Φτερωτός θεός: Όλα όσα θα δούμε τη νέα εβδομάδα (29-2/8)!

Όλες οι εξελίξεις!

Φτερωτός θεός: Όλα όσα θα δούμε τη νέα εβδομάδα (29-2/8)!

Όλα όσα θα δούμε τη νέα εβδομάδα (29-8/2) στη σειρά του ΣΚΑΪ «Φτερωτός Θεός»! Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 17
Ο Τζαν και ο Εμρέ προσπαθούν να μάθουν ποιος οργάνωσε την απάτη που αμαύρωσε το επαγγελματικό προφίλ του Τζαν και της «Υπέροχης Ιδέας». Η Σανέμ αρχίζει να υποπτεύεται τα κίνητρα του Εμρέ και νιώθει τύψεις για όλες τις φορές που τον βοήθησε στα σχέδιά του χωρίς να γνωρίζει πραγματικά το γιατί. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν πιεσμένος από την όλη κατάσταση εξαφανίζεται χωρίς ίχνη.

Επεισόδιο 18
Η Σανέμ καταφέρνει να βρει τον Τζαν και να τον ενημερώσει για όσα έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Εν τω μεταξύ, η Αϊχάν με τη βοήθεια του Τζέι Τζέι βρίσκονται στα ίχνη του ανθρώπου που εκτέλεσε το σαμποτάζ εναντίον του Τζαν. Μένει μόνο να βρεθεί ποιος έδωσε την εντολή για αυτή την πράξη και για ποιο λόγο.Η Αϊλίν εφαρμόζει το νέο της καταστροφικό σχέδιο!

Επεισόδιο 19
Η Σανέμ και ο Εμρέ εντοπίζουν τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το σαμποτάζ εναντίον του Τζαν: Είναι ένα πρόσωπο οικείο στον Εμρέ! Η Σανέμ βασανίζεται από τύψεις για όσα έχει πάθει ο Τζαν χωρίς να φταίει, και απειλεί να του τα πει όλα. Όμως ο Εμρέ τη σταματά υπενθυμίζοντάς της και τη δική της συμμετοχή σε ουκ ολίγες τρικλοποδιές που έχουν βάλει οι δυο τους στον Τζαν.

Επεισόδιο 20
Ο Τζαν ευχαριστεί τη Σανέμ για όσα έκανε στην προσπάθειά της να βρει ποιος τον αδίκησε.
Ο Εμρέ συναντιέται με την Αϊλίν και της δηλώνει ότι δε θέλει να την ξαναδεί γιατί κατέστρεψε αυτόν και τον αδελφό του, αλλά και την εμπιστοσύνη που υπήρχε μεταξύ τους. Εκείνη προσπαθεί να τον μεταπείσει αλλά ίσως να είναι πλέον αργά.

Επεισόδιο 21
Στην «Υπέροχη Ιδέα» οργανώνεται συνέντευξη Τύπου για να γίνουν δηλώσεις για την αποκατάσταση του επαγγελματικού κύρους του Τζαν, όμως ξαφνικά εμφανίζεται μια έκπληξη για τον Εμρέ και τη Σανέμ. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ προσπαθεί πάση θυσία να αποφεύγει τις συναντήσεις με τον Τζαν εξαιτίας των συναισθημάτων της, όμως αυτός δεν σταματά να την κυνηγά.

Φτερωτός Θεός: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (26/7)! Η Σανέμ αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Τζαν τα συναισθήματά της!

Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (26/7) της σειράς του ΣΚΑΪ «Φτερωτός Θεός»! Η Σανέμ αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Τζαν τα συναισθήματά της!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 16
Οι φωτογραφίες της Σανέμ που τράβηξε ο Τζαν αναρτώνται σε γιγαντοαφίσες σε όλη την πόλη, διαφημίζοντας έμμεσα τον κρυφό έρωτά τους. Η Σανέμ παίρνει κουράγιο από αυτές και αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Τζαν τα συναισθήματά της! Πριν προλάβει, το σχέδιο της Αϊλίν έχει αρχίσει να αποδίδει και απειλεί να καταστρέψει επαγγελματικά τον Τζαν.