Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 23/8! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 23/8! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Παρασκευή 23/8! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Δημοσιεύονται καθημερινά στο Youweekly.gr...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 23/8

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 23/8

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 23/8

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 23/8

Elif: Ο Κενάν στήνει παγίδα στον Νετζντέτ! Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα 23/8!

Ο Κενάν στήνει παγίδα στον Νετζντέτ και τον συλλαμβάνει η αστυνομία. Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα 23/8 στην σειρά του «STAR», Elif.

Παρασκευή 23/8 - Επεισόδιο 400

Η Τουγτσέ ξεκινάει μαθήματα μπαλέτου. Ο Μουράτ την πηγαίνει στο μάθημά της και η μικρή του λέει πως δεν θέλει να πάει στη σχολή αλλά στο σπίτι του παππού της για να δει τη μητέρα της. Φωνάζει τόσο δυνατά, που ο Μουράτ δεν έχει άλλη επιλογή. Ο Χαμίτ ονειρεύεται μια μέρα να γίνει αστυνομικός. Η Ελίφ ζητάει από τη Μελέκ να μείνει στο κτήμα και εκείνη δεν της χαλάει χατίρι. Η Πελίν φοβάται να συναντήσει ξανά τον Κοράι ενώ λυπάται γιατί έχει χάσει για πάντα και τον Σελίμ. Η Αρζού καλεί τον Νετζντέτ αλλά εκείνος δεν απαντά στις κλήσεις της. Στη συνέχεια καλεί την Ασουμάν και μαθαίνει ότι ο πατέρας της δεν έδιωξε την Γκόντζα και πίνει συνέχεια. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Νετζντέτ στο σπίτι. Όταν ο Νετζντέτ τον ρωτάει αν γνώριζε ότι η Γκόντζα δεν ήταν έγκυος, το αρνείται. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Γκόντζα κρατώντας μια τσάντα στο χέρι αλλά ο Νετζντέτ της λέει πως δεν μπορεί να φύγει και τη στέλνει στο δωμάτιο της. Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα να ξεχάσει τον Σερντάρ και πως ο Νετζντέτ την αγαπάει αλλά την προειδοποιεί πως αν κάνει και άλλο λάθος αυτή τη φορά θα το πληρώσει σίγουρα με τη ζωή της. Ο Νετζντέτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μπροστά του την Τουγτσέ. Της λέει πως η Αρζού δεν είναι σπίτι και πως ίσως να μην τον ξαναδεί ποτέ ξανά. Η Τουγτσέ δεν καταλαβαίνει τι θέλει να της πει ο Νετζντέτ και επιστρέφει στο κτήμα με τον Μουράτ. Η Τουγτσέ λέει στην Ελίφ και την Ιντζί πως πήγε στο σπίτι του Νετζντέτ και εκείνος την αποχαιρέτησε. Ο Κενάν ακούει τη συζήτησή τους. Η Αρζού ξαφνιάζεται που ο πατέρας της δεν έχει διώξει ακόμα την Γκόντζα. Ο Νετζντέτ φεύγοντας απειλεί να πάρει εκδίκηση μόλις επιστρέψει αλλά στην είσοδο τον περιμένουν η αστυνομία και ο Κενάν. Η Γκόντζα ενημερώνει τον Σερντάρ…