Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μόλις έσκασε! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Αντ1 με παρουσιαστή - έκπληξη!

Ποιος είναι;

Μόλις έσκασε! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Αντ1 με παρουσιαστή - έκπληξη!
TV24 16.07.2019 17:49

Μόλις έσκασε! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Αντ1 με παρουσιαστή - έκπληξη!

Στην νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξαναδούμε έναν παρουσιαστή που αγαπήσαμε με το χιούμορ που διαθέτει.

Πρόκειται για τον γοητευτικό Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος θα συνεργαστεί σε ένα νέο πρότζεκτ με τον ΑΝΤ1.

Μόλις έσκασε! Αυτή είναι η νέα σειρά του Αντ1 με παρουσιαστή - έκπληξη!

Στο νοσοκομείο ο Σάββας Πούμπουρας! Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση έγινε από τον Τζώρτζη Ποφάντη στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού για τους δημοσιογράφους, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται λοιπόν, για ένα ξένο πρότζεκτ με όνομα «My best friend’s fear», το οποίο έχει να κάνει με φάρσες, στις οποίες θα συμμετέχουν διάσημοι και μη παίκτες.

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ο πιο κατάλληλος για ένα τέτοιο πρότζεκτ αφού τον γνωρίσαμε μέσα από το «Πλάκα κάνεις» και του ταίριαζε απόλυτα, καθώς είχε και μεγάλη επιτυχία!

Σάββας Πούμπουρας: Η συμμετοχή που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Η συμμετοχή του Σάββα Πούμπουρα που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Μιλάει πρώτη φορά δημόσια για αυτό το περιστατικό!

Σήμερα είναι μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ημέρα που η Εθνική Ελλάδας ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, μέσα στο σπίτι της Πορτογαλίας, γράφοντας το έπος της Λισαβόνας.

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη και για τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπυρα καθώς έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τη θρυλική διαφήμιση μετά το Euro της Πορτογαλίας και την ατάκα «Σάββας καφέ;».

Ο Σάββας Πούμπουρας περιέγραψε με μία ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, πως αποφάσισε να πάρει μέρος στο casting για την πολυσυζητημένη διαφήμιση που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Εεε, οοο, ήρθαμε το πήραμε το Ευρωπαϊκό...”. 4 Ιουλίου 2004, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβαινε. Όλοι στις πλατείες και στους δρόμους μέχρι το πρωί! Αγκαλιές, δάκρυα χαράς και ένα 2004 υπέροχο για την Ελλάδα!
Τέλη Σεπτέμβρη χτυπάει το τηλέφωνο μου για να πάω σε ένα casting για ένα διαφημιστικό. Αρνήθηκα. Χτύπησε μέσα στην ημέρα άλλες 4 φορές.. Είπα ξανά Όχι σε αυτό το δοκιμαστικό.. Τελευταία κλήση.. αποφάσισα να πάω. Ήταν καθοριστικό. Τo πήρα!
Κατάφερα και πήγα Πορτογαλία για ένα απλό, μα τόσο έντονο διαφημιστικό και τελικά τα πράγματα πήραν τελείως διαφορετική τροπή..

- Η πρώτη φωτό είναι από την πρώτη διαφήμιση. Στα πρώτα 10 λεπτά η φωνή μου έκλεισε και το γύρισμα τελείωσε! Είχαμε πάρει αυτό που θέλαμε

- Η δεύτερη φωτό, από το επόμενο διαφημιστικό, μέσα στην θρυλική άδεια σκηνή, αφού ‘’Ου Γκρεκ ΠΑΡΤΙΟΥ..’’.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν μέρος όλου αυτού του εγχειρήματος, τους ανθρώπους πίσω απο την ιδέα και φυσικά όσους με πίεσαν να πάω σε εκείνο το casting.. - Smile and have faith.. You never know...».

Σάββας Πούμπουρος: Η συμμετοχή που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Σάββας Πούμπουρος: Η συμμετοχή που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή του!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Σάββας Πούμπουρας: Full in love με τη σύζυγό του στις διακοπές στο Μαρόκο!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share