ΣΚΑΪ: Αποχώρηση-βόμβα για παρουσιαστή! Τον πήρε ο AlphaTV!

Ποιος έφυγε;

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση-βόμβα για παρουσιαστή! Τον πήρε ο AlphaTV!

Αποχώρηση-βόμβα για παρουσιαστή από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον AlphaTV!

Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του μέσω των social media!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Τάκη Χατζή, ο οποίος όπως όλα έδειχναν θα πήγαινε στον AlphaTV! Tελικά ο Βερύκιος μένει ή φεύγει από το κανάλι της Κάντζας;

«Καλημέρα σε όλες και όλους. Αυτή θα είναι και τελευταία μου εβδομάδα στον ΣΚΑΙ. Μετά διακοπές. Παιδιά φεύγω κανονικά! Ήταν δύσκολη χρόνια! Και ναι από Σεπτέμβριο στον Alpha», ήταν το μήνυμά του!

Πλέον θα τον βλέπουμε από την τηλεόραση του AlphaTV σε καθημερινή εκπομπή, πιθανότατα μετά το Happy Day!

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση-βόμβα για παρουσιαστή! Τον πήρε ο AlphaTV!

Σάλος στον ALPHAtv: Ζουν τον απόλυτο τρόμο οι παρουσιαστές! Τι συμβαίνει;

Ζουν τον απόλυτο τρόμο οι παρουσιαστές στον Alphatv. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεσπάσει σάλος στο κανάλι και μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας μεταφερθεί τι ακριβώς συμβαίνει;

Το όλο ζήτημα έχει να κάνει με τα συμβόλαια των παρουσιαστών στο κανάλι! Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως η νέα διοίκηση έχει βάλει στο μικροσκόπιο όλα τα έγγραφα και θα έκανε ούτως ή άλλως κάποιες αλλαγές τόσο σε όρους όσο και σε μισθούς!

Η απόφαση που πήραν, λοιπόν, και συζητιέται πολύ στο κανάλι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, είναι να αναδιαμορφώσουν όλα τα συμβόλαια και να εισχωρήσουν μέσα τον όρο των... τηλεθεάσεων!

Τι πάει να πει αυτό; Όπως μου ανέφεραν οι διοίκηση αποφάσισε να κάνει κυμαινόμενα τα χρηματικά ποσά και δηλαδή ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια να πληρώνεται ανάλογα με τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει στο κανάλι!

Δηλαδή, όσο καλύτερα νούμερα τόσο περισσότεροι χορηγοί τόσο περισσότερα τα λεφτά!

Ελένη Μενεγάκη: Τα μεγάλα «αγκάθια» στο χρυσό της συμβόλαιο!

Κάτι τέτοιο έχει προκαλέσει ήδη μεγάλη ανησυχία, πριν καν οριστικοποιηθεί καθώς πολλοί από τους παρουσιαστές ήταν υψηλόμισθοι και δεν έφερναν τόσο καλά νούμερα... οπότε τώρα θα πρέπει να παλεύουν καθημερινά για να... πληρώνονται!

Δεν ξέρω ακόμα κατά πόσο τελικά θα παρθεί και θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, το μόνο σίγουρο σύμφωνα με πληροφορίες μου είναι πως συζητιέται αρκετά μεταξύ των ιθυνόντων!

Αναμένουμε...