Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φτερωτός Θεός: Τρέχουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (19/7)! Ο Τζάν θα βοηθήσει τους γονείς της Σανέμ!

Τι θα δούμε;

Φτερωτός Θεός: Τρέχουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (19/7)! Ο Τζάν θα βοηθήσει τους γονείς της Σανέμ!
TV24 19.07.2019 08:20

Τρέχουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Φτερωτός Θεός»! Ο Τζαν θα βοηθήσει τους γονείς της Σανέμ!

Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 11
Η επίσκεψη της εταιρίας καλλυντικών στην «Υπέροχη Ιδέα» δεν πήγε όσο καλά θα μπορούσε, γιατί κανείς δεν εμπιστεύτηκε τις δημιουργικές ιδέες της Σανέμ.

Εν τω μεταξύ, ο Τζαν μαθαίνει για τα προβλήματα που έχουν οι γονείς της Σανέμ να αγοράσουν πίσω το μπακάλικό τους και αποφασίζει κρυφά να βοηθήσει.

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 19/7! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Φτερωτός Θεός: Συνταρακτικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα (15-19/7)! Ο Τζαν γίνεται ζευγάρι με την Σανέμ!

Συνταρακτικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα (15-19/7) για την σειρά «Φτερωτός Θεός» στον ΣΚΑΪ! Ο Τζαν γίνεται ζευγάρι με την Σανέμ!

Η Σανέμ και ο Τζαν βρίσκονται ξαφνικά μπροστά από ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Οταν εκείνη προσπαθεί να κλείσει ένα δωμάτιο για το αφεντικό της, μια πελάτισσα ακούει το όνομα και αμέσως κάνει τα πάντα για να τον συναντήσει.

Λογαριάζει, όμως, χωρίς τον... ξενοδόχο ή ακόμα καλύτερα τη Σανέμ, που δεν θέλει να έρθει σε επαφή μαζί της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά, όταν εκείνη θα αρχίσει να του μιλάει για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματος που γράφει και ξαφνικά θα γλιστρήσει. Ευτυχώς, όμως, ο Τζαν τη σώζει. Την ίδια στιγμή ο Μουζαφέρ αποφασίζει να κάνει μπότοξ για να αρέσει στον έρωτα της ζωής του, τη Σανέμ.

Λίγο αργότερα ο Τζαν θα επαναφέρει τη Λεϊλά στην εταιρεία και μάλιστα εκείνη δέχεται να τον βοηθήσει όπως μπορεί, προκειμένου να μάθει τι οργανώνει ο αδελφός του πίσω από την πλάτη του. Και η Σανέμ, όμως, προσφέρει τη βοήθειά της στον Εμρέ. Οι δυο αδελφές θα έρθουν για πρώτη φορά σε κόντρα. Τι θα γίνει, όμως, όταν η Λεϊλά βρει στα σκουπίδια ένα μέρος της νέας παρουσίασης του Τζαν; Τηλεθέαση 15/7: Ποια προγράμματα βρέθηκαν στην κορυφή και ποια τα βρήκαν... σκούρα; Όλα τα νούμερα αναλυτικά!

Η Σανέμ γίνεται το μοντέλο του Τζαν!
Οταν ο Τζαν θα προτείνει στη Σανέμ να τη φωτογραφίσει για την επόμενη καμπάνια, εκείνη δεν θα του αρνηθεί. Αλλάζει ρούχα και στήνεται μπροστά του με την άνεση ενός μοντέλου. Κάνει ό,τι της ζητάει, αλλά δεν θα διστάσει να τον ρωτήσει γιατί... «παίζει» μαζί της. Γιατί τη μία στιγμή είναι μαζί και την άλλη δεν τη βλέπει. Εκείνος ένα πράγμα μόνο έχει να της πει: «Πιστεύεις στη μοίρα;». Του απαντά καταφατικά, αλλά του τονίζει πως της χαλάει την ισορροπία, γεγονός που τον λυπεί.

Στη δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί με εκπροσώπους της εταιρείας, η Σανέμ θα εμφανιστεί ως άλλη πριγκίπισσα και το βλέμμα του Τζαν θα είναι μονίμως πάνω της. Η ίδια θα είναι και ο λόγος που ένας σημαντικός πελάτης θα τους αναθέσει τη διαφημιστική του καμπάνια. Οταν όμως ο πελάτης, ο Φάμπρι, θα προσπαθήσει πλησιάσει την όμορφη κοπέλα, ο Τζαν θα την αρπάξει και θα εξαφανιστούν. Ο Τζέι-Τζέι για να δικαιολογήσει την ξαφνική απουσία του αφεντικού του με τη Σανέμ, λέει στον Φάμπρι πως είναι ζευγάρι. Λίγο αργότερα θα την πάει στο ξύλινο καταφύγιό του, μακριά από όλους και όλα, στο μέρος όπου εμφανίζει τις φωτογραφίες του. Οι δυο τους θα κοιμηθούν εκεί...

Η εταιρεία τους παίρνει τη δουλειά του Φάμπρι, όμως ο Τζαν σκέφτεται πως τελικά δεν τη θέλει, παρόλο που ξέρει πως αυτή η δουλειά θα κάνει την εταιρεία του την πιο γνωστή στη χώρα. Μήπως, όμως, η παρουσία του «αρραβωνιαστικού» της Σανέμ δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα;

Πηγή: TVΣΙΡΙΑΛ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού! Ποια εκπομπή κάνει πρεμιέρα;

Πυροδοτήθηκε η τηλεοπτική "βόμβα"! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share