Η κόρη μου: Συνταρακτικές εξελίξεις στο σημερινό (11/7) επεισόδιο! Ο Ντεμίρ θέλει τεστ DNA!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Η κόρη μου: Συνταρακτικές εξελίξεις στο σημερινό (11/7) επεισόδιο! Ο Ντεμίρ θέλει τεστ DNA!

Συνταρακτικές εξελίξεις στο σημερινό (11/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου»! Ο Ντεμίρ θέλει τεστ DNA!

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Πέμπτη 11/7

Επεισόδιο 29:
Ο Ντεμίρ επιτίθεται στον Τζεμάλ προειδοποιώντας τον να μην πλησιάσει ξανά την Οϊκιού. Αργότερα, αποκαλύπτει στον Ουγούρ θέλει να κάνει τεστ DNA για να βεβαιωθεί ότι είναι ο πατέρας της Οϊκιού. Η μικρή ακούει τυχαία τη συνομιλία τους και αρχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποτρέψει. Η συμπεριφορά της προβληματίζει τον Ντεμίρ, ο οποίος όμως την αποδίδει στην ασθένεια του παιδιού, μιας και ο γιατρός τον είχε προειδοποιήσει σχετικά.

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα τηλεόρασης!

Elif: Εξελίξεις φωτιά στο σημερινό (11/7) επεισόδιο! Η Αρζού να προσπαθεί να πνίξει την Ελίφ!

Εξελίξεις φωτιά στο σημερινό (10/7) επεισόδιο της σειράς «Elif» του STAR! Η Αρζού προσπαθεί να πνίξει την Ελίφ!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δείτε σήμερα:

Πέμπτη 11/7
Επεισόδιο 371

Η Γκόντζα δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό της τον Σερντάρ και φοβάται πως ο Νετζντέτ θα του κάνει κακό. Ο Σερντάρ από την άλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να σώσει την Γκόντζα. Στο κτήμα όλοι περιμένουν νέα από τον Κενάν και τη Μελέκ. Η Μελέκ κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο της Ελίφ. Όταν φτάνουν σπίτι μαζί με τον Κενάν, ανακοινώνουν τα άσχημα νέα για την Ελίφ και όλοι ξεσπούν σε κλάματα. Η Ασουμάν δεν καταλαβαίνει πως η Ελίφ θεωρείται νεκρή και υπάρχει ακόμα και τάφος. Βλέποντας όλους στο σπίτι στενοχωρημένους νιώθει πολύ άσχημα. Η Αρζού είναι θυμωμένη επειδή επέστρεψε η Γκόντζα αλλά ο Νετζντέτ της ζητάει να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις του. Η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ να βρει τη διεύθυνση του Τζεμάλ και να πάει να σκοτώσει την Ελίφ. Ο Ερκούτ βρίσκει τη διεύθυνση και τη δίνει στην Αρζού.

Όταν ο Ερκούτ δεν μπορεί να βρει τον Σερντάρ, ο Νετζντέτ ρωτάει τη Γκόντζα αν γνωρίζει που είναι αλλά εκείνη δεν λέει κουβέντα. Ο Τζεμάλ πηγαίνει την Ιντζί στην Ράμπια και κλειδώνει την Ελίφ μόνη στο σπίτι. Όμως η Ελίφ χρησιμοποιεί τα κλειδιά της Ασουμάν και βγαίνει έξω. Όταν όμως ανοίγει την πόρτα βλέπει μπροστά της την Αρζού και τρομοκρατείται. Ο Τζεμάλ αφήνει την Ιντζί στη Ράμπια και συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει το τηλέφωνο του σπίτιΕπιστρέφοντας, ο Τζεμάλ βρίσκει την Αρζού να προσπαθεί να πνίξει την Ελίφ. Η Αρζού του λέει πως είναι κόρη του Νετζντέτ και πως θα του δώσει όσα χρήματα θέλει, αρκεί να της δώσει την Ελίφ. Ο Τζεμάλ της απαντάει πως παίρνει εντολές μόνο από τον Νετζντέτ και τη διώχνει. Ο Τζεμάλ λέει στην Ελίφ πως θα την πάει στη Ράμπια αλλά την προειδοποιεί να μην πει τίποτα στην ηλικιωμένη γυναίκα, διαφορετικά θα την δώσει στην Αρζού…