Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές 12/8 εξελίξεις! Η Μαντώ αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τον Λεωνίδα!

Τι θα δούμε απόψε;

Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές 12/8 εξελίξεις! Η Μαντώ αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τον Λεωνίδα!

Συγκλονιστικές είναι οι σημερινές 12/08 εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Οργή. Η Μαντώ αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τον Λεωνίδα!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 32

Η Μαντώ συναντά τον Πέτρο, που της λέει ότι ο Λεωνίδας είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της γυναίκας του. Η Μαντώ δεν τον πιστεύει, αλλά μετά τη συνάντηση αρχίζει να έχει αμφιβολίες. Η Έλσα πάει στο σπίτι της Ρωξάνης και της λέει να αφήσει ήσυχο τον Πάρη. Ενώ μιλάνε, κάτι αναπάντεχο συμβαίνει. Ο Παύλος πάει στο σπίτι της Τατιάνας και στην είσοδο τον φωτογραφίζει ο Αντρέας που τον έχει ακολουθήσει. Ο Παύλος βρίσκει την Τατιάνα νεκρή στο σπίτι της και φεύγει αναστατωμένος. Ο Γρηγόρης τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να βρεθούν για να συμφιλιωθούν, ενώ ο Πάρης μαλώνει με την Έλσα λόγω της Ρωξάνης και ο καυγάς έχει άσχημες συνέπειες για την Έλσα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας!

Η οργή: Η Μαντώ ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν! Όλες οι εξελίξεις 9/8!

Η Μαντώ ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν στο σημερινό επεισόδιο. Όλες οι εξελίξεις 9/8 στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Οργή.

Τι θα δούμε σήμερα;

Επεισόδιο 31

Ο Παύλος δε λέει στη Μαρίνα γι΄ αυτό που συνέβη στην Τατιάνα για να μην την ανησυχήσει. Η Έλσα συναντάει τον Τάσο, που της λέει ότι είδε τον Πάρη και τη Ρωξάνη να φιλιούνται. Η Μαντώ ζητάει απ΄ τον Πέτρο να συναντηθούν. Αυτός βρίσκει μια δικαιολογία για ακόμη μια φορά, αλλά, η Μαντώ του κλείνει ραντεβού κάπου και του λέει πως αν δεν πάει, δε θα ξαναμιλήσουν. Η Μαρίνα λέει στον Παύλο ότι κάλεσε τη Δήμητρα να φάνε μαζί το βράδυ, την ίδια ώρα που η Τατιάνα θα τηλεφωνήσει στον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει σπίτι της για να του δώσει το στικάκι, που ενοχοποιεί το Λεωνίδα.