Λάκης Λαζόπουλος: Απόφαση "βόμβα" για το «Αλ Τσαντίρι»!

Τι συνέβη;

Λάκης Λαζόπουλος: Απόφαση

Μια απόφαση "βόμβα" έσκασε από το ΣτΕ για το «Αλ Τσαντίρι». Τι συνέβη με την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στο Open tv;

Εκ νέου όρια στη σάτιρα θέτει το ΣτΕ με απόφασή του για το «Αλ Τσαντίρι Νιους» την εποχή που μεταδιδόταν από τον Alpha. Με την υπ’ αριθμόν 2595/2018 απόφασή του το ΣτΕ απορρίπτει προσφυγή του τηλεοπτικού σταθμού για τη χρήση τηλεοπτικών πλάνων που αναπαράχθηκαν από την τηλεοπτική εκπομπή που μεταδιδόταν με διαφορετική σήμανση. Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Το μεγάλο φινάλε της σεζόν για τον Λάκη Λαζόπουλο!

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε χρησιμοποιήσει τηλεοπτικό υλικό από το Extra 3 με τη σήμανση «Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15 ετών», αλλά μεταδόθηκε από το «Αλ Τσαντίρι» (9/3/2012), έχοντας σήμανση «Κατάλληλο – Επιθυμητή η γονική συναίνεση».

Λάκης Λαζόπουλος: Αυλαία για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ! Τα καρφιά που θα συζητηθούν...

Επρόκειτο, όπως αναφέρεται στην απόφαση, για «εικόνες ημίγυμνων γυναικών που λικνίζονταν αισθησιακά σε προκλητικές στάσεις, με κινήσεις αναπαράστασης σεξουαλικών πράξεων υπό τους ήχους τραγουδιών που περιείχαν συναφή υπονοούμενα στους στίχους, τα οποία σχολίαζε ο παρουσιαστής με υπότιτλους με συναφές περιεχόμενο».

Το ΕΣΡ, επί προεδρίας Ιωάννη Λασκαρίδη, επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, το οποίο επικυρώθηκε από το ΣτΕ. Στην απόφαση κρίνεται πως «ο χαρακτήρας της εκπομπής ως σατιρικής δεν την απαλλάσσει από την υποχρέωση προστασίας της πνευματικής ανάπτυξης των ανηλίκων». Υπογραμμίζει επίσης πως «η σχετική ουσιαστική κρίση του ΕΣΡ ανταποκρίνεται στα στοιχεία του φακέλου», όπου υπάρχει η φωτογραφική τεκμηρίωση με το ημίγυμνο στοιχείο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Σπάει την σιωπή του για το Open! Όλη η αλήθεια....

Ο Λάκης Λαζόπουλος απαντά αν του χρωστάνε λεφτά και σπάει την σιωπή του για το Open! Όλη η αλήθεια....

Ο ίδιος, όπως σας έχουμε γράψει, έριξε την αυλαία στο Αλ Τσαντίρι Νιους την περασμένη Τρίτη και το φινάλε του είχε κάποια «καρφιά», τα οποία πολλοί ερμήνευσαν ως καρφιά προς το κανάλι του.

Λίγο αργότερα, δημοσιεύματα που ήθελαν το Open να του χρωστάει λεφτά, έκαναν την εμφάνισή τους !Για το συγκεκριμένο θέμα, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε στην Espresso και την Μαρία Ανδρέου: «Με το Open ήταν μια καλή επαγγελματική σχέση. Γιατί να κινηθώ νομικά; Δεν υπάρχει οικονομικό θέμα μέχρι σήμερα και πιστεύω ότι θα τηρηθεί μέχρι το τέλος η συμφωνία μας. Τώρα θέλω να γράψω, να ζωγραφίσω, να ηρεμήσω και το φθινόπωρο έχουμε θέατρο».

Λάκης Λαζόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή! Τον παγώνουν στο Open!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με τον παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλο, αφού τον παγώνουν στο Open!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου με το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ σε μερικές μέρες, ο Λάκης αλλάζει ρότα και στρέφεται και πάλι στο θέατρο. Έχετε δει και αυτό; OPEN: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο!

«Σενάριο μεταγραφής προς το παρόν δεν παίζει. Δεν υπάρχει σενάριο να κάνει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ το φθινόπωρο του 2019, γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Παύλο Χαϊκάλη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο Βρετάνια, όπου θα ανεβάσουν το «Βρε καλώς τους». Στο Open είπαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά από τον Γενάρη του 2020. Αλλά από τώρα μέχρι τον Γενάρη δεν δεσμεύεται καμία από τις δύο πλευρές» τόνισε ο δημοσιογράφος!

Εξελίξεις με Open και Λαζόπουλο! Το ξαφνικό «μαύρο» στο Τσαντίρι!

Εξελίξεις έχουν προκύψει με το πρόγραμμα του Open tv και τον Λάκη Λαζόπουλο και μάλιστα θα πέσει ξαφνικό μαύρο στο Τσαντίρι!

Πρώτη εγώ σας είχα γράψει, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής να βρεθεί εκτός καναλιού, όπως και το κανάλι που τον διεκδικεί!

Ωστόσο, οι νέες μου πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, έκανε πρόσφατα συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη για το συμβόλαιό του αλλά και ότι..... κάτι από αυτά που άκουσε δεν τον ενθουσίασε και ιδιαίτερα! Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog, ο Λάκης και το Τσαντίρι δεν θα βγουν στον αέρα εκτάκτως στις 11.6!

Ο λόγος δε είναι πολύ σημαντικός και.... αφορά πρόγραμμα - σφήνα στο κανάλι:

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του OPEN το κανάλι θα μεταδώσει εκείνη την ημέρα τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Αρμενία στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Euro 2020!

Αν και ο Λάκης σαν επαγγελματίας δεν θέλει να λείπει με το Τσαντίρι του από το καθιερωμένο ραντεβού με το κοινό, ο αγώνας είναι κάτι που δεν μπορεί να αναβληθεί, και έτσι εκτάκτως θα πέσει «μαύρο» για μόλις μια ημέρα!

Το τσαντίρι φυσικά, θα συνεχίσει μέχρι τέλος Ιουνίου....