Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις 13/08! Η Τουγκτσέ αποκαλύπτει στην Ελίφ ότι πέθανε ο Μελίχ!

Αναλυτικά το επεισόδιο σήμερα!

Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις 13/08! Η Τουγκτσέ αποκαλύπτει στην Ελίφ ότι πέθανε ο Μελίχ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα 13/08 στη σειρά του STAR, Elif. Η Τουγκτσέ αποκαλύπτει στην Ελίφ ότι πέθανε ο Μελίχ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τρίτη 13/8

Επεισόδιο 392

Η Αρζού λέει στον δικαστή πως δεν θέλει διατροφή και όταν ο Κενάν τη ρωτάει γιατί εκείνη του λέει πως θα πάρει την Τουγτσέ και το μερίδιο της από το κτήμα. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος μαζί της. Στο κτήμα ετοιμάζεται γιορτή για την επιστροφή της Ελίφ. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στον Κενάν για να μάθει πως πήγε η διαδικασία του διαζυγίου και χαίρεται όταν ακούει πως τελείωσε χωρίς προβλήματα. Ο Σελίμ ενημερώνει και την υπόλοιπη οικογένεια και όλοι ανακουφίζονται. Όταν η Ασουμάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Γκόντζα το πρωινό και την βλέπει να βάζει ένα μαξιλάρι στην κοιλιά της. Προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον Ερκούτ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Νετζντέτ έχει αποφασίσει να πάει στο εξωτερικό και ενημερώνει την Γκόντζα. Του λείπει πολύ. Η Γκόντζα συγκεντρώνει το προσωπικό του σπιτιού και τους λέει πως από εδώ και πέρα θα παίρνουν εντολές από εκείνη. Εκείνη τη στιγμή φτάνει και η Φούντα. Ο πατέρας της την έχει χτυπήσει και θέλει να κάνει έκτρωση αλλά η Γκόντζα της αλλάζει γνώμη. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη επειδή η Μελέκ θα την πάει στο κτήμα.

Όταν βλέπει όλη την οικογένεια συγκεντρωμένη χαίρεται ακόμα περισσότερο. Η Τουγτσέ ζηλεύει την Ελίφ. Πηγαίνει στον Κενάν για να του δείξει μια ζωγραφιά που έκανε και τον ακούει να μιλάει στην Αλιγιέ για τον διαζύγιο με την Αρζού. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Κενάν και πιστεύει πως χώρισε από τη μητέρα της εξαιτίας της Ελίφ και της Μελέκ. Όταν η Ελίφ προσπαθεί να φτιάξει το κέφι της Τουγτσέ εκείνη της λέει πως ο Μελίχ πέθανε. Η Ελίφ ρωτάει τη Μελέκ αν είναι αλήθεια και εκείνη αναγκάζεται να της πει πως ο Μελίχ σκοτώθηκε στο ατύχημα. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Η Τουλάι φροντίζει τον Βεϊσέλ και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι που συμφιλιώθηκαν…

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη σειρά του Star, «Elif»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Η Αρζού με κάθε τρόπο επηρεάζει την Τουγκτσέ ότι η Ελίφ και η Μελέκ ευθύνονται που χώρισε με τον Κενάν. Οταν φεύγει η Αρζού, ο Κενάν πηγαίνει το δωμάτιο της Τουγκτσέ και προσπαθεί να της εξηγήσει πως οι διαφωνίες του με την Αρζού δεν έχουν να κάνουν με την αγάπη τους για εκείνη.

Τα λόγια του την ηρεμούν αλλά παραμένει στενοχωρημένη. Τότε θυμάται ένα παραμύθι που της έλεγε η Ασουμάν για ένα ροζ λουλούδι που φυτρώνει στην άκρη του βράχου και όποιος το βρει κάνει πραγματικότητα μια ευχή του. Η μικρή αποφασίζει να βρει αυτό το λουλούδι και να ευχηθεί να ενωθούν ξανά οι γονείς της και έτσι το σκάει από το σπίτι: «Δεν πρόκειται να γυρίσω αν δεν βρω το λουλούδι», μονολογεί. Η Ελίφ και η Ιντζί στενοχωριούνται με τη συμπεριφορά της Τουγκτσέ!

Ο Κενάν αναλαμβάνει να πάει βόλτα τα κορίτσια για να τους φτιάξει τη διάθεση, όταν συνειδητοποιούν πως η Τουγκτσέ το έχει σκάσει. Ολοι στο κτήμα την αναζητούν. Η Ελίφ θυμάται το παραμύθι που της είχε πει η Τουγκτσέ και λέει στη Μελέκ πως σίγουρα πάει στον βράχο. Στο μεταξύ η Τουγκτσέ έχει βρει το λουλούδι στην άκρη του γκρεμού και στην προσπάθειά της να το κόψει χάνει την ισορροπία της και κρέμεται από έναν βράχο! Η Μελέκ φτάνει εκεί έγκαιρα και καταφέρνει να σώσει το μικρό παιδί την τελευταία στιγμή. «Πάει, πέρασε! Μη φοβάσαι», την καθησυχάζει και την αγκαλιάζει.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Ο Κενάν βρίσκεται στο σπίτι του Νετζντέτ αναζητώντας την κόρη του και η Γκοντζά τον διαβεβαιώνει πως αν δει τη μικρή του θα τον ειδοποιήσει αμέσως. Η Τουγκτσέ είναι πολύ φοβισμένη και η Μελέκ την αγκαλιάζει και της λέει να μην ξανακάνει κάτι τόσο επικίνδυνο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Κενάν πως η μικρή βρέθηκε και όταν επιστρέφει σπίτι, εξηγεί σε όλους για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε και όλοι συγκινούνται. Η Αρζού μαθαίνει για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και καλεί αμέσως τον Κενάν. Εκείνος της λέει πως είναι δικό της λάθος που η Τουγκτσέ το έσκασε και της ζητάει να μείνει μακριά από τις ζωές τους.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Διαβάστε και τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Πηγή: TiViΣιριαλ

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ