Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (12/8)! Ο Μερτ νομίζει ότι τον έχει εγκαταλείψει η Αζρά!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (12/8)! Ο Μερτ νομίζει ότι τον έχει εγκαταλείψει η Αζρά!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό (12/8) επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Ο Μερτ νομίζει ότι τον έχει εγκαταλείψει η Αζρά!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Δευτέρα 12 Αυγούστου – Επεισόδιο 32

Η Αζρά δεν θέλει να μείνει ούτε στιγμή μακριά από τον Μερτ, ωστόσο ο Μερτ νομίζει ότι τον έχει εγκαταλείψει. Αυτή η κατάσταση θα γίνει η αρχή μιας μεγάλης σύγκρουσης ανάμεσα στην Σουμρού και την Αζρά. Από την άλλη μεριά, η Φατμά, όταν της παίρνουν τον Μερτ μέσα από τα χέρια, ζει ξανά την πιο τραγική ανάμνηση της ζωής της.

Δύσκολες ημέρες για την Αζρά!

Κράτα μου το χέρι: Eτοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης! Εξελίξεις σοκ οι σημερινές 9/8!

Ετοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης από σήμερα στη σειρά, Κρατά μου το χέρι. Εξελίξεις σοκ είναι οι σημερινές 9/8.

Τι θα δούμε;

Παρασκευή 9 Αυγούστου – Επεισόδιο 31

Εκτός από την Αζρά που έρχεται κοντά στον Μερτ, κάποια άλλα πρόσωπα θα επιδιώξουν επίσης να έρθουν κοντά του. Η συνεργασία της Σουμρού και του Αζμί, έχει δώσει σιγά σιγά αποτελέσματα και ετοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης. Η Αζρά, πριν προλάβει να χαρεί με το γεγονός ότι βρήκε τον αδελφό της, καταρρέει όταν ο Μερτ επιλέγει την Σουμρού.

Κράτα μου το χέρι: O Τζενκ εξομολογείται τον έρωτα του για την Αζρά! Οι εξελίξεις σήμερα 7/08!

Ο Τζένκ εξομολογείται τον έρωτα του για την Αζρά, στις σημερινές 7/08 εξελίξεις στην Τούρκικη σειρά, Κράτα μου το χέρι, που προβάλλεται στον Alpha tv.

Διαβάστε αναλυτικά...

Τετάρτη 7 Αυγούστου – Επεισόδιο 29

Όταν ο Τζενκ εξομολογείται τον έρωτά του για την Αζρά στη μητέρα του, η Σεράπ αναζητά τρόπους για να την διώξει από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Η Σεράπ παίρνει σκληρές αποφάσεις, βλέποντας ότι η Αζρά μετά την κληρονομιά, θέλει να πάρει και τον γιο της. Η Αζρά ακούει ότι ο Τζενκ είναι ερωτευμένος μαζί της και θα προσπαθήσει να σιγουρευτεί ότι αυτό είναι αλήθεια.