Η Οργή: Αποκλειστικό - «φωτιά»! Ο Παύλος μπαίνει στη φυλακή για φόνο!

Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η Οργή: Αποκλειστικό - «φωτιά»! Ο Παύλος μπαίνει στη φυλακή για φόνο!

Αποκλειστικό - «φωτιά» για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Οργή»! Ο Παύλος μπαίνει στη φυλακή για φόνο!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ:

Ο Οδυσσέας μόλις έχει δει τον Παύλο με τη Μαρίνα και αισθάνεται την προδοσία να του τρυπάει στο μυαλό. Την επόμενη κιόλας μέρα αποφασίζει ότι πρέπει να πάρει το αίμα του πίσω και η ευκαιρία δεν αργεί να έρθει...

Η Οργή: Αποκλειστικό «φωτιά»! Ο Οδυσσέας μαθαίνει ότι έχει παιδί και ορκίζεται εκδίκηση!

Η Τατιάνα έχει ξεπεράσει τα όρια και απειλεί να βάλει τον Λεωνίδα φυλακή. Ενα βράδυ που είναι όλοι μαζεμένοι στο μπαρ, ο Λεωνίδας βάζει έναν μπράβο του να δολοφονήσει την Τατιάνα έξω από το μπαρ. Την ίδια στιγμή γίνεται μάρτυρας της επίθεσης ο Παύλος, ο οποίος τρέχει και σώζει την Τατιάνα. Εκείνη τρομαγμένη του λέει: «Ξέρω ποιος το έκανε. Σε παρακαλώ πήγαινέ με στο ξενοδοχείο, μπορεί να με περιμένουν στο σπίτι να με σκοτώσουν». Ο Παύλος τη συνοδεύει σε ένα ξενοδοχείο, ενώ την ώρα που φεύγουν μαζί τούς βλέπει ο Μάνος. Η Τατιάνα τρομαγμένη λέει στο Παύλο: «Δεν μπορώ να πάω στην αστυνομία, θέλω να δώσω το στικάκι σ’ εσένα, αν πάθω κάτι να πας εσύ στην αστυνομία. Σε παρακαλώ, δεν έχω κανέναν άλλον». Ο Παύλος τη συμβουλεύει: «Να το πετάξεις και να φύγεις μακριά».

Ωστόσο η κοπέλα δεν τον ακούει, γυρίζει σπίτι και τηλεφωνεί στον Παύλο να περάσει να πάρει το στικάκι. Μέχρι όμως να φτάσει ο Παύλος, ήδη έχει πάει ο Λεωνίδας, όπου μέσα σε ένα άγριο καβγά, τη σκοτώνει με μαχαίρι. Ο Οδυσσέας έχει αρχίσει να παρακολουθεί τον Παύλο ο οποίος κατευθύνεται στο σπίτι της Τατιάνας. Μόλις ο Παύλος μπαίνει στο σπίτι αντικρίζει την Τατιάνα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, τρομοκρατείται και αφήνει παντού ίχνη. Ακόμα και πάνω στο μαχαίρι. Φεύγει έντρομος από το σπίτι της, όμως ο Οδυσσέας τον φωτογραφίζει έξω από την πόρτα της Τατιάνας και στέλνει ανώνυμα τη φωτογραφία στον Λεωνίδα.

Στο μεταξύ ο Λεωνίδας είναι πανικοβλημένος, όταν η αστυνομία φτάνει πριν προλάβει να εξαφανίσει το πτώμα, ενώ ο Παύλος αναστατωμένος τριγυρνά στην πόλη, θέλει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία αλλά διστάζει.

Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας βέβαιος ότι ο Παύλος έχει πέσει στην παγίδα του, μονολογεί: «Θα σας πάρει ο διάολος όλους και πρώτα τον Παύλο που μου έκλεψε τη ζωή και την οικογένεια. Θα πληρώσουν όλοι ένας-ένας».

Λίγο αργότερα ο Παύλος γυρίζει στο σπίτι και η Μαρίνα τον βλέπει χάλια: «Κάτι έχει γίνει και είσαι μέσα στα νεύρα», του λέει, αλλά ο Παύλος της λέει να μην ανησυχεί, μέχρι την στιγμή που η αστυνομία χτυπάει την πόρτα τους και ζητάει από τον Παύλο να τους ακολουθήσει.

Στην ανάκριση τους λέει στην αρχή ότι δεν έχει ιδέα, αλλά μόλις του δείχνουν τη φωτογραφία αναγκάζεται να τους τα πει όλα, αλλά και να τους τονίσει ότι κάποιος τον παγίδεψε.

Οταν τον αφήνουν και γυρίζει σπίτι καταρρακωμένος, πιάνει τη Μαρίνα και της εξηγεί: «Ηταν κάτι σοβαρό, έπρεπε να σου τα είχα πει όλα από την αρχή» και της εξηγεί τι έχει γίνει, ενώ την αγκαλιάζει και της λέει: «Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν άνθρωπο. Δεν τη σκότωσα εγώ. Αν δεν με πιστέψεις εσύ, δεν θα με πιστέψει κανένας».

Στο μεταξύ βγαίνουν και τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα στο μαχαίρι και είναι του Παύλου, τον οποίο λίγο μετά συλλαμβάνει ξανά η αστυνομία, αλλά αυτή τη φορά μπαίνει φυλακή. Ο Πέτρος δεν πιστεύει όμως ότι ο Παύλος είναι ο δολοφόνος και είναι σίγουρος ότι και αυτόν τον φόνο τον έχει κάνει ο Παράσχος, απλά μένει να το αποδείξει.

Ο Παύλος από το κελί επίσης τους λέει να μη χάνουν χρόνο με αυτόν γιατί ο Παράσχος το έχει κάνει, ενώ ο Οδυσσέας αισθάνεται ότι έχει κερδίσει την πρώτη μάχη. Ο μόνος που δεν συμφωνεί είναι ο Σαΐντ, ο οποίος μόλις το μαθαίνει μιλάει με τον Οδυσσέα και του λέει να αφήσει ήσυχο τον Παύλο. Ομως ο Οδυσσέας έχει αντίθετη άποψη: «Αυτό το κωλόπαιδο με πρόδωσε. Μου πήρε τη Μαρίνα ενώ ήξερε ότι την αγαπούσα και τώρα μεγαλώνει την κόρη μου. Τι λες, δεν πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό; Μην ανησυχείς, όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Ούτε ο Παράσχος θα τη γλιτώσει ούτε κανείς άλλος!»...

Αρθρογράφος: ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Πηγή: TiViΣΙΡΙΑΛ

Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (1/8)! Ο Αντρέας συναντά Παύλο και Μαρίνα!

Συγκλονιστικές θα είναι οι σημερινές (1/8) εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Οργή! Ο Αντρέας συναντά Παύλο και Μαρίνα!

Τo youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Οργή – Επεισόδιο 26:

Μία φίλη της Μάνιας που επικοινωνεί με τον Πέτρο, μαθαίνει από την Τατιάνα ότι το μωρό της πέθανε. Ο Πέτρος λέει στη Μαντώ ότι ο άντρας της της κρύβει πράγματα, εκείνη όμως του λέει να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της. Η Έλσα λέει στον Παύλο πόσο χαρούμενη είναι που προσέχει την κόρη της και την έχει κάνει ξανά ευτυχισμένη. Εκείνος της εξομολογείται ότι νιώθει περίεργα που η Μαρίνα συνεχίζει να σκέφτεται τον Οδυσσέα τόσο πολύ. Ο Νεοκλής ειδοποιεί τον Λεωνίδα ότι η Μάνια πέθανε. Όταν το μαθαίνει η Τατιάνα, κατηγορεί το Λεωνίδα και το Νεοκλή ότι την άφησαν να πεθάνει κι απειλεί το Λεωνίδα ότι θα πάει στην αστυνομία να τους καταδώσει. Η Μαντώ δείχνει να είναι προβληματισμένη για όσα της είπε ο Πέτρος και το εξομολογείται στην Έλσα. Στο κλαμπ του Λεωνίδα, η Όλγα γνωρίζει τον Πάρη, ο οποίος μετά από λίγο θα συναντήσει απρόσμενα τη Ρωξάνη και τον άντρα της. Ο Αντρέας πιάνει δουλειά σε ένα εστιατόριο, όπου θα δει τη Μαρίνα και τον Παύλο και θα καταλάβει ότι ο φίλος του τον πρόδωσε.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (31/7) επεισόδιο;