STAR: Ποια δυνατά πρόσωπα βρίσκονται στο κανάλι σε ρόλο έκπληξη;

Το δυνατό χαρτί του σταθμού!

STAR: Ποια δυνατά πρόσωπα βρίσκονται στο κανάλι σε ρόλο έκπληξη;

Δυνατά ονόματα βρίσκονται στο STAR σε ρόλο έκπληξη και στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έγινε η αποκάλυψη των ονομάτων τους.

Τη νέα σεζόν ένα νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι – τηλεπαιχνίδι ετοιμάζει το κανάλι και οι παίκτες θα είναι γνωστοί στους τηλεθεατές, αφού θα είναι διάστημα ονόματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open για το νέο ριάλιτι: «Θα έχουν ένα χαμηλό μπάτζετ, θα πρέπει να συλλέξουν κάποια στοιχεία και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Προφανώς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, μπορεί να είναι μόνο στην Ελλάδα, μπορεί να είναι μόνο στο εξωτερικό, αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Οι παίκτες δε θα αλλάζουν, θα είναι σταθεροί. Και θα είναι και σε ζευγάρια, τριάδες, θα δούμε πώς θα είναι.».

Μάλιστα, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε παρουσιαστής θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ποιο Survivor; Το STAR φέρνει νέο ριάλιτι και θα γίνει... μακελειό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά στα γραφεία του Youweekly.gr! Αυτό είναι το νέο ριάλιτι και θα γίνει... μακελειό! Το φέρνει το STAR!

Τη νέα σεζόν που μας έρχεται τα κανάλια έχουν αποφασίσει να προμοτάρουν και να δώσουν βαρύτητα σε νέα ριάλιτι αφού το Survivor πλέον δεν αποτελεί απειλεί μιας και όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται.

Όπως μου μετέφεραν, πρόκειται για ένα celebrity ταξιδιωτικό ριάλιτι, όπου τρεις ανυποψίαστοι επώνυμοι μεταφέρονται σε τρία τυχαία μέρη ανά τον κόσμο κι αναλαμβάνουν την αποστολή να λύσουν διάφορους γρίφους, και να αποκτήσουν οκτώ αντικείμενα. Όποιος τα βρει πρώτος και επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα είναι και ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

Το όνομα αυτού “Globetrotters”, δηλαδή "Οι κοσμογυρισμένοι"!

Άνθρωπος μέσα από το κανάλι μου μετέφερε πως το project αυτό θα προβάλλεται τις ημέρες που το πρόγραμμα του STAR θα είναι κενό από το GNTM!

GNTM 2: Βγήκε η ημερομηνία της πρεμιέρας!

Όπως καταλαβαίνετε δηλαδή ο σταθμός ψάχνει... παρουσιαστή ή παρουσιάστρια!

GNTM 2 - αποκλειστικό: Πασίγνωστο μοντέλο μπαίνει στο παιχνίδι!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr πασίγνωστο μοντέλο μπαίνει στο παιχνίδι του STAR, GNTM 2 και θα προκαλέσει ταραχή!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα λεπτά, πληροφορίες που δεν έχει γράψει κανείς άλλος και θα τις μάθετε πρώτοι εδώ! Γιατί είμαι πάντα ένα βήμα παραπέρα...

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μου τα στελέχη του STAR πριν από λίγες ημέρες έκαναν πρόταση στη Βίκυ Κουλιανού για να εμφανιστεί για κάποια επεισόδια!

GNTM 2 - αποκλειστικό: Πασίγνωστο μοντέλο μπαίνει στο παιχνίδι!

Ο ρόλος της θα είναι ως guest για να μεταδώσει σε κάποια από τα κόνσεπτ την εμπειρία της και να καθοδηγήσει τα επίδοξα μοντέλα ώστε να τα ολοκληρώσουν επιτυχώς.

GNTM 2 - αποκλειστικό: Πασίγνωστο μοντέλο μπαίνει στο παιχνίδι!

Τα γυρίσματα στα οποία θα συμμετάσχει έχουν οριστεί για τα μέσα Σεπτεμβρίου και αν εκείνη απαντήσει θετικά τότε μιλάμε για μια συνάντηση κορυφής μεταξύ εκείνης και της Βίκυς Καγιά!