Ναταλία Γερμανού: Πότε ξεκινάει η εκπομπή της; Όλα τα πρόσωπα του πάνελ!

Η πρεμιέρα του "Καλύτερα δε γίνεται"!

Ναταλία Γερμανού: Πότε ξεκινάει η εκπομπή της; Όλα τα πρόσωπα του πάνελ!

Πότε ξεκινάει η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHATV "Καλύτερα δε γίνεται" και ποια θα είναι τα πρόσωπα στο πάνελ;

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της μετράνε αντίστροφα για την πρεμιέρα τους!

Από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το "Καλύτερα δε γίνεται" της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHATV, η οποία θα μας κρατάει συντροφιά τα Σαββατοκύριακα!

Στο πάνελ θα βρίσκονται και φέτος οι Κώστας Τσουρός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ ο Παναγιώτης Χατδηδάκης κάλυψε τη θέση του Χάρη Γιακουμάτου!

Σύμφωνα με το TV Έθνος θα υπάρξουν προσθήκες σε στήλες, όπως και στις ενότητες! Eίχατε δει το τρέιλερ της εκπομπής της;

Ναταλία Γερμανού: Το δημόσιο μήνυμα πρώην συντρόφου της, για τη γιορτή της!

Τη γιορτή της έχει σήμερα η Ναταλία Γερμανού και πρώην σύντροφός της θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα με τις ευχές του.

Από νωρίς το πρώην φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες έσπευσαν να της ευχηθούν για την ονομαστική της εορτή.

Ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην σύντροφος της, Θάνος Καλλίρης με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις ανάμεσα τους, ακόμη και μετά τον χωρισμό.

Ναταλία Γερμανού: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τον ακούμε να λέει «Χρόνια πολλά για το τόσο όμορφο όνομά σου».

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός;

Μια αποχώρηση «βόμβα» μόλις έσκασε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός και δεν το περιμέναμε καθόλου;

Οι καλά γνωρίζοντες το κλίμα που επικρατούσε στα παρασκήνια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», περίμεναν πως το πρόσωπο που θα αποχωρούσε με συνοπτικές διαδικασίες από την εκπομπή μετά το τέλος της σεζόν θα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Παρά τις προσπάθειες Γερμανού – Βαλαβάνη να περάσουν προς τα έξω την εικόνα δύο αγαπημένων συνεργατών, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, καθώς η Ναταλία είχε ξεκαθαρίσει στον ALPHA πως δεν επιθυμούσε να περάσει ακόμα μία σεζόν με την πρώην φιναλίστ του Survivor.

Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει «κλειδώσει» για τη νέα σεζόν, ωστόσο είναι πιθανό η Βαλαβάνη να παραμείνει στο μεσημεριανό του Σαββατοκύριακου με το παρασκήνιο των συζητήσεων να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της! Ποιο πρόσωπο είναι εκτός;

Αυτός του οποίου η αποχώρηση θεωρείται βέβαιη είναι ο Χάρης Γιακουμάτος.

Συμφωνα με το dailymedia, ο ίδιος δεν θα συνεχίσει στο «Καλύτερα δε γίνεται» λόγω άλλων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στη νέα επιχείρηση που μόλις άνοιξε στο Χαλάνδρι.