Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δήμος Βερύκιος: Ραγδαίες εξελίξεις με το μέλλον του στον AlphaTV! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το ανακοίνωσε! (Βίντεο)

Από το youweekly.gr σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι...

Δήμος Βερύκιος: Ραγδαίες εξελίξεις με το μέλλον του στον AlphaTV! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το ανακοίνωσε! (Βίντεο)
TV24 05.07.2019 11:30

Ραγδαίες εξελίξεις με το μέλλον του Δήμου Βερύκιου στον AlphaTV, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει την ανακοίνωση!

Η παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής της ευχαρίστησε στον δημοσιογράφο και, αναφέρθηκε στην απόφαση που θα παρθεί!

Το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει πως ο Δήμος Βερύκιος θα βρεθεί εκτός AlphaTV, παίρνοντας αποζημίωση από το σταθμό της Κάντζας.

Στη σημερινή (5/7) τελευταία εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια στην αποφώνησή της αναφέρθηκε στον Δήμο Βερύκιο και στο μέλλον του στο κανάλι!

Συγκεκριμένα η Σταματίνα ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν ο Δήμος Βερύκιος θα βρίσκεται από το Σεπτέμ

«Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο να σας πω αν θα είμαστε παρέα τον Σεπτέμβρη, καθώς αυτές οι αποφάσεις παίρνονται αυτές τις ημέρες. Το σίγουρο είναι πως η νότα επικαιρότητας θα υπάρχει στην εκπομπή», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

"Βόμβα" στον AlphaTV: Τέλος ο Παπανώτας από το Happy Day! (Βίντεο)

Μεγάλη "βόμβα" έσκασε στον AlphaTV, καθώς ο Δημήτρης Παπανώτας τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στο Happy Day!

Όλα όσα είπε στην τελευταία εκπομπή στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους λόγους της αποχώρησης!

Μεγάλη ανατροπή έγινε στο Happy Day για τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Ο Δημήτρης Παπανώτας έβαλε τους τίτλους τέλους στη συνεργασία του με την εκπομπή και τον σταθμό, εξηγώντας τους λόγους.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν φανερά στεναχωρημένη, που ο συνεργάτης της δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της από τον Σεπτέμβρη, λέγονατας: «Αλλιώς τα περιμέναμε, αλλιώς τα νομίζαμε και αλλιώς τελικά μας προέκυψαν, αλλά έτσι είναι η ζωή, κάποιες φορές έχει ανατροπές».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε το λόγο λέγοντας: Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα 5 Happy Years τον Alpha, τον κ. Κοντομηνά, όλους όσοι πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού, την κ. Βλαβιανού και όλες τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων, την Μαίρη Παλιαλέξη και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου. Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha κι ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Όμως, δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί. Αυτά τα πέντε χρόνια είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία».

Παράλληλα στην αποφώνησή της η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη, δεν θα το κρύψω. Κάθε τέλος είναι μια αρχή. Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές, αλλά κάπως εμείς θα την βρούμε πάλι την άκρη. Ο Δημήτρης φεύγει γιατί αποδέχτηκε μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για εκείνον».

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Alpha: Πέταξαν έξω τον Δήμο Βερύκιο - Όλες οι εξελίξεις!

ALPHA: Άγριος τσακωμός Κοντομηνά - Βερύκιου!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share