε το ένστικτο μας, σε ένα τάιμινγκ που υπήρξε ανάγκη ανανέωσης και δημιουργικής γιορτής… σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να φωνάξω με ενθουσιασμό ότι αυτή η γιορτή ξεκινάει στον ΣΚΑΪ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που θα προβάλει τις «8 Λέξεις» μαζί με ένα εβδομαδιαίο σήριαλ, που θα βγει αργότερα μέσα στην χρόνια. Το κίνητρο μας είναι πάντα η αγάπη του τηλεθεατή και φυσικά ο στόχος μας είναι να τον ταξιδέψουμε, να του δώσουμε εικόνα, να του δώσουμε συναίσθημα, να του δώσουμε παραμύθι… όλοι λατρεύουν τα παραμύθια, γιατί αισθάνονται και πάλι παιδιά… στο δικό μας παραμύθι αυτές οι «8 Λέξεις» θα μπουν στις ζωές των ηρώων μας και θα τους αλλάξουν για πάντα… γιατί φέτος όλα αλλάζουν, στον ΣΚΑΪ.»

ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «Κάθε καινούργιο σήριαλ είναι ένα καινούργιο ταξίδι που ελπίζουμε να μας οδηγήσει σε ένα ακόμα μαγικό προορισμό… με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη σε αυτή τη νέα μας περιπέτεια! Αυτή τη φορά το «καράβι» μας είναι ο ΣΚΑΪ και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με ένα κανάλι που εκτιμώ και παρακολουθώ και σαν τηλεθεάτρια τόσο στο ενημερωτικό όσο και στο υπόλοιπο πρόγραμμά του. Ανυπομονώ για αυτή τη καινούργια συνεργασία και εύχομαι μαζί με τον Αντρέα μου ..τον Κούλλη μου και τον ΣΚΑΪ να οδηγηθούμε στον πιο όμορφο προορισμό… : Στην αγάπη και στην αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού που θα αγαπήσει αν τα καταφέρουμε και τις «8 Λέξεις» … όσο τις αγαπάμε ήδη εμείς.»

ΚΟΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ «Και τώρα… στον ΣΚΑΪ !! Μέσα σε 8 λέξεις και σε δρόμους άναρχης διάστασης και δημιουργίας τύπου Ρομπέν των δασών (εγώ θα έλεγα Ρομπέν των ονείρων) μαζί με ενέργειες συνεργατών, όπως είναι ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου.
Το σύμπαν για ακόμη μια φορά συνωμοτεί και μας δίνει το δικαίωμα να δοκιμάσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και τις προσδοκίες μας, που δεν είναι άλλες από την πεποίθηση και την επιθυμία μας να φτιάχνουμε σίριαλ για τους ανθρώπους που μας αγάπησαν και για αυτούς που θέλουμε να μας αγαπήσουν μέσα από τον μύθο και την αλήθεια, σαν αποτύπωση αυτού που είμαστε !
Εύχομαι, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όλα όσα μας έδεσαν να γίνουν καθημερινή συνήθεια στους τηλεθεατές, της νέας μας στέγης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.»

«8 ΛΕΞΕΙΣ»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες, θα φέρουν οι «8 λέξεις» στις οθόνες μας. Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας….

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί και κάθε μια απ΄αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν οι ήρωες μέχρι σήμερα και το αύριο γι΄ αυτούς θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο ερωτική έξαψη, πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν. Ο κάθε ήρωας καλείται να κάνει μια καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο, καθώς σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του, θα του ζητείται να ερμηνεύσει –τι άλλο;- αυτές τις «8 λέξεις» που είναι το «κλειδί» αυτής της περιπέτειας!