Elif: Αποκλειστικό-«φωτιά»! Η Αρζού αρχίζει να τρελαίνεται και ζητάει το νεκρό παιδί της...

Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Elif: Αποκλειστικό-«φωτιά»! Η Αρζού αρχίζει να τρελαίνεται και ζητάει το νεκρό παιδί της...

Αποκλειστικό-«φωτιά» για την πετυχημένη σειρά του Star «Elif»! Η Αρζού αρχίζει να τρελαίνεται και ζητάει το νεκρό παιδί της...

Διαβάστε αναλυτικά όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ:

Η Αρζού, η άλλοτε ισχυρή γυναίκα της τουρκικής σειράς «Elif», τιμωρείται με τον πιο σκληρό τρόπο. Η παγίδα της για να σκοτώσει την αιώνια εχθρό της, τη Μελέκ, της γυρίζει μπούμερανγκ και τελικά τραγικό τέλος θα βρει ο άντρας της ζωής της, ο Κενάν, αλλά και η μονάκριβη κόρη της, η Τουγκτσέ.

Θυμάστε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (26/7);

Ωστόσο, το κακό γι’ αυτήν δεν τελειώνει στα αποκαΐδια των ανθρώπων που δολοφόνησε. Η ίδια από το σοκ τρελαίνεται, μπαίνει για μια ακόμα φορά στο ψυχιατρείο κι εκεί ζει στον δικό της κόσμο, φωνάζοντας να δει το νεκρό παιδί της.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την ημέρα του γάμου του Κενάν με τη Μελέκ, η Αρζού το έχει σκάσει από το ψυχιατρείο και τρελή από ζήλια ουρλιάζει: «Αυτός ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ» και αρχίζει το σατανικό της σχέδιο αρπάζοντας τον άνθρωπο που θα τελούσε τον γάμο. Ομως, δεν της αρκεί αυτό. Θέλει να τους κάνει πιο μεγάλο κακό και βάζει φωτιά στον χώρο που θα γινόταν ο γάμος. Εκεί όμως βρίσκεται ο άντρας που αγαπάει, ο Κενάν, αλλά και η κόρη της η Τουγκτσέ. Η Αρζού τους καίει ζωντανούς και παράλληλα υπογράφει και τη δική της καταδίκη.

Η Αρζού τρελαίνεται, χάνει τα λογικά της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι και καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός από το τραγικό συμβάν, προσπαθούν να ορθοποδήσουν. Η απουσία του Κενάν και της Τουγκτσέ είναι αισθητή και κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό που συνέβη. Ο Σελίμ έχει αναλάβει τα ηνία της οικογένειας, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που συνεχώς προκύπτουν τον στήνουν στον τοίχο και αδυνατεί να βρει λύσεις. Από την άλλη, η Μελέκ εργάζεται σ’ ένα εργοστάσιο, ενώ η Αλιγέ θρηνεί τον χαμό του γιου της αλλά και της εγγονής της: «Ακόμα σας περιμένω παιδί μου! Τι πόνο μου προκάλεσες με τον χαμό σου! Κενάν μου! Τουγκτσέ μου! Πώς μπορέσατε να μας αφήσετε! Μου λείπετε πολύ! Πάρα πολύ». Και η μικρή Ελίφ όμως νιώθει απίστευτο πόνο με την απουσία τόσο του μπαμπά της όσο και της Τουγκτσέ με την οποία είχαν γίνει φίλες! Ο Σερντάρ δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν πρόλαβε να ζήσει την κόρη του και ορκίζεται πως θα πάρει εκδίκηση από την οικογένεια Εμιρόγλου.

Την ίδια ώρα η Αρζού είναι στο ψυχιατρείο και δεν θυμίζει σε τίποτα την όμορφη και ισχυρή γυναίκα που όλοι ξέρουμε. Εχει χάσει στην κυριολεξία το μυαλό της, φορώντας φθαρμένα ρούχα, απεριποίητη με ξέμπλεκα μαλλιά και θλιμμένη, τριγυρίζει σαν φάντασμα και θρηνεί κι εκείνη τον χαμό της κόρης της, τον οποίο μάλιστα η ίδια προκάλεσε. Ο μόνος που την επισκέπτεται ακόμα είναι ο Ερκούτ. «Κόρη μου... Τουγκτσέ μου... Σε πέταξαν κι εσένα όπως εμένα, παιδί μου! Αυτή η γυναίκα σε σκότωσε... Σε πήραν από κοντά μου», μονολογεί η ίδια, ενώ ο Ερκούτ προσπαθεί να τη συνεφέρει: «Αρζού, δεν φταίνε εκείνοι για ό,τι έγινε». Ομως η Αρζού κοιτώντας το κενό λέει ξανά και ξανά ουρλιάζοντας: «Σε πήραν από κοντά μου. Σε θέλω πίσω παιδί μου».

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: TVΣΙΡΙΑΛ

Elif: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (29/7)! Η Ράμπια ψάχνει την Ελίφ παντού!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (29/7) της σειράς του STAR, Elif! Η Ράμπια ψάχνει την Ελίφ παντού!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Δείτε αναλυτικά:

Δευτέρα 29/7
Επεισόδιο 381
Η Ελίφ είναι πολύ στεναχωρημένη επειδή δεν μπόρεσε να πάει στη Μελέκ. Φοβάται πως η Αρζού θα της κάνει κακό και τελικά η μικρούλα νιώθει έντονη αδιαθεσία. Η Ράμπια ψάχνει την Ελίφ παντού. Όταν η μικρή συνέρχεται πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια και της λέει πως έχει βρει τη μνήμη της και εξηγεί όλη την ιστορία. Η Ράμπια
ξαφνιάζεται και λυπάται όταν ακούει την ιστορία της. Ο Νετζντέτ μαθαίνει από τους άντρες του πως η Αρζού το έσκασε και καλεί τον Ερκούτ. Εκείνος του λέει πως τη βρήκε και την φέρνει πίσω. Ο Νετζντέτ ανακουφίζεται. Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Αρζού πήγε στο σπίτι της Μελέκ. Τότε έρχεται η αστυνομία και ο Ερκούτ κρύβει την Αρζού στην αποθήκη και της λέει να μείνει εκεί. Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν θέλει να πάει φυλακή. Ο Κενάν πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτάει αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την αναζήτηση της Αρζού.

Στη συνέχεια τηλεφωνεί στη Μελέκ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τις απειλές της Αρζού. Η Φεριντέ πιστεύει πως η Μελέκ κάνει λάθος, που δεν μίλησε στον Κενάν για την Αρζού. Η Μελέκ όμως ενδιαφέρεται μόνο για την Ελίφ. Η Φεριντέ όμως τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει το περιστατικό με την Αρζού. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως να δει τη Μελέκ και είναι θυμωμένος μαζί της. Ο Κενάν επιμένει πως θέλει η Μελέκ να μείνει στο κτήμα για να είναι ασφαλής αλλά εκείνη αρνείται. Ο Κενάν δίνει ρεπό στον Μουράτ γιατί δεν θέλει η Μελέκ και η Φεριντέ να μένουν μόνες τους. Η Γκόντζα πείθει τη Φούντα και την πηγαίνει στον γιατρό της και εκείνος γίνεται μέρος του σχεδίου τους. Η Αρζού είναι εκνευρισμένη επειδή δεν μπορεί να βγει έξω. Από τα νεύρα της πετάει τον δίσκο με το φαγητό, που της φέρνει ο Ερκούτ και κόβει τον καρπό της με ένα σπασμένο γυαλί.