Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα (2/7): Λιποθυμάει η Ράμπια! Σε άσχημη κατάσταση η υγεία της!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα (2/7): Λιποθυμάει η Ράμπια! Σε άσχημη κατάσταση η υγεία της!

Λιποθυμάει η Ράμπια! Σε άσχημη κατάσταση η υγεία της! Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο Elif (2/7).

Μάθετε τι θα συμβεί στην συγκλονιστική σειρά του STAR, στο Youweekly.gr!

Τρίτη 2/7
Επεισόδιο 364

Ο Κοράι βρίσκει την Πελίν στην είσοδο της σχολής και τη ρωτάει ποιος ήταν αυτός που την έσωσε. Εκείνη του απαντάει πως είναι κάποιος που την αγαπάει πολύ και ο νεαρός γίνεται έξαλλος. Περιμένει στην είσοδο και όταν βλέπει τον Σελίμ του ζητάει να μείνει μακριά από την Πελίν και τον απειλεί με μαχαίρι. Ο Σελίμ λέει στον Κοράι να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, του παίρνει το μαχαίρι και πιάνονται στα χέρια. Ο Κοράι φεύγει λέγοντας του πως θα τα ξαναπούν σύντομα. Ο Σελίμ συναντάει την Πελί και της μιλάει για τον καυγά που είχε με τον Κοράι. Της προτείνει να μιλήσει μαζί του άλλη μια φορά και αν δεν αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της, να τον καταγγείλει. Η Πελίν συμφωνεί να το κάνει και ο Σελίμ φεύγει.

Η Πελίν τηλεφωνεί στη Φεραγιέ και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Φεραγιέ της λέει πως άκουσε στη σχολή να συζητάνε πως η σχέση του Σελίμ και της Ζεϊνέπ περνάει κρίση και αυτό δίνει ελπίδες στην Πελίν. Σκέφτεται να αγοράσει ένα ωραίο δώρο στον Σελίμ με αφορμή τα γενέθλια του. Η Ζεϊνέπ περιμένει τον Σελίμ αλλά δεν έχει ιδέα για όσα έχουν συμβεί. Όταν εμφανίζεται ο Σελίμ με σημάδια στο πρόσωπο τον ρωτάει τι έγινε. Ο Σελίμ της λέει πως δήθεν τσακώθηκε με έναν οδηγό στην κίνηση και πως δεν είναι κάτι σημαντικό.

Όταν η Ζεϊνέπ προσπαθεί να περιποιηθεί τις πληγές του ο Σελίμ της βάζει τις φωνές. Αργότερα το ζευγάρι πηγαίνει σινεμά και συμφιλιώνονται. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει ένα πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Σελίμ. Ο Μουράτ δεν ξέρει πως να οδηγεί αυτόματο αυτοκίνητο και νιώθει άσχημα. Ο Κενάν του δείχνει. Η Ελίφ επισκέπτεται τη Ράμπια είναι πολύ λυπημένη επειδή η Εμπρού δεν θα γυρίσει ξανά και η Ελίφ προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Η πίεση της Ράμπια ανεβαίνει και δεν έχει φάρμακα. Η Ελίφ πηγαίνει στο φαρμακείο αλλά δεν μπορεί να πάρει το φάρμακο επειδή δεν έχει συνταγή. Όταν επιστρέφει στο σπίτι της Ράμπια, τη βρίσκει λιπόθυμη.

Όταν συνέρχεται, η Ελίφ ετοιμάζει νερό με λεμόνι για να της το δώσει, ακολουθώντας τη συμβουλή του φαρμακοποιού. Η Ιντζί αγοράζει σοκολάτες και πηγαίνει στη Ράμπια για να απολογηθεί. Λυπάται όταν βλέπει πως είναι άρρωστη. Τα δύο κοριτσάκια προσπαθούν να βρουν τρόπο να πάρουν το φάρμακο της Ράμπια. Ο Σερντάρ κανονίζει το διαβατήριο της Γκόντζα και θα μπορεί να φύγει από τη χώρα σε τρεις μέρες. Επίσης έχει κανονίσει πριν φύγει να επισκεφθεί έναν γιατρό και να κάνει έκτρωση…

Elif: Εξελίξεις Τετάρτης και Πέμπτης (3-4/7)

Τετάρτη 3/7
Επεισόδιο 365


Η Μελέκ και η Φεριντέ βάζουν τα γέλια όταν ο Μουράτ τους λέει πως δεν ήξερε πως να οδηγήσει το αυτοκίνητο. Η Ελίφ και η Ιντζί παίρνουν το τηλέφωνο του Κεμάλ και καλούν την Ασουμάν. Της λένε πως η Εμπρού το έσκασε, πως η Ράμπια είναι άρρωστη και χρειάζεται γιατρό και ζητάνε τη βοήθειά της. Το επόμενο πρωί η Ασουμάν καλεί τη Ναζάν και της μιλάει για την κατάσταση της Ράμπια. Η Ναζάν της λέει πως θα περάσει εκείνη από το σπίτι της Ράμπια. Η Αρζού ακούει τη Ναζάν να μιλάει με την Ασουμάν και την ακολουθεί. Η Ναζάν συνειδητοποιεί πως η Αρζού την παρακολουθεί και της ξεγλιστρά λίγο πριν τη δει μαζί με την Ελίφ.

Η Ναζάν επιστρέφει την Ελίφ στο σπίτι του Κεμάλ και της λέει πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτική γιατί κακοί άνθρωποι την κυνηγούν. Στη συνέχεια η Ναζάν πηγαίνει στη Ράμπια. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει το πάρτι για τα γενέθλια του Σελίμ αλλά σε εκείνον συμπεριφέρεται σαν να τα έχει ξεχάσει. Ο Σελίμ στενοχωριέται. Η Πελίν καλεί τον Σελίμ να πάνε για καφέ. Του λέει με κλάματα πως μίλησε με τον Κοράι αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να την αφήσει ήσυχη και έτσι πήγε στην αστυνομία. Ο Σελίμ προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και την αγκαλιάζει για να την ηρεμήσει. Ο Μουράτ τους βλέπει μαζί και νιώθει θυμό και λύπη ταυτόχρονα. Όταν πηγαίνει να πάρει τη Ζεϊνέπ όμως δεν της λέει τίποτα. Η Μελέκ συνεχίζει να μοιράζει φυλλάδια για την εξαφάνιση της Ελίφ και όταν κάθεται στο πάρκο να ξεκουραστεί συναντάει τον Χαμίτ και εκείνος αναγνωρίζει την Ελίφ.

Λέει στη Μελέκ πως ο Μαχμούτ ανάγκασε την Ελίφ να ζητιανεύει για αρκετό καιρό, μετά εκείνος και η Ελίφ το έσκασαν και μετά την προστάτευε ο Μουχσίν. Ο φίλος του Χαμίτ τον ενημερώνει πως πρέπει να φύγουν γιατί έρχεται η αστυνομία και εκείνος δίνει ραντεβού στη Μελέκ την επόμενη μέρα στο ίδιο σημείο για να της πει για την Ελίφ. Ο Κεμάλ μαθαίνει πως ο ενοικιαστής του καταστήματος της Ράμπια δεν της έχει δώσει το ενοίκιο και πηγαίνει εκείνος και το παίρνει και κρατάει τα μισά χρήματα…

Πέμπτη 4/7
Επεισόδιο 366

Η Ναζάν πηγαίναι τη Ράμπια στον γιατρό και μετά επιστρέφουν σπίτι της. Στη συνέχεια η Ναζάν πηγαίνει στο σπίτι του Κεμάλ και η Ελίφ με την Ιντζί την παρακαλούν να μείνει εκεί το βράδυ. Η Ναζάν συμφωνεί και τα κορίτσια είναι πολύ χαρούμενα. Το επόμενο πρωί η Ελίφ ικετεύει τη Ναζάν να την πάει στο αστυνομικό τμήμα και να τη βοηθήσει να βρει τους γονείς της. Η Ναζάν δέχεται αλλά καθώς φεύγουν, πέφτουν πάνω στον Κεμάλ, ο οποίος τις εμποδίζει. Η Ελίφ απογοητεύεται. Η Ιντζί λυπάται όταν βλέπει την Ελίφ να κλαίει και θυμώνει με τον Κεμάλ. Λέει στον Κεμάλ πως πρέπει να πάει την Ελίφ στη μητέρα της και ο Κεμάλ θυμώνει. Η Μελέκ είναι πολύ ευτυχισμένη γιατί σκέφτεται πως πλησιάζει η στιγμή, που θα ενωθεί ξανά με την Ελίφ. Πηγαίνει σπίτι και λέει στην Φεριντέ για τη συνάντησή της με τον Χαμίτ. Η Φεριντέ χαίρεται και εκείνη με τα καλά νέα. Και ο Μουράτ χαίρεται όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά μαθαίνει πως υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με την Ελίφ.

Η Φεραγιέ συναντάει τον Κοράι και προσπαθεί να τον λογικέψει και να του δώσει να καταλάβει πως η Πελίν δεν θέλει να είναι πια μαζί του αλλά εκείνος δεν παραιτείται από τη διεκδίκησή της. Όταν φεύγει ο Κοράι, έρχεται η Πελίν. Όταν μαθαίνει τι έκανε η Φεραγιέ της λέει πως ο μόνος τρόπος για να έρθει κοντά στον Σελίμ είναι μέσω του Κοράι και πως είπε στον Σελίμ πως κατήγγειλε στην αστυνομία τον Κοράι ενώ στην πραγματικότητα δεν το έκανε ποτέ. Η Ζεϊνέπ περιμένει με ανυπομονησία να δώσει στον Σελίμ το δώρο για τα γενέθλια του. Ο Σελίμ είναι λυπημένος επειδή έχει αναγκαστεί να πει ψέματα στη Ζεϊνέπ.

Όταν τον καλεί η Πελίν ενώ βρίσκεται με τη Ζεϊνέπ, ο Σελίμ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Δεν απαντάει στην κλήση λέγοντας στη Ζεϊνέπ πως είναι από την τράπεζα. Όταν όμως βρίσκει ευκαιρία τηλεφωνεί στην Πελίν και της λέει πως δεν του αρέσει να λέει ψέματα στη γυναίκα του και κουράστηκε να ασχολείται μαζί της και με τον πρώην φίλο της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ κλείνει το τηλέφωνο και της λέει πως μιλούσε με τον φίλο του, τον Αλπέρ. Ο Σερντάρ και η Γκόντζα είναι λυπημένοι που θα χωριστούν αλλά κανείς τους δεν το παραδέχεται. Ο Νετζντέτ είναι και εκείνος ακόμα λυπημένος αλλά και πολύ θυμωμένος. Η Αρζού επιμένει πως η Γκόντζα το έσκασε με τον Σερντάρ αλλά ο Νετζντέτ της ζητάει να μην ανακατεύεται στις προσωπικές υποθέσεις του…