Πυροδοτήθηκε η τηλεοπτική "βόμβα"! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Σας τα είχαμε γράψει!

Πυροδοτήθηκε η τηλεοπτική

Πυροδοτήθηκε η τηλεοπτική "βόμβα", με το Youweekly.gr να επιβεβαιώνεται στο ρεπορτάζ του!

Έσκασε πριν από λίγο η ανακοίνωση, αλλά εμείς σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς!

Ο λόγος για τη μετακίνηση του Δημήτρη Παπανώτα στον ΣΚΑΪ!

Μετά το τέλος του από τον AlphaTV και το Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε πως πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ!

Αναλυτικά έγραψε: «Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά…».

Αδιανόητο: Από τον ALPHAtv στο ΣΚΑΙ! Τον έκαναν "χρυσό" για να τον πάρουν!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Ο ΣΚΑΙ τον έκανε "χρυσό" για να τον πάρει από τον ALPHAtv και τα κατάφερε, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Για ποιον πρόκειται; Δεν σας πάει κάπου το μυαλό; Μελαχρινός, χρόνια στην πρωινή ζώνη του καναλιού με... αιχμηρό λόγο! Ακόμα να το βρείτε; Θα σας τα αποκαλύψω εγώ όλα στο Vanda's blog.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος λίγο πριν κλείσει η τηλεοπτική σεζόνανακοίνωσε στον αέρα του Happy Day πως αποχωρεί...

Αδιανόητο: Από τον ALPHAtv στο ΣΚΑΙ! Τον έκαναν

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως ο Δημήτρης πριν πάρει αυτή την απόφαση το σκέφτηκε πολύ σοβαρά! Η πρόταση από τον ΣΚΑΙ είχε έρθει λίγες εβδομάδες πριν και το συμβόλαιο με το αναγραφόμενο μηνιαίο ποσό ήταν... πολύ δυνατό για να το αφήσει να περάσει έτσι!

Εν τέλει έκλεισε στην απόφαση αυτή γιατί μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε πως δεν θα ήθελε να υπάρξει μείωση στο συμβόλαιό του τώρα που η διεύθυνση του ALPHA τα "σκανάρει" όλα και κάνει διαπραγματεύσεις...

Άτομο από το κανάλι μου αποκάλυψε πως εκτός απροόπτου ο Δημήτρης θα εμφανιστεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή εκπομπή που θα κάνει αλλά... και πως έχει μια θέση στο ραδιόφωνο του σταθμού...

Για να δούμε... Κοντός ψαλμός...