Απόψε πέφτει "μαύρο" στο πολυσυζητημένο κανάλι!

Δεν θα εκπέμπει από τα ξημερώματα!

Απόψε πέφτει

Απόψε τα μεσάνυχτα θα πέσει το "μαύρο" στο πολυσυζητημένο κανάλι, ύστερα από απόφαση του ΕΣΡ!

Η εκπομπή του θα σταματήσει για μία εβδομάδα!

Ο λόγος για το νέο Epsilon, το οποίο τιμωρήθηκε με διακοπή προγράμματος για μία εβδομάδα και συγκεκριμένα από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Ιουλίου έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 28 Ιουλίου!

Το ΕΣΡ έκρινε πως το κανάλι εξέπεμπε παράνομα εκτός Αττικής μέσω συνεργαζόμενων καναλιών, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ, καθώς υπήρχε απουσία αυτόνομου προγράμματος και ανάθεση σε τρίτους!

Απόψε πέφτει 'μαύρο' στο πολυσυζητημένο κανάλι!

ΕΣΡ: Ραγδαίες εξελίξεις με το Epsilon! Η νέα απόφαση που αλλάζει τα πάντα!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με το Epsilon και το ΕΣΡ, αφού μια νέα απόφαση αλλάζει τα πάντα!

Πιο συγκεκριμένα, το ΕΣΡ αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά την ποινή της 7ήμερης διακοπής λειτουργίας και του προστίμου 300.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», μέχρι να εξετάσει την αίτηση θεραπείας του καναλιού.

Το «μαύρο» στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα και θα διαρκούσε μέχρι την άλλη Κυριακή!

Το Συμβούλιο είχε επιβάλει την ποινή αυτή για την απουσία αυτόνομου προγράμματος και τη συνολική ανάθεση παραγωγής και διαχείρισης προγράμματος σε τρίτους.

Ωστόσο, οριστική είναι η διακοπή λειτουργίας για δύο κανάλια – αναμεταδότες του «Epsilon». Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ανακάλεσε τις άδειες του «ΑΕ TV Κρήτης» και του «ΑΕ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης», καθώς πριν πάρουν τα τρέχοντα ονόματά τους είχαν σταματήσει να εκπέμπουν -ως «Tele Κρήτη» και «TV Δέλτα» αντίστοιχα- παραβιάζοντας τον νόμο περί αδιάλειπτης λειτουργίας.

TAGS