Elif: Συνταρακτικές οι σημερινές εξελίξεις (15/7)! Ο πόνος της Γκόντζα χειροτερεύει!

Τι θα δούμε;

Elif: Συνταρακτικές οι σημερινές εξελίξεις (15/7)! Ο πόνος της Γκόντζα χειροτερεύει!

Συνταρακτικές οι σημερινές εξελίξεις (15/7) στην σειρά του STAR, Elif! Ο πόνος της Γκόντζα όλο και χειροτερεύει!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ για τη σειρά!

Δευτέρα 15/7 Επεισόδιο 373

Η Γκόντζα είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει τον Σερντάρ, ντυμένο υδραυλικό να στέκεται απέναντί της. Ο Νετζντέτ φέρνει στην Γκόντζα το γεύμα της και ο Σερντάρ κρύβεται στο μπάνιο. Η Γκόντζα αισθάνεται έναν πόνο.

Ο Νετζντέτ θέλει να την πάει στον γιατρό αλλά εκείνη του λέει πως δεν είναι απαραίτητο και το μόνο που θέλει είναι να μείνει μόνη και να ξεκουραστεί. Η Γκόντζα διώχνει τον Σερντάρ αφού κανονίζουν να συναντηθούν σε δύο μέρες.

Ο πόνος, που νιώθει, η Γκόντζα χειροτερεύει. Ο Σερντάρ πέφτει πάνω στον Ερκούτ και εκείνος του λέει να είναι προσεχτικός γιατί ο Νετζντέτ τον ψάχνει. Εκείνος του απαντάει πως δεν ενδιαφέρεται για τον Νετζντέτ και πως η Γκόντζα πονάει για αυτό και ζητάει από τον Ερκούτ να την προσέχει. Ο Ερκούτ πηγαίνει πράγματι να δει πως είναι η Γκόντζα και καλεί γιατρό. Η Γκόντζα αποβάλλει και ζητάει από τον γιατρό και τον Ερκούτ να μη μάθει τίποτα ο Νετζντέτ.

Η Ελίφ ζητάει από τη Ράμπι να επιτρέψει στην Ιντζί να μείνει και αυτή σπίτι της. Η Ράμπια της απαντάει πως πρέπει να δώσει άδεια ο πατέρας της. Το κουδούνι χτυπάει και είναι ένας άντρας, που υποστηρίζει ότι είναι ο πατέρας της Ελίφ, πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε και ήρθε να πάρει την κόρη του. Η Ράμπια του λέει πως δεν μπορεί να το δώσει την Ελίφ αν δεν ενημερώσει πρώτα τον Κεμάλ. Η Ελίφ χαίρεται γιατί πιστεύει πως ο άντρας, που εμφανίστηκε στην πόρτα της Ράμπια είναι πράγματι ο πατέρας της.

Στην πραγματικότητα όμως η Αρζού είναι αυτή, που έστειλε τον άντρα να πάρει την Ελίφ. Ο άντρας καταφέρνει να πάρει την Ελίφ και ενημερώνει την Αρζού. Πηγαίνει την Ελίφ σε μια αποθήκη και έχει πρόθεση να την στραγγαλίσει αλλά η μικρούλα καταλαβαίνει πως αυτός ο άντρας δεν είναι ο πατέρας της και το σκάει. Η Ιντζί ξυπνάει και αναζητά την Ελίφ και η Ράμπια της λέει πως ήρθε και την πήρε ο πατέρας της.

Όταν ο Κεμάλ μαθαίνει πως κάποιος πήρε την Ελίφ γίνεται έξαλλος ενώ η Ράμπια μετά από κάποια λόγια της Ιντζί προσπαθεί να καταλάβει αν ο Κεμάλ της έχει πει την αλήθεια σχετικά με την Ελίφ…

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Κενάν χωρίζει και ζητάει την επιμέλεια της Τουγκτσέ!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ από το TV ΣΙΡΙΑΛ για την Elif! Ο Κενάν χωρίζει και ζητάει την επιμέλεια της Τουγκκτσέ!

Ο Νετζντέτ, μη έχοντας άλλη λύση, αναγκάζεται να φυγαδεύσει την Αρζού προκειμένου να μη συλληφθεί για την επίθεση στη Μελέκ. Ομως εκείνη δεν συμμορφώνεται και τότε ο πατέρας της είναι αποφασισμένος να τη βγάλει... τρελή!

Την ίδια ώρα ο Κενάν είναι αποφασισμένος να χωρίσει μια και καλή από την αδίστακτη γυναίκα, αλλά η Αρζού δεν δέχεται να υπογράψει!

Η Μελέκ είναι συντετριμμένη με την είδηση ότι το παιδί της πέθανε και δεν μπορεί να βγάλει τον τάφο από το μυαλό της. Κάποια στιγμή σκέφτεται πως το χώμα ήταν φρέσκο, οπότε καταλήγει στο συμπέρασμα πως κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να την πείσουν ότι η Ελίφ είναι νεκρή. Τηλεφωνεί στον Κενάν και του μιλάει για τις υποψίες της. Την επόμενη μέρα οι δυο τους πάνε εκεί και ζητάνε να γίνει εκταφή και οι υποψίες της βγαίνουν αληθινές: «Ο τάφος είναι άδειος», τους λένε και έχουν ξανά ελπίδες να βρουν την Ελίφ.

Ολοι στην οικογένεια χαίρονται όταν ενημερώνονται για τις νέες εξελίξεις, όπως και η Ασουμάν που δεν άντεχε να κουβαλάει αυτό το βάρος. Ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν τον άντρα που παρουσιάστηκε ως συγγενής του Μουχσίν. Εκεί μαθαίνουν πως ο Μουχσίν και η Νουρτέν πράγματι σκοτώθηκαν σε τροχαίο, αλλά δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά για τρίτο άτομο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου τους καταφέρνουν να πάρουν τα χαρτιά από την υπόθεση και σοκαρισμένοι ανακαλύπτουν πως το θανατηφόρο τροχαίο το προκάλεσε η Αρζού! «Ηξερε από την αρχή την αλήθεια», υποστηρίζει η Μελέκ και αμέσως μαζί πάνε στο σπίτι του Νετζντέτ να ζητήσουν εξηγήσεις. Η Αρζού ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τον Μουχσίν και τη Νουρτέν και πως πρόκειται για σύμπτωση. Ο Νετζντέτ παίρνει το μέρος της Αρζού. Κάποια στιγμή η Αρζού εκνευρίζεται με τη Μελέκ και την πετάει από τις σκάλες. Ο Κενάν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ ο Νετζντέτ φυγαδεύει την Αρζού καθώς ο Κενάν την καταγγέλλει στην αστυνομία. Η Μελέκ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η οικογένεια Εμιρόγλου είναι εκεί και αγωνιά! Η επέμβαση είναι δύσκολη και πολύωρη και μετά η Μελέκ μεταφέρεται στην εντατική.

Η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ να του πάρουν κατάθεση. «Η κόρη μου δεν είναι εδώ, λείπει, οπότε σίγουρα δεν προκάλεσε κανένα ατύχημα! Δεν γνωρίζω τίποτα για το ατύχημα που μου λέτε ότι έγινε στο σπίτι μου», τονίζει εκείνος. Η εγχείρηση της Μελέκ πετυχαίνει και όλοι χαίρονται, αλλά ο γιατρός τους λέει πως θα την κρατήσουν στην εντατική. Τη στιγμή που μπαίνει ο Κενάν, η καρδιά της σταματάει. Οι γιατροί τον βγάζουν έξω από το δωμάτιο και ευτυχώς καταφέρνουν να την επαναφέρουν. Ολοι ανακουφίζονται.

Η ΑΡΖΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ

Ο Νετζντέτ μετά το περιστατικό αναγκάζεται να φυγαδεύσει την Αρζού για ένα διάστημα. Ωστόσο εκείνη κάποια στιγμή το σκάει από το μέρος όπου κρύβεται και εμφανίζεται μπροστά στη Μελέκ: «Δεν πρόκειται να σε αφήσω να μου πάρεις τον Κενάν! Εσύ και η κόρη σου θα εξαφανιστείτε από τις ζωές μας! Μας έχετε καταστρέψει». Ο Ερκούτ που βρίσκεται εκεί την αρπάζει και τη γυρίζει στον Νετζντέτ, ο οποίος την κλειδώνει στο υπόγειο. Εκείνη θέλει να φύγει, αλλά κανείς δεν της το επιτρέπει. Οταν ο Ερκούτ της πηγαίνει φαγητό, εκείνη πετάει κάτω τον δίσκο, παίρνει ένα κομμάτι γυαλί και απειλεί να κόψει τις φλέβες της: «Ή θα με αφήσεις να φύγω ή θα πεθάνω», τον απειλεί. Εκείνος δεν την πιστεύει, αλλά η Αρζού κόβει το χέρι της και ο Ερκούτ αμέσως φωνάζει γιατρό. Ευτυχώς, το τραύμα της ήταν επιπόλαιο, ωστόσο ο Νετζντέτ παίρνει μια απόφαση για την κόρη του: να την βγάλει ψυχικά άρρωστη ώστε να γλιτώσει όλες τις κατηγορίες και τη φυλακή! Η Αρζού αντιδράει, εκείνος όμως επιμένει: «Είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω για να σε σώσω! Η άλλη καλύτερη λύση είναι να μπεις στη φυλακή». Η Αρζού αρπάζει το κινητό της υπηρέτριας και παίρνει τηλέφωνο τον δικηγόρο της, ο οποίος της λέει πως με αυτό το χαρτί αν νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια της Τουγκτσέ. Εκείνη συγκλονίζεται και λέει στον πατέρα της: «Θα κάνω ό,τι μου πεις με έναν όρο, να μην μπω σε νοσοκομείο», και εκείνος συμφωνεί. Στο μεταξύ η Ράμπια βρίσκεται με την Ελίφ έξω από το κτήμα, αλλά ο Κεμάλ καταφέρνει να αρπάξει το κορίτσι. Η Ράμπια ενημερώνει την οικογένεια και όλοι σπεύδουν να ψάξουν τη μικρή.

Ο ΚΕΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο Νετζντέτ δεν μπορεί να μάθει αν οι Εμιρόγλου βρήκαν ή όχι την Ελίφ και αναγκάζεται να στείλει την Αρζού εκεί, δήθεν για να δει την κόρη της, αλλά και για να μάθει τι συμβαίνει. Οταν την αντικρίζουν όλοι τη διώχνουν, όμως εκείνη λέει: «Ηρθα να δω την κόρη μου». Ο Κενάν και η Μελέκ είναι σίγουροι πως εκείνη κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της μικρής και ότι συνεργάζεται με τον Κεμάλ, αλλά η Αρζού το αρνείται. Ο Κενάν την αρπάζει να μιλήσουν ιδιαιτέρως και της ξεκαθαρίζει: «Δεν θα έρθεις ποτέ ξανά σε αυτό το σπίτι και δεν πρόκειται ποτέ ξανά να δεις την Τουγκτσέ. Μπορεί να μην είμαι πατέρας της, αλλά την αγαπάω περισσότερο από την ίδια της τη μάνα». Τότε η Αρζού αντιδράει: «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι κόρη μου και εγώ ακόμη σύζυγός σου». Τότε ο Κενάν της δίνει το χαρτί του διαζυγίου και της λέει: «Από εδώ και στο εξής θα παύεις να είσαι Εμιρόγλου και δεν πρόκειται να πάρεις την Τουγκτσέ. Θα μείνει μαζί μου». Η Αρζού τον προειδοποιεί: «Δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψω! Θα μετανιώσετε όλοι για ό,τι κάνετε». Εκείνος τότε την πετάει έξω από το κτήμα.

Aρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΗΓΗ: TV ΣΙΡΙΑΛ