Ραγδαίες εξελίξεις με το «Πρωινό»! Όλες οι αλλαγές για τη νέα σεζόν!

Η ανακοίνωση από πρόσωπο κλειδί!

Ραγδαίες εξελίξεις με το «Πρωινό»! Όλες οι αλλαγές για τη νέα σεζόν!

Ραγδαίες εξελίξεις ανακοινώθηκαν σχετικά με το «Πρωινό» και έχουμε όλες τις αλλαγές για τη νέα σεζόν!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα και αν μη τι άλλο τα όσα είπε, θα συζητηθούν.

Στη συνέντευξή του αυτή έκανε διάφορες αποκαλύψεις, ενώ αναφέρθηκε στην εμπειρία του φέτος, δίπλα στη Φαίη Σκορδά.

Πέρυσι είχες πει ότι δεν θα επέστρεφες σε πρωινή εκπομπή ως μέλος πάνελ και μόνο. Κάνοντας μια αποτίμηση της σεζόν που τελείωσε, ήταν ευδιάκριτος ο ρόλος σου σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα του «Πρωινού»;

Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση από το Πρωινό! Τα συγκινητικά λόγια! (Βίντεο)


«Το ζητούμενο μου ήταν να εξελιχθώ. Να κάνω και κάτι άλλο. Να μην έχω τον ρόλο που είχα στις πρωινές εκπομπές του Mega. Ήταν επιτυχημένη η ομάδα που είχαμε στο Mega με τον Γιώργο, τη Φαίη και τη Σάσα. Είχαμε περάσει καλά, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Όμως ήθελα να προχωρήσω, να κάνω και άλλα πράγματα. Όπως και έγινε. Δεν ήταν ο ρόλος μου αμιγώς συμμετοχή στο πάνελ. Είχα την ελευθερία και την ευχέρεια και να προτείνω πράγματα και να τολμήσω πράγματα. Πάντα σε συνεννόηση με τη Φαίη, την αρχισυντάκτρια και όλη την υπόλοιπη ομάδα. Δεν είναι αυτοσκοπός μου, το πρώτος, δεύτερος κ.τ.λ. Σαφώς και έχω φιλοδοξίες και όταν θα έρθει η ώρα μου θα τις εκπληρώσω. Όμως δεν βάζω ταμπέλες».

Ποια ήταν η εξέλιξη φέτος;

«Η ελευθερία που μου δόθηκε. Μου είχε πει η Φαίη «σου έχω εμπιστοσύνη», «μπες την ώρα της συνέντευξης, βγες». Την εισέπραξα την εμπιστοσύνη όχι μόνο από τη Φαίη, απ' όλη την ομάδα. Έκανα πολλά. Το «Μέχρι να 'ρθει η Φαίη», τη «Γιαγιά». Μετά κρατήσαμε το «Αποκλειστικό». Η Φαίη ήταν απόλυτα συνεπής απέναντι μου σε όσα είχαμε πει. Ήταν δίπλα μου και ήμουν δίπλα της από την πρώτη εκπομπή μέχρι το τέλος».

Οπότε πέρασες καλά τη φετινή σεζόν στο «Πρωινό»;

«Ναι, ήταν μια χρονιά που ανυπομονούσα να ξυπνήσω για να πάω στη δουλειά μου».

Πες μου για την επόμενη σεζόν...

«Συνεχίζω στην εκπομπή κανονικά».

Θα ενεργοποιηθεί η προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο του υπάρχοντος συμβολαίου ή πάτε σε νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1;

«Είμαστε σε συζητήσεις για την υπογραφή ενός νέου διετούς συμβολαίου με οption + 1 χρόνο. Μικρή σημασία έχει αυτό. Νομίζω πιο σημαντικό είναι το ότι έχουμε κοινούς στόχους και αμοιβαία εκτίμηση με τον ΑΝΤ1».

Έχετε συζητήσει και για κάποιο άλλο project εκτός «Πρωινού»;

«Ναι, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα. Θα συμμετάσχω με μεγάλη χαρά στο «Πρωινό» και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Έχεις προτείνει κάτι στον ΑΝΤ1;

«Πάντα κάνω προτάσεις. Και για άλλες ζώνες αλλά και για νέες στήλες στο «Πρωινό».

«Του χρόνου η κάθε μέρα στο «Πρωινό» θα είναι διαφορετική. Κανένα «Πρωινό» δεν θα είναι ίδιο με αυτό της προηγούμενης μέρας. Όλη η ομάδα -που είναι από τις καλύτερες στην τηλεόραση- θέλουμε να ανανεωθούμε. Όχι να αλλάξουμε, γιατί έχει χτιστεί και μια σχέση εμπιστοσύνης, ειδικά της Φαίης με τις γυναίκες. Δεν θα αλλάξει η βασική δομή του «Πρωινού», είπε στο TV Έθνος.

Φαίη Σκορδά: Χάλασαν τα σχέδια των διακοπών της! Μένει εσπευσμένα εδώ! Τι συνέβη; Αποκάλυψη!

Τι συνέβη με την Φαίη Σκορδά και χάλασαν τα σχέδια των διακοπών της; Εσπευσμένα μένει εδώ η παρουσιάστρια! Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Η αυλαία της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν έπεσε πριν από λίγες ημέρες και η παρουσιάστρια μπήκε πια σε πιο ξεκούραστους καθημερινούς ρυθμούς.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το πρωινό ξύπνημα ούτε βέβαια για τα νούμερα τηλεθέασης και την οργάνωση του «Πρωινού». Και ενώ θα περίμενε κανείς να πάρει το πρώτο καράβι για την Τήνο ή να πάει αμέσως στην πατρίδα της τις Σέρρες, για να ξεκινήσει και επίσημα τις διακοπές της, τα σχέδιά της άλλαξαν.

Ο πρώτος λόγος ήταν γιατί η Φαίη έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των συσκέψεων με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής της, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά τόσο στη θέση της αρχισυντάκτριας -μετά την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου- όσο και κάποιων άλλων δημοσιογράφων που δεν θα συνεχίσουν μαζί της. Η συνεργασία ακόμη και με τον στενό της φίλο και ενδυματολόγο της την τελευταία δεκαετία Βαγγέλη Ζάχο τερματίστηκε και η παρουσιάστρια καλείται να κάνει πλήρη αναδόμηση της εκπομπής της, αν θέλει να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό.

Ο δεύτερος λόγος ήταν πως ο γιος της Γιάννης συμμετείχε πρόσφατα σε ένα τουρνουά στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με την ομάδα πόλο στην οποία είναι αθλητής και η περήφανη μαμά θα έπρεπε να είναι μαζί του για τον εμψυχώσει και να τον καμαρώσει. Οι βόλτες σε φίλους της στην Αθήνα με ή χωρίς τα παιδιά της ήταν τις τελευταίες ημέρες οι στιγμές που ένιωθε ανανεωμένη. Ήταν και αυτές μια μικρή δόση διακοπών μέσα στην πόλη!