Η κόρη μου: Συνταρακτικές εξελίξεις στο σημερινό (12/7) επεισόδιο! Η υπόσχεση της Ασού στην Οϊκιού!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Η κόρη μου: Συνταρακτικές εξελίξεις στο σημερινό (12/7) επεισόδιο! Η υπόσχεση της Ασού στην Οϊκιού!

Συνταρακτικές εξελίξεις στο σημερινό (12/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου»! Η υπόσχεση της Ασού στην Οϊκιού!

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Κόρη μου - Επεισόδιο 30:
Η Οϊκιού βρίσκεται στο σπίτι της Ασού για να αποφύγει τον πατέρα της, ο οποίος θέλει να της πάρει δείγμα DNAπροκειμένου να λυθεί το θέμα της πατρότητας. Η μικρή είναι ακόμα επικριτική απέναντι στη μητέρα της, όμως μαλακώνει όταν η Ασού της υπόσχεται ότι θα έρθει στο σχολικό μπαζάρ που οργανώνεται τη μεθεπόμενη μέρα. Ο Ντεμίρ, έχοντας χάσει τη δουλειά του στην οικοδομή, αναγκάζεται να επιστρέψει μαζί με τον Ουγούρ στις απάτες για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα της Οϊκιού.

Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Οργή: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό (12/7) επεισόδιο! Η ζωή του Οδυσσέα σε κίνδυνο!

Εξελίξεις φωτιά σήμερα (9/7) στην ολοκαίνουρια σειρά του ΑΝΤ1, «Οργή». Η Μαντώ σε άσχημη κατάσταση!

Διαβάστε αναλυτικά:

Οργή - Επεισόδιο 11:
Πέντε χρόνια μετά, η Μαρίνα με την κόρη της, Ζωή, επισκέπτονται τον τάφο του Οδυσσέα. Όλον αυτόν τον καιρό, δεν έχει σταματήσει λεπτό να σκέφτεται τον άντρα και πατέρα του παιδιού της που τόσο άδικα έχασε από τη ζωή της. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως, είναι ότι ο Οδυσσέας ζει και βρίσκεται στη φυλακή στην Ιορδανία. Γράφει καθημερινά στο ημερολόγιό του για όσα έζησε μαζί της, ενώ αγνοεί πως έχει μία κόρη. Στην ίδια φυλακή βρίσκεται και ο Παύλος, ένας νεαρός κρατούμενος που θα σώσει τον Οδυσσέα από μία άγρια συμπλοκή. Στην προσπάθειά του να ανταποδώσει την βοήθεια που του δόθηκε, ο Οδυσσέας θα σώσει τον Παύλο από μία επίθεση βάζοντας τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Οδυσσέας αποκτά έναν φίλο μετά από καιρό και του αφηγείται όσα έζησε με τη Μαρίνα. Ούτε που μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο άνθρωπος θα του αλλάξει τη μοίρα για ακόμη μια φορά και, δυστυχώς, όχι υπέρ του…