Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (14/8)! Ο Καντίρ βάζει στο στόχαστρο του τον Τζενκ!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (14/8)! Ο Καντίρ βάζει στο στόχαστρο του τον Τζενκ!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό (14/8) επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Ο Καντίρ βάζει στο στόχαστρο του τον Τζενκ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τετάρτη 14 Αυγούστου – Επεισόδιο 34

Ο Καντίρ βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά του, για να κατακτήσει εκ των έσω την οικογένεια Τσελέν. Η επιστροφή της Ετζέ από το παρελθόν του Τζενκ και η αυτοκτονία της, έρχονται ως απειλή στην ζωή του Τζενκ και της Αζρά, καθώς ο αδελφός της Ετζέ, ο Καντίρ, έχει στο στόχαστρό του τον Τζενκ, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της αδελφής του. Επιπλέον, μία απόδειξη που πέφτει στα χέρια του, ενισχύει τις υποψίες και αυξάνει τον θυμό του Καντίρ απέναντι στον Τζενκ.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; Αν όχι δες εδώ!

Κράτα μου το χέρι: Eτοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης! Εξελίξεις σοκ οι σημερινές 9/8!

Ετοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης από σήμερα στη σειρά, Κρατά μου το χέρι. Εξελίξεις σοκ είναι οι σημερινές 9/8.

Τι θα δούμε;

Παρασκευή 9 Αυγούστου – Επεισόδιο 31

Εκτός από την Αζρά που έρχεται κοντά στον Μερτ, κάποια άλλα πρόσωπα θα επιδιώξουν επίσης να έρθουν κοντά του. Η συνεργασία της Σουμρού και του Αζμί, έχει δώσει σιγά σιγά αποτελέσματα και ετοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης. Η Αζρά, πριν προλάβει να χαρεί με το γεγονός ότι βρήκε τον αδελφό της, καταρρέει όταν ο Μερτ επιλέγει την Σουμρού.

Κράτα μου το χέρι: O Τζενκ εξομολογείται τον έρωτα του για την Αζρά! Οι εξελίξεις σήμερα 7/08!

Ο Τζένκ εξομολογείται τον έρωτα του για την Αζρά, στις σημερινές 7/08 εξελίξεις στην Τούρκικη σειρά, Κράτα μου το χέρι, που προβάλλεται στον Alphatv.

Διαβάστε αναλυτικά...

Τετάρτη 7 Αυγούστου – Επεισόδιο 29

Όταν ο Τζενκ εξομολογείται τον έρωτά του για την Αζρά στη μητέρα του, η Σεράπ αναζητά τρόπους για να την διώξει από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Η Σεράπ παίρνει σκληρές αποφάσεις, βλέποντας ότι η Αζρά μετά την κληρονομιά, θέλει να πάρει και τον γιο της. Η Αζρά ακούει ότι ο Τζενκ είναι ερωτευμένος μαζί της και θα προσπαθήσει να σιγουρευτεί ότι αυτό είναι αλήθεια.