Η κόρη μου: Αποκλειστικό «φωτιά»! Ο Μουράτ εκβιάζει την Τζαντάν! «Παράτα τον Ντεμίρ αν θέλεις να ζήσει η Οϊκιού»!

Όλο το ρεπορτάζ!

Η κόρη μου: Αποκλειστικό «φωτιά»! Ο Μουράτ εκβιάζει την Τζαντάν! «Παράτα τον Ντεμίρ αν θέλεις να ζήσει η Οϊκιού»!

Αποκλειστικό «φωτιά» για την σειρά του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου» ! Ο Μουράτ εκβιάζει την Τζαντάν και της λέει «Παράτα τον Ντεμίρ αν θέλεις να ζήσει η Οϊκιού»!

Η Τζαντάν προσπαθεί να πείσει τον Μουράτ να μην τιμωρήσει την Οϊκιού πετώντας την έξω από το νοσοκομείο εξαιτίας της δικής τους ιστορίας. Τότε εκείνος αρπάζει την ευκαιρία και την εκβιάζει προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του κοριτσιού δωρεάν.

Η νέα λιποθυμία της Οϊκιού ταράζει τον Ντεμίρ και την Τζαντάν, οι οποίοι ειδοποιούν τον γιατρό Ισχάν για να έρθει να την εξετάσει. Δυστυχώς, ο γιατρός δεν έχει κανένα ευχάριστο νέο να τους πει. Το χειρότερο; Η Οϊκιού χρειάζεται νοσηλεία, αλλά ο Μουράτ δεν τη δέχεται στο νοσοκομείο του. «Δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα», λέει στον Ισχάν που πάει να παρέμβει. Η κόρη μου: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (31/7)! Ο Μουράτ σταματάει να βοηθά για τη θεραπεία της Οϊκιού!

Εν τω μεταξύ ο Ντεμίρ είναι σε πλήρη απόγνωση. Από τη μια καλείται να αντιμετωπίσει την αμνησία της Οϊκιού και να προσποιείται τον θείο της, ενώ από την άλλη αδυνατεί να προσφέρει στην κόρη του την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται. Ζητάει δανεικά από έναν παλιό γνωστό του αλλά εκείνος αρνείται να του τα δώσει. Ευτυχώς, η Τζαντάν είναι πάντα δίπλα του και προσπαθεί να τον προστατεύσει όσο μπορεί. Γι’ αυτό του κρύβει ότι στο σχολείο της Οϊκιού συζητείται η απομάκρυνση της μικρής από την τάξη. Στη συνάντηση γονέων πηγαίνει εκείνη. Ομως η Αϊλά, η μαμά της Ιλάιντα, τη βγάζει εκτός εαυτού και την αναγκάζει να φύγει. Η δασκάλα Σεβγκί και η μαμά του Μερτζάν όμως την υπερασπίζονται. Παράλληλα ο Τζεμάλ μαθαίνει από τη Ζεϊνέπ για την ασθένεια του κοριτσιού.

Ο Ντεμίρ ζηλεύει αφόρητα

Η Τζαντάν δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Αϊλά στο σχολείο, αλλά και τον απαράδεκτο εκβιασμό του Μουράτ. Οταν πηγαίνει για να του ζητήσει να μην τιμωρήσει την Οϊκιού για το θέμα που υπάρχει ανάμεσά τους, εκείνος της αναφέρει: «Το ζήτημα δεν είναι το κορίτσι αλλά ο πατέρας της που είναι κλέφτης. Αρκετά ασχολήθηκα με όλο αυτό» και τη ρωτάει: «Ερωτεύτηκες αυτόν τον αλήτη;». Η Τζαντάν του απαντάει πως ο γάμος της με τον Ντεμίρ ήταν μόνο και μόνο για να πάρουν την κηδεμονία του κοριτσιού. Ο Μουράτ λοιπόν χωρίς δισταγμό περνάει στην αντεπίθεση. «Ωραία. Χρόνια ξέρεις τα αισθήματά μου για σένα. Να είσαι μαζί μου και εγώ θα συνεχίσω τη θεραπεία της Οϊκιού», της λέει αδιάντροπα. «Καταλαβαίνεις τι μου προτείνεις; Ντροπή σου», του φωνάζει εκείνη και φεύγει. Αργότερα η Τζαντάν το λέει στον Ντεμίρ. Εξαλλος εκείνος της απαντάει: «Κανείς δεν μπορεί να μιλάει έτσι στη γυναίκα μου». «Τι λες; Στην τελική δεν είμαι πραγματική γυναίκα σου», του επισημαίνει η κοπέλα. Ο Ντεμίρ, που είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της, έχει αρχίσει να εκδηλώνει τα συναισθήματά του, έστω και με τον δικό του παράδοξο τρόπο. «Μήπως θέλεις να είσαι με τον Μουράτ; Αν ναι, θέλω να το ξέρω», της φωνάζει. Η Τζαντάν βάζει τα κλάματα και κλείνεται στο δωμάτιο.

Η Ζεϊνέπ εμφανίζεται ξανά στη ζωή της Οϊκιού

Η εμφάνιση της Ζεϊνέπ αναστατώνει τον Ντεμίρ και την Τζαντάν, αλλά γεμίζει χαρά την Οϊκιού. Η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι εύκολο να πάρει μαζί της το κορίτσι. «Πώς εμφανίζεσαι έτσι; Ξέρεις την κατάσταση της κόρης μου. Πού θα την πας; Ο μπαμπάς της είναι εδώ», της φωνάζει ο Ντεμίρ. «Δεν σε θυμάται», του απαντάει εκείνη που την έχει βάλει ο Τζεμάλ να πάρει το παιδί στο σπίτι του. «Θα μείνει εδώ», απαιτεί ο Ντεμίρ. Η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να περάσει τη βραδιά στο σπίτι μαζί τους. Τη μεγαλύτερη αγωνία, πάντως, φαίνεται να την περνά η Τζαντάν, η οποία προσπαθεί εκτός των άλλων να πείσει τη Ζεϊνέπ να μην αποκαλύψει στον Ντεμίρ ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Οϊκιού.

Ο Ντεμίρ είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Από τη μια η αμνησία της Οϊκιού, από την άλλη η απαίτηση της Ζεϊνέπ να πάρει την κόρη του και, τέλος, τα οικονομικά προβλήματα που δεν του επιτρέπουν ούτε να πάρει τα φάρμακα της μικρής. Για μια ακόμη φορά βλέπει την κλοπή ως τη μόνη λύση στα προβλήματά του.

Ο Μουράτ καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει

Η Τζαντάν, μετά τη στάση του Μουράτ, προσπαθεί να βρει κάποιο άλλο νοσοκομείο για να αναλάβει τα έξοδα της θεραπείας της Οϊκιού. Ο γιατρός Ισχάν είναι στο πλευρό της. Ομως καμιά κλινική δεν έχει εμπειρία ή εξειδίκευση σε αυτού του είδους την ασθένεια. Η κοπέλα, προκειμένου να βρει κάποια χρήματα, πουλάει το αυτοκίνητό της και καλεί τον Μουράτ στο ιατρείο της. Εκείνος σπεύδει να την ξαναδεί. «Δεν είναι όλο το ποσό αλλά θα το πάρεις. Μην ανησυχείς», του λέει και του δίνει το φάκελο. «Θα τα πάρω μόνο από τον ίδιο τον Ντεμίρ και μετά θα διαγράψω το υπόλοιπο χρέος», της απαντάει. Εκτός από αυτό όμως, έχει μια νέα πρόταση για την Τζαντάν, η οποία αισθάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή προκειμένου να βοηθήσει την Οϊκιού. Της ζητάει το βράδυ να τον συνοδεύσει σε μια δεξίωση κι εκείνη δέχεται. Το ίδιο βράδυ, ο Ντεμίρ φοβάται ότι χάνει την Τζαντάν για πάντα.

Η κόρη μου: Αποκλειστικό - «βόμβα»! Η Οϊκιού χαροπαλεύει! Σπαράζει ο Ντεμίρ «Σώστε το παιδί μου»!

Αποκλειστικό - «βόμβα» για την επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου». Η Οϊκιού χαροπαλεύει! Σπαράζει ο Ντεμίρ «Σώστε το παιδί μου»!

Δείτε αναλυτικά:

Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της Οϊκιού την οδηγεί για μια ακόμη φορά στο νοσοκομείο. Ομως αυτή τη φορά τα νέα είναι πραγματικά αποθαρρυντικά. Πρέπει να βρεθεί άμεσα δότης μυελού των οστών, αλλιώς η ζωή της κινδυνεύει. Θυμάστε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (26/7);

Ο Μουράτ χρησιμοποιεί την υγεία της Οϊκιού και τα νοσήλια που χρωστάει ο Ντεμίρ για να αναγκάζει την Τζαντάν να τον συναντά και το εκμεταλλεύεται για μία ακόμα φορά. Μόνο που αυτή τη φορά ο Ντεμίρ δεν δείχνει κατανόηση για τα… ξεπορτίσματα της κοπέλας. Oταν επιστρέφει, της ζητά να χωρίσουν! «Αφού πήραμε την Καϊκιού, δεν υπάρχει λόγος να είμαστε μαζί. Θα βρω έναν τρόπο να της πω ότι ήταν ψεύτικος ο γάμος. Ετσι θα κάνεις και εσύ τη ζωή σου», της λέει νευριασμένος.

Η Τζαντάν δεν θέλει ούτε να σκεφτεί την πιθανότητα διαζυγίου και ζητά τη βοήθεια της Σεβγκί για να μπορέσει να προσεγγίσει ξανά τον Ντεμίρ και να τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Οι δύο κοπέλες ετοιμάζουν μια όμορφη βραδιά για τέσσερις. Μόνο που μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της Οϊκιού επισκιάζει τελικά τα πάντα. Ενώ κοιμάται στο δωμάτιό της, μέσα στον ύπνο της φωνάζει τον μπαμπά της. Εκείνος τρέχει κοντά της. Είναι πολύ ζεστή. Την παίρνει αγκαλιά και την πάει τρέχοντας στο νοσοκομείο. Εκεί ο γιατρός Ισχάν δεν δείχνει καθόλου αισιόδοξος. Ολοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.

Ωρες αγωνίας για τον Ντεμίρ, που κοντεύει να τρελαθεί

Ο Ντεμίρ νιώθει για μια ακόμη φορά αδύναμος. «Τι πατέρας είμαι που δεν μπορώ να κάνω τίποτα για το παιδί μου;» αναρωτιέται. Είναι ανίσχυρος μπροστά σε αυτήν την αρρώστια. Η Τζαντάν βρίσκεται δίπλα του και τον ενθαρρύνει. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαιώνουν τα άσχημα σενάρια: Η ζωή της Οϊκιού κρέμεται από μια κλωστή και μόνο η μεταμόσχευση μυελού των οστών μπορεί να τη σώσει! «Ανακαλύψαμε ότι τα φάρμακα που παίρνει η κόρη σας δεν έχουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Μόνο μία λύση έμεινε. Να βρούμε τον κατάλληλο δότη. Να κάνουμε μεταμόσχευση μυελού των οστών, αλλιώς η Οϊκιού δεν έχει πολύ χρόνο», τους ανακοινώνει. Ο άτυχος πατέρας πάει να τρελαθεί. «Δεν μπορεί. Κάτι θα μπορείτε να κάνετε», λέει στον γιατρό, αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα περισσότερο. Ο Ουγούρ τρέχει στο νοσοκομείο. Το ίδιο ο Τζεμάλ. Η Οϊκιού είναι στην εντατική. Ο Ντεμίρ δεν μπορεί να σταθεί πουθενά από τη νευρικότητα που τον διακατέχει. Το να βρεθεί δότης ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο και το κυριότερο, δεν μπορεί ο ίδιος να κάνει τίποτα γι' αυτό. Ο Ουγούρ τρέχει στη γειτονιά για να βρει ανθρώπους να δώσουν αίμα, καθώς μέχρι να βρεθεί το μόσχευμα πρέπει να γίνονται συνεχώς μεταγγίσεις.

Ο εκβιασμός του Μουράτ

Ο γιατρός Ισχάν λέει στον Ντεμίρ, παρουσία του Μουράτ και της Τζαντάν, ότι το νοσοκομείο θα γίνει χορηγός της Οϊκιού. Εκείνος τον ευχαριστεί από καρδιάς. Ομως τελικά υπάρχει ένας όρος. Πρέπει το κορίτσι να μιλήσει στους δημοσιογράφους για την ασθένεια. «Θα διαφημίσει με την κόρη μου το νοσοκομείο;» φωνάζει έξαλλος ο Ντεμίρ στην Τζαντάν. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Τον προτρέπει να το κάνουν και να εκμεταλλευτούν την κατάσταση υπέρ τους για να βοηθήσουν την Οϊκιού. Ο Ντεμίρ τελικά απαντάει στον Μουράτ ότι δέχεται, με την προϋπόθεση ότι το ρεπορτάζ θα γίνει αφού βρεθεί δότης, για να μην καταλάβει το κορίτσι ότι είναι άρρωστο. Συμφωνούν.

Ομως ο Μουράτ φωνάζει αμέσως τους δημοσιογράφους. Ο γιατρός Ισχάν έχει αντιρρήσεις και δεν θέλει να συμμετάσχει σε όλο αυτό. Δηλώνει ότι θα παραιτηθεί, αλλά ο Μουράτ εκβιάζει και αυτόν με τον τρόπο του.«Τότε θα χάσεις την Οϊκιού από ασθενή σου», του λέει. Οι δημοσιογράφοι πάνε στο παιδί και ο Ντεμίρ λέει στην Οϊκιού ότι ρωτούν όλους τους ασθενείς για το νοσοκομείο. Υποφέρει που βλέπει την κόρη του σε αυτήν την κατάσταση.

Η Οϊκιού μαθαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασής της

Την επομένη μέρα ο Ντεμίρ και η Οϊκιού επιστρέφουν στο σπίτι τους. Ο στοργικός πατέρας γίνεται αυστηρός όταν του ζητάει να πάει στη διήμερη εκδρομή του σχολείου. Φοβάται πολύ για την υγεία της. Εκείνη θυμώνει. Ο Ντεμίρ τηλεφωνεί στον γιατρό και εκείνος τον διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τη συνοδεύει ο ίδιος. Ομως το βράδυ στο ξενοδοχείο η Οϊκιού ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει τον γιατρό Ισχάν αλλά και τον εαυτό της να δίνει συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του καταλήγει: «Κρίμα που η Οϊκιού είναι ασθενής της Νίμαν Πικ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θεραπεία στον κόσμο». Ο Ντεμίρ κλείνει τρέχοντας την τηλεόραση. «Μπαμπά, δεν έγινα ακόμα καλά;» ρωτάει κλαίγοντας το κορίτσι. «Εγινες», της απαντάει εκείνος. «Μα λένε ότι δεν υπάρχει θεραπεία. Ακόμη είμαι άρρωστη. Γιατί μου είπες ψέματα; Τόσο σοβαρά είμαι; Θέλω να πάω σπίτι». Κλαίει σπαρακτικά και οι δυο τους επιστρέφουν και η μικρή κλείνεται στο δωμάτιό της.

Οι ώρες που περνάει ο Ντεμίρ είναι μαρτυρικές. Περιμένει με αγωνία πότε θα βρεθεί ο δότης μυελού των οστών για το κοριτσάκι του. Πριν φύγει για δουλειά, της αφήνει ένα γράμμα: «Είσαι ο θησαυρός μου. Αν πάθεις κάτι ή στενοχωρηθείς, τρομάζω. Θέλω να σε κρύψω από όλους και όλα. Συγχώρησε τα λάθη που έκανα για να σε προστατεύσω. Δεν θα σε αφήσω όσο πολεμάς ούτε στιγμή».

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Πηγή: Tv24