Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (19/7)! Η Αζρά κρατάει κρυφή την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ

Τι θα δούμε;

Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (19/7)! Η Αζρά κρατάει κρυφή την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ
TV24 19.07.2019 09:45

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Η Αζρά κρατάει κρυφή την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Παρασκευή 19 Ιουλίου – Επεισόδιο 16

Η Αζρά κάνει προοδευτικά βήματα για την ανεύρεση του Μερτ, αλλά καταρρέει με ένα νέο που έρχεται από την κυρία Φεριντέ. Αυτό το νέο θα είναι καταστροφικό για την Αζρά, της οποίας ο κόσμος καταρρέει όταν μαθαίνει για την αρρώστια της κυρίας Φεριντέ.

Τα χέρια της Αζρά είναι δεμένα, όσο κι αν θέλει να βοηθήσει την κυρία Φεριντέ με όλες της τις δυνάμεις. Και παρά την έντονη επιθυμία της να «ανοιχτεί» στον Τζενκ και να του μιλήσει για το θέμα της ασθένειας της γιαγιάς του, η Αζρά επιλέγει να κρατήσει την κατάσταση της κυρίας Φεριντέ κρυφή από την οικογένειά της.

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 19/7! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Κοράι καίει τον Σελίμ και την Πελίν!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ από το TV ΣΙΡΙΑΛ για την Elif στο STAR! Ο Κοράι καίει τον Σελίμ και την Πελίν!

Για ακόμη μία φορά η Αρζού δεν καταφέρνει να γλιτώσει την καταδίκη και έτσι συλλαμβάνεται για τη δολοφονική επίθεση στη Μελέκ αλλά και για την απαγωγή της Ελίφ, που τόσο καιρό γνώριζε πού ήταν, αλλά δεν το αποκάλυπτε!

Η Ελίφ αφού εξηγεί στη Ράμπια όλη την αλήθεια για τη μητέρα της και πως τόσο καιρό είχε αμνησία και δεν θυμόταν ποια είναι, η τελευταία αποφασίζει να τη βοηθήσει να σμίξει ξανά με την οικογένειά της. Ετσι αφού καταφέρνει να βρει το τηλέφωνο της οικογένειας Εμιρόγλου, τηλεφωνεί, αλλά απαντάει η Ασουμάν, η οποία αμέσως αναγνωρίζει τη φωνή της και της λέει ψέματα πως δήθεν δεν είναι κανείς στο σπίτι. Παράλληλα καταφέρνει να ενημερώσει τον πατέρα της και εκείνος προσπαθεί να εμποδίσει την επιστροφή της Ελίφ στο σπίτι της. Οταν η Ράμπια με την Ελίφ φτάνουν έξω από το κτήμα, ο Κεμάλ αρπάζει το κορίτσι και αφήνει αναίσθητη τη Ράμπια. Η οικογένεια βρίσκει την άτυχη γυναίκα, τη βάζει στο σπίτι και εκείνη σε μισολιπόθυμη κατάσταση λέει: «Εφερα την Ελίφ, αλλά μου την πήραν».

Ολοι σοκάρονται και ξεκινούν να ψάχνουν τη μικρή στον δρόμο και στο δάσος. Παράλληλα ο Νετζντέτ που έχει μάθει τι έχει συμβεί τηλεφωνεί στον Κεμάλ, αλλά εκείνος δεν απαντάει και έτσι παίρνει την Ασουμάν, η οποία τον πληροφορεί: «Δεν ξέρω αν τη βρήκαν». Εκείνος για να σιγουρευτεί, στέλνει την Αρζού στο κτήμα. Οταν την αντικρίζουν όλοι τη διώχνουν, όμως εκείνη λέει: «Ηρθα να δω την κόρη μου». Ο Κενάν και η Μελέκ είναι σίγουροι πως εκείνη κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της μικρής και πως συνεργάζεται με τον Κεμάλ, αλλά η Αρζού το αρνείται. «Εσύ εξαφάνισες την κόρη μου, λέγε πού είναι», της φωνάζει η Μελέκ, ενώ η Τουγκτσέ σπεύδει να χαιρετίσει τη μητέρα της, αλλά ο Κενάν ζητάει από την Ασουμάν να την πάρει από εκεί. Ο Κενάν αρπάζει την Αρζού να μιλήσουν ιδιαιτέρως και της ξεκαθαρίζει: «Δεν θα έρθεις ποτέ ξανά σε αυτό το σπίτι και δεν πρόκειται ποτέ ξανά να δεις την Τουγκτσέ.

Μπορεί να μην είμαι πατέρας της, αλλά την αγαπάω περισσότερο από την ίδια της τη μάνα». Τότε η Αρζού αντιδράει: «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι κόρη μου κι εγώ ακόμη σύζυγός σου». Τότε ο Κενάν της δίνει το χαρτί του διαζυγίου και της τονίζει: «Από εδώ και στο εξής παύεις να είσαι Εμιρόγλου και δεν πρόκειται να πάρεις την Τουγκτσέ. Θα μείνει μαζί μου». Η Αρζού τον προειδοποιεί: «Δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψω! Θα μετανιώσετε όλοι για ό,τι κάνετε», και εκείνος την πετάει έξω από το κτήμα.

Η σύλληψη και το τέλος

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Γκοντζά κάνει κρυφά καταγγελία στην αστυνομία πως η Αρζού βρίσκεται στο σπίτι του Νετζντέτ, αφού η ίδια συνεχίζει να καταζητείται για την απόπειρα δολοφονίας κατά της Μελέκ, όσο και για την απαγωγή της Ελίφ που τόσο καιρό ήξερε πού βρισκόταν το μικρό κορίτσι. Αμέσως φτάνουν εκεί αστυνομικοί και συλλαμβάνουν την αδίστακτη γυναίκα. «Δεν έκανα τίποτα, αφήστε με! Μπαμπά, σώσε με», ικετεύει εκείνη με δάκρυα, ενώ ο Νετζντέτ ισχυρίζεται: «Η κόρη μου είναι αθώα και θα το αποδείξω». Ομως στην πραγματικότητα δεν ξέρει τι να κάνει. Σύντομα μαθαίνει πως η Ελίφ επέστρεψε στο κτήμα και στην οικογένεια Εμιρόγλου. Πάει στη φυλακή και η Αρζού του λέει: «Θα με βγάλεις από εδώ μέσα; Τι έκανες;», αλλά εκείνος είναι απογοητευμένος: «Την πατήσαμε! Εχουμε καταστραφεί! Η Ελίφ γύρισε σπίτι και αυτό σημαίνει πως αν με καρφώσει τότε θα μπω κι εγώ στη φυλακή! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εκτίσεις την ποινή σου και εγώ θα εξαφανιστώ».

Η Αρζού δεν έχει παρά να δεχτεί τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Η Γκοντζά από την άλλη απολαμβάνει την εκδίκησή της τόσο στην Αρζού όσο και στον Νετζντέτ και φυσικά κανονίζει με τον Σερντάρ τα επόμενα βήματά τους για να το σκάσουν μαζί! Στο κτήμα όλοι είναι χαρούμενοι με την επιστροφή της Ελίφ και φυσικά απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί με το μικρό κορίτσι. Μετά από καιρό φτάνει και η μέρα της ακροαματικής διαδικασίας για το διαζύγιο Κενάν-Αρζού και ο δικαστής αποφασίζει τόσο την έκδοσή του όσο και το να δώσει την επιμέλεια της Τουγκτσέ στον Κενάν. Η Αρζού έχασε τα πάντα!

Ο Κοράι καίει τον Σελίμ και την Πελίν

Η Πελίν, προκειμένου να ηρεμήσει τον Κοράι από τη μανία του να κάνει κακό στον Σελίμ, αποφασίζει να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία και να είναι ζευγάρι. Ομως με τον καιρό η κοπέλα δεν αντέχει άλλο να είναι μαζί του από τη στιγμή που δεν τον αγαπάει και του λέει: «Θέλω να χωρίσουμε, δεν σε θέλω άλλο». Εκείνος θυμώνει, την αρπάζει με τη βία και τη μεταφέρει στο εξοχικό του, όπου τη δένει και τη φιμώνει: «Εξαιτίας αυτού του αλήτη με χωρίζεις; Τόσο καιρό με κορόιδευες και μου πουλούσες έρωτα, ενώ ακόμα αυτόν θέλεις! Θα σας τιμωρήσω και τους δύο! Τελειώσατε».

Εκείνος ενημερώνει τον Σελίμ για την απαγωγή της κοπέλας και σπεύδει αμέσως να τη σώσει, αλλά πέφτει κι αυτός στην παγίδα του. Οι δυο τους παλεύουν και ο Κοράι αφήνει αναίσθητο τον Σελίμ, ενώ η Πελίν από πάνω του προσπαθεί να τον συνεφέρει. Ο Κοράι τους περιλούζει με βενζίνη, τους βάζει φωτιά και τους κλειδώνει στο ξύλινο σπίτι για να πεθάνουν! Την ίδια ώρα η Ζεϊνέπ ψάχνει τον Σελίμ στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορεί να τον βρει και ανησυχεί. Τότε ο Μουράτ αποφασίζει να της αποκαλύψει το μυστικό που της κρύβει τόσο καιρό: «Νομίζω έχει άλλη σχέση! Πριν από καιρό τον είχα δει σε τρυφερά τετ α τετ με μια κοπέλα, νομίζω την Πελίν». Η Ζεϊνέπ σοκάρεται!

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου! Αυτή η γυναίκα παίρνει την θέση της στον ΣΚΑΙ! Δείτε την!

ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται και θα ανατρέψει τα δεδομένα!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share