Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ!

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη σειρά του Star, «Elif»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Η Αρζού με κάθε τρόπο επηρεάζει την Τουγκτσέ ότι η Ελίφ και η Μελέκ ευθύνονται που χώρισε με τον Κενάν. Οταν φεύγει η Αρζού, ο Κενάν πηγαίνει το δωμάτιο της Τουγκτσέ και προσπαθεί να της εξηγήσει πως οι διαφωνίες του με την Αρζού δεν έχουν να κάνουν με την αγάπη τους για εκείνη.

Τα λόγια του την ηρεμούν αλλά παραμένει στενοχωρημένη. Τότε θυμάται ένα παραμύθι που της έλεγε η Ασουμάν για ένα ροζ λουλούδι που φυτρώνει στην άκρη του βράχου και όποιος το βρει κάνει πραγματικότητα μια ευχή του. Η μικρή αποφασίζει να βρει αυτό το λουλούδι και να ευχηθεί να ενωθούν ξανά οι γονείς της και έτσι το σκάει από το σπίτι: «Δεν πρόκειται να γυρίσω αν δεν βρω το λουλούδι», μονολογεί. Η Ελίφ και η Ιντζί στενοχωριούνται με τη συμπεριφορά της Τουγκτσέ!

Ο Κενάν αναλαμβάνει να πάει βόλτα τα κορίτσια για να τους φτιάξει τη διάθεση, όταν συνειδητοποιούν πως η Τουγκτσέ το έχει σκάσει. Ολοι στο κτήμα την αναζητούν. Η Ελίφ θυμάται το παραμύθι που της είχε πει η Τουγκτσέ και λέει στη Μελέκ πως σίγουρα πάει στον βράχο. Στο μεταξύ η Τουγκτσέ έχει βρει το λουλούδι στην άκρη του γκρεμού και στην προσπάθειά της να το κόψει χάνει την ισορροπία της και κρέμεται από έναν βράχο! Η Μελέκ φτάνει εκεί έγκαιρα και καταφέρνει να σώσει το μικρό παιδί την τελευταία στιγμή. «Πάει, πέρασε! Μη φοβάσαι», την καθησυχάζει και την αγκαλιάζει.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Ο Κενάν βρίσκεται στο σπίτι του Νετζντέτ αναζητώντας την κόρη του και η Γκοντζά τον διαβεβαιώνει πως αν δει τη μικρή του θα τον ειδοποιήσει αμέσως. Η Τουγκτσέ είναι πολύ φοβισμένη και η Μελέκ την αγκαλιάζει και της λέει να μην ξανακάνει κάτι τόσο επικίνδυνο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Κενάν πως η μικρή βρέθηκε και όταν επιστρέφει σπίτι, εξηγεί σε όλους για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε και όλοι συγκινούνται. Η Αρζού μαθαίνει για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και καλεί αμέσως τον Κενάν. Εκείνος της λέει πως είναι δικό της λάθος που η Τουγκτσέ το έσκασε και της ζητάει να μείνει μακριά από τις ζωές τους.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Διαβάστε και τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Πηγή: TiViΣιριαλ

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Elif - Αποκλειστικά το φινάλε! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ!

Αποκλειστικά το φινάλε της Elif! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ και πώς τελειώνει η σειρά!

Σε τραγωδία θα εξελιχθεί ο γάμος του Κενάν και της Μελέκ, καθώς η Αρζού δεν θα διστάσει να βάψει τα χέρια της με αίμα προκειμένου να μην παντρευτούν! Δεν ξέρει όμως πως η δολοφονική της μανία θα σκοτώσει και την ίδια της την κόρη!


Ο Κενάν και η Μελέκ, παρά τα όσα έζησαν, συνεχίζουν να είναι ενωμένοι καθώς η φλόγα του έρωτά τους δεν έσβησε ποτέ. Αφού εκείνος έχει καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο διαζύγιο από την Αρζού, μια μέρα δίνει στη Μελέκ μονόπετρο και τη ζητάει σε γάμο, αλλά εκείνη αρνείται καθώς πιστεύει πως της κάνει πρόταση γάμου μόνο λόγω της Ελίφ. Αυτό την κάνει να πάρει την απόφαση να φύγει με την κόρη της και να μετακομίσει στην Αγκυρα. Οταν το ανακοινώνει στην Ελίφ, η μικρή αντιδράει: «Δεν θέλω να φύγω! Εδώ είναι ο μπαμπάς, η Τουγκτσέ, η γιαγιά, η θεία, ο θείος Σελίμ».

Elif -  Αποκλειστικά το φινάλε! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ!

Ομως η Μελέκ είναι αποφασισμένη και έτσι το επόμενο πρωί ο Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ τις πάνε στον σταθμό λεωφορείων για να φύγουν. Ο Σελίμ προσπαθεί να τη μεταπείσει: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες μια τέτοια απόφαση! Ο Κενάν σ’ αγαπάει πολύ, κι εσύ τον αγαπάς, σου έκανε πρόταση γάμου και αρνήθηκες. Γιατί;», αλλά εκείνη επιλέγει να μην του απαντήσει. Στο μεταξύ η Ελίφ τηλεφωνεί κρυφά στον Κενάν: «Μπαμπά, είμαστε στα λεωφορεία, η μαμά αποφάσισε να φύγουμε για την Αγκυρα. Σε παρακαλώ κάνε κάτι να τη σταματήσεις, δεν θέλω να φύγω». Ο Κενάν αμέσως ξεκινάει να τις βρει. Σταματάει το λεωφορείο και κατεβάζει τις δύο γυναίκες της ζωής του και ζητάει από τη Μελέκ μια δεύτερη ευκαιρία. Εκείνη αποφασίζει να του τη δώσει και οι δυο τους ξεκινούν όλες τις προετοιμασίες για τον γάμο τους. Στο μεταξύ ο Σερντάρ προσπαθεί να πάρει την Τουγκτσέ μαζί του, καθώς η Αρζού βρίσκεται στο ψυχιατρείο. Ο Κενάν δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό και του λέει: «Η Τουγκτσέ είναι δική μου κόρη και δεν πρόκειται να σου τη δώσω». Η υπόλοιπη οικογένεια μαθαίνει την αλήθεια για την πατρότητα του κοριτσιού και το σοκ είναι τεράστιο για όλους.

Διαβάστε και τις εξελίξεις για σήμερα


Καρέ-καρέ ο φρικτός θάνατος

Μία εβδομάδα αργότερα, ξημερώνει η μέρα του γάμου του Κενάν και της Μελέκ. Η τελευταία του δηλώνει κατενθουσιασμένη: «Τελικά παντρευόμαστε! Ακόμα δεν το πιστεύω». Στο μεταξύ η Αρζού καταφέρνει να το σκάσει από το ψυχιατρείο και εμφανίζεται μεταμφιεσμένη στον Ερκούτ: «Θα πληρώσουν για όσα μου έκαναν», ισχυρίζεται και καταστρώνει τα ύπουλα σχέδιά της για τον Κενάν και τη Μελέκ. Ωστόσο ο Ερκουτ της αποκαλύπτει: «Σήμερα παντρεύονται! Είναι πια αργά, λίγες ώρες έμειναν! Τελείωσε! Κοίταξε να συνεχίσεις τη ζωή σου», αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη: «Δεν θα γίνει αυτός ο γάμος». Στο μεταξύ ο Κενάν πάει να πάρει τη νύφη Μελέκ και εντυπωσιάζεται με την ομορφιά της. Η Αλιγέ συγκινείται που τους βλέπει μαζί και το ζευγάρι κατευθύνεται προς τον χώρο όπου θα τελεστεί το μυστήριο και το γλέντι. Οι δυο τους χορεύουν όταν φτάνουν εκεί, ωστόσο ο Σελίμ αρχίζει να ανησυχεί, αφού ο άνθρωπος που θα τελέσει τον γάμο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Στο μεταξύ η σκηνή μας δείχνει πως ο Ερκούτ με την Αρζού τον έχουν απαγάγει και τον έχουν δέσει προκειμένου να μην εμφανιστεί και να ακυρωθεί ο γάμος.

Elif -  Αποκλειστικά το φινάλε! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ!

«Τελείωσε, Αρζού! Πάμε να φύγουμε τώρα», της λέει ο Ερκούτ, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια κατά νου. Ο Κενάν με τη Μελέκ περιμένουν σ’ ένα ξύλινο σπιτάκι στον κήπο μέχρι να εμφανιστεί ο άντρας που θα τους παντρέψει. Μαζί τους βρίσκονται και η Ελίφ με την Τουγκτσέ. Απέξω η Αρζού -που δεν γνωρίζει πως μέσα βρίσκεται και η κόρη της- περιλούζει το κτίσμα με βενζίνη. Ο Ερκούτ προσπαθεί να την αποτρέψει: «Αρζού, τι κάνεις; Δεν ήταν αυτό το σχέδιό μας! Πάμε να φύγουμε, έχεις τρελαθεί;». Και τότε εκείνη ρίχνει το σπίρτο και το ξύλινο σπίτι παίρνει φωτιά! Οι καλεσμένοι φτάνουν εκεί αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ενώ μέσα η Μελέκ με τον Κενάν και τα κορίτσια αρχίζουν να δυσκολεύονται στην αναπνοή τους. Το τέλος για τον Κενάν και τη μικρή Τουγκτσέ έχει φτάσει! Το σχέδιο της Αρζού όχι μόνο απέτυχε, αλλά είχε θύματα δύο από τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της: τον άντρα που αγάπησε και τη μονάκριβη κόρη της.

Από την Γιάννα Παπανικολάου - TV24