Elif: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (23/7)! Η Μελέκ και ο Κενάν αναζητούν την Ελίφ!

Τι θα δούμε;

Elif: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (23/7)! Η Μελέκ και ο Κενάν αναζητούν την Ελίφ!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (23/7) της σειράς του STAR, Elif! Η Μελέκ και ο Κενάν αναζητούν την Ελίφ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τρίτη 23/7
Επεισόδιο 379

Η Ράμπια ψάχνει την Ελίφ και όταν δεν την βρίσκει αποφασίζει μαζί με την Ιντζί να πάνε στην αστυνομία. Ο Ερκούτ βοηθάει την Γκόντζα και τον Σερντάρ να συναντηθούν. Η Γκόντζα λέει στον Σερντάρ πως απέβαλε αλλά ο Νετζντέτ δεν το γνωρίζει. Επίσης του λέει πως δεν μπορούν να το σκάσουν πριν βρουν τα λεφτά και να περιμένει να τον ειδοποιήσει. Καθώς η Γκόντζα περιμένει τον γιατρό, γνωρίζει μια φοιτήτρια, τη Φούντα, η οποία είναι έγκυος και την έχει εγκαταλείψει ο αγαπημένος της. Η Γκόντζα παίρνει έναν ξένο υπέρηχο για να δείξει στον Νετζντέτ ενώ φροντίζει να πάρει και το τηλέφωνο της Φούντα.

Ο Νετζντέτ χαίρεται όταν βλέπει τον υπέρηχο και είναι επίσης χαρούμενος επειδή θα αγοράσει μια έκταση, που ήθελε. Η Μελέκ και ο Κενάν αναζητούν την Ελίφ. Το ίδιο και η μικρούλα, ψάχνει για τη μητέρα της. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή δεν βρήκε τη μητέρα της και ο Χαμίτ την πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια. Η Ελίφ της λέει πως έχασε το δρόμο. Όλοι στο κτήμα περιμένουν νέα της Ελίφ. Ο Κενάν και η Μελέκ επιστρέφουν χωρίς όμως να έχουν κάποια νέα εξέλιξη. Η Τουγτσέ χαίρεται που η Μελέκ είναι καλά και μένει μαζί τους…

Elif - αποκλειστικό: Διέρρευσαν πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς! Δείτε πρώτοι!

Δείτε πρώτοι τα πλάνα που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της τούρκικης σειράς Elif, του σταθμού STAR! Αποκλειστικό σούπερ φωτιάς!

Η Elif είναι μια τουρκική σαπουνόπερα. Θέμα της είναι ένα εξάχρονο κορίτσι, που χωρίζεται από τη μητέρα της! Έχει ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση καθώς έχει προβληθεί σε 19 (δέκα εννιά) χώρες εκτός της Τουρκίας.

Τρυπώσαμε λοιπόν και βρήκαμε βίντεο από... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr