Κράτα μου το χέρι: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (26-30/8)!

Δείτε αναλυτικά...

Κράτα μου το χέρι: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (26-30/8)!

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (26-30/8) για τη σειρά του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»!

Το Youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Δευτέρα 26 Αυγούστου – Επεισόδιο 42

Οι αρμοδιότητες του Αζμί βρίσκονται σε κίνδυνο και οι ισορροπίες στην εταιρεία αλλάζουν. Η απογοήτευση που βιώνει η Αζρά με τον Τζενκ, ως αποτέλεσμα της παρεξήγησής τους, είναι η αρχή μιας μεγάλης καταστροφής. Τα παιχνίδια της Τζανσού βρίσκουν ανταπόκριση στην οικογένεια Τσελέν.


Τρίτη 27 Αυγούστου – Επεισόδιο 43

Καθώς τα παιχνίδια της Τζανσού βρίσκουν ανταπόκριση στην οικογένεια Τσελέν, η Αζρά φτάνει σε σημείο απόγνωσης. Παράλληλα, ο Τζενκ προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της Αζρά, ώστε να επανορθώσει για την παρεξήγηση μεταξύ τους. Από την άλλη μεριά, η Φεριντέ, παρ’ όλο που έχει πικραθεί πολύ από την απροειδοποίητη αποχώρηση της Αζρά, συνεχίζει να την προστατεύει απέναντι στην οικογένειά της.


Τετάρτη 28 Αυγούστου – Επεισόδιο 44

Η αποχώρηση της Αζρά έχει στεναχωρήσει κάποιους στην οικογένεια Τσελέν, ενώ ευχαριστεί πολύ κάποιους άλλους. Στο μεταξύ, ο Μεσούτ συλλαμβάνεται ως κατηγορούμενος για δολοφονία, εξαιτίας της παγίδας στην οποία πέφτει. Αυτή η κατάσταση γίνεται αιτία η Χούλια να πάρει σοβαρές αποφάσεις.


Πέμπτη 29 Αυγούστου – Επεισόδιο 45

Η Αζρά δεν αντέχει άλλο την αρνητικότητα στην οποία ζει εδώ και πολύ καιρό, και παίρνει μια απόφαση. Η Φεριντέ στεναχωριέται πολύ, καθώς πιστεύει ότι η Αζρά έφυγε από το σπίτι χωρίς να πει τίποτα. Από την άλλη μεριά, η Αζρά θεωρεί ότι η Φεριντέ διάβασε το γράμμα που της είχε αφήσει, και επιδιώκει να κάνει μια κουβέντα μαζί της.


Παρασκευή 30 Αυγούστου – Επεισόδιο 46

Η Φεριντέ, παρά την απογοήτευσή της, αντιμετωπίζει την Αζρά με κατανόηση και την συγχωρεί. Ο Τζενκ, από την άλλη μεριά, δεν μπορεί να συνηθίσει στην αποχώρηση της Αζρά και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω. Στο μεταξύ, ο Καντίρ, μετά την πρόταση της Φεριντέ, αναλαμβάνει την υπόθεση κηδεμονίας του Μερτ. Προκειμένου να μιλήσει για το θέμα της επιμέλειας του Μερτ, ο Καντίρ εμφανίζεται αυτή τη φορά ως δικηγόρος μπροστά στον Τζενκ και στην Αζρά.

Θυμάστε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (23/8);

Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά;

Τι είδαμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά;
Εξελίξεις - σοκ θα δούμε αυτή την εβδομάδα 19-23/8 στην σειρά του Alpha, Κράτα μου το χέρι.

Δείτε αναλυτικά στο Youweekly.gr

Δευτέρα 19 Αυγούστου – Επεισόδιο 37
Η Αζρά, παρά τις σοβαρές αντιδράσεις του Μερτ, δεν παραιτείται από την προσπάθειά της, να τον κερδίσει. Οι δρόμοι της Φατμά και του Μπουρχάν διασταυρώνονται, ενώ η ίδια εμφανίζεται ως νέα απειλή μπροστά στην Σουμρού. Αυτό το γεγονός αναγκάζει την Σουμρού να επιτρέψει στην Φατμά να δει, έστω και για λίγο, τον Μερτ.

Τρίτη 20 Αυγούστου – Επεισόδιο 38
Η Φατμά δεν αρκείται στο να δει για λίγο τον Μερτ και συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στην Σουμρού. Από την άλλη μεριά, η Αζρά, με τη βοήθεια του Τσετίν, ξεκινά δικαστικό αγώνα που αφορά τον ύποπτο θάνατο του πατέρα της. Παράλληλα, ο Τζενκ αναζητά το γράμμα που χάθηκε στο αυτοκίνητό του.

Τετάρτη 21 Αυγούστου – Επεισόδιο 39
Η εξαφάνιση της Τζανσού σε μια απρόσμενη στιγμή, θα φέρει σε δύσκολη θέση την Αζρά και τον Τζενκ. Παράλληλα, η Αζρά προσπαθεί να σταθεί όρθια απέναντι στις απειλές της Σουμρού. Η Τζανσού, μαζί με τον Καντίρ, ξεκινά το δικό της παιχνίδι για να έχει υπό την επιρροή της την οικογένεια Τσελέν.

Πέμπτη 22 Αυγούστου – Επεισόδιο 40
Με το παιχνίδι που αρχίζει η Τζανσού με τον Καντίρ, καταφέρνει να έχει υπό την επιρροή της την οικογένεια Τσελέν. Η Αζρά και ο Τζενκ, εξαιτίας της Τζανσού, βιώνουν μέρες έντασης. Από την άλλη μεριά, ο Καντίρ δένεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο με την Μελίς σε αυτή την ψεύτικη σχέση.

Παρασκευή 23 Αυγούστου – Επεισόδιο 41
Καθώς ο Καντίρ έρχεται όλο και πιο κοντά στην Μελίς, εκείνη έλκεται από έναν αδύναμο έρωτα. Από την άλλη μεριά, η Φεριντέ, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο του χαμού της πιο στενής φίλης της, παλεύει παράλληλα με τα προβλήματα μέσα στην εταιρεία.

Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;
Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (12-16/8) για τη σειρά του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»!

Το Youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Δευτέρα 12 Αυγούστου – Επεισόδιο 32

Η Αζρά δεν θέλει να μείνει ούτε στιγμή μακριά από τον Μερτ, ωστόσο ο Μερτ νομίζει ότι τον έχει εγκαταλείψει. Αυτή η κατάσταση θα γίνει η αρχή μιας μεγάλης σύγκρουσης ανάμεσα στην Σουμρού και την Αζρά. Από την άλλη μεριά, η Φατμά, όταν της παίρνουν τον Μερτ μέσα από τα χέρια, ζει ξανά την πιο τραγική ανάμνηση της ζωής της.

Δύσκολες ημέρες για την Αζρά!

Τρίτη 13 Αυγούστου – Επεισόδιο 33

Έχοντας χάσει στο παρελθόν το παιδί της, η Φατμά αισθάνεται τον πόνο ότι το χάνει για μια ακόμα φορά στο πρόσωπο του Μερτ. Θα αναζητήσει να βρει τρόπους να τον πάρει και πάλι πίσω. Στο μεταξύ, ο Τζενκ προσπαθεί να συσφίξει τον δεσμό ανάμεσα στην Αζρά και τον αδελφό της, όμως ο Καντίρ έχει ήδη αρχίσει να βάζει σε εφαρμογή τα δόλια σχέδιά του.

Τετάρτη 14 Αυγούστου – Επεισόδιο 34

Ο Καντίρ βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά του, για να κατακτήσει εκ των έσω την οικογένεια Τσελέν. Η επιστροφή της Ετζέ από το παρελθόν του Τζενκ και η αυτοκτονία της, έρχονται ως απειλή στην ζωή του Τζενκ και της Αζρά, καθώς ο αδελφός της Ετζέ, ο Καντίρ, έχει στο στόχαστρό του τον Τζενκ, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της αδελφής του. Επιπλέον, μία απόδειξη που πέφτει στα χέρια του, ενισχύει τις υποψίες και αυξάνει τον θυμό του Καντίρ απέναντι στον Τζενκ.

Πέμπτη 15 Αυγούστου – Επεισόδιο 35

Η κυρία Φεριντέ μοιράζεται με την Αζρά την πληροφορία ότι την περίοδο που χάθηκε ο Μερτ, οι δρόμοι του Αλί και του Μερτ διασταυρώθηκαν. Αυτό θα ενισχύσει πιο πολύ τις υποψίες της Αζρά για την Σουμρού. Όταν η Αζρά μαθαίνει ότι ο θάνατος του πατέρα της είναι ύποπτος, ξεκινά δικαστική διαδικασία. Ο Ταρίκ, που αφελέστατα πιστεύει τον πατέρα του, πριν κάνει το πρώτο βήμα προς το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, εμφανίζεται για τελευταία φορά μπροστά στην Αζρά και της εξομολογείται τον έρωτά του. Από την άλλη μεριά, η Φατμά προβαίνει σε κινήσεις για να ενοχλήσει την Σουμρού.

Παρασκευή 16 Αυγούστου – Επεισόδιο 36

Η Σουμρού κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την Φατμά επειδή φοβάται, και ζητά βοήθεια από τον Αζμί. Όμως, η Φατμά εμφανίζεται μπροστά της με εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Από την άλλη μεριά, ο Μπουρχάν δυσκολεύει την Σουμρού στο χώρο εργασίας της, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις απειλές του σχετικά με την Τζανσού. Όσο ο Τζενκ καταβάλει προσπάθειες για να λιώσουν οι πάγοι ανάμεσα στην Αζρά και τον Μερτ, ο έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι δυναμώνει περισσότερο.