H Οργή: Εξελίξεις - σοκ αυτή την εβδομάδα 2-6/9!

Τι πρόκειται να δούμε;

H Οργή: Εξελίξεις - σοκ αυτή την εβδομάδα 2-6/9!

Εξελίξεις - σοκ πρόκειται να δούμε αυτή την εβδομάδα 2-6/9 στην σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή».

Δείτε αναλυτικά τα επεισόδια...

Επεισόδιο 47: Η συνάντηση Μαρίνας & Αντρέα
Ο Μάνος ρωτάει τον Παύλο γιατί του έστειλε μήνυμα σαν Οδυσσέας. Ο Παύλος του λέει ότι δεν το έκανε αυτός, αλλά εκείνος δεν τον πιστεύει. Η Μαρίνα βλέπει τον Μάνο να φεύγει και ρωτάει τον Παύλο τι ήθελε εκεί. Η Έλσα επισκέπτεται τη Μαντώ κι εκείνη μέσα στη ζαλάδα της, της λέει ότι ο Λεωνίδας θέλει να τη σκοτώσει. Ο Λεωνίδας της εξηγεί ότι η Μαντώ έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και πρέπει να μπει σε κλινική. Η Έλσα ταραγμένη δεν ξέρει τι να πιστέψει. Ο Πέτρος ανησυχεί πολύ που η Μαντώ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του και θέλει να πάει να τη βρει στο σπίτι της, αλλά ο Σαϊντ τον εμποδίζει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Η Μαρίνα συναντάει τον Αντρέα και τον ρωτάει αν έχει κάτι εναντίον του Παύλου και αν πήγε εκεί για να τον μπλέξει σε κάτι.

Επεισόδιο 48: Η Μαντώ σε ψυχιατρική κλινική!
Ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Οδυσσέας απέδρασε από τη φυλακή. Ο Νεοκλής με το Λεωνίδα προσπαθούν να πείσουν την Έλσα ότι είναι καλύτερα να πάνε τη Μαντώ σε μια ψυχιατρική κλινική γιατί χρειάζεται βοήθεια. Ο Πάρης στέλνει μήνυμα στη Ρωξάνη να βρεθούν ώστε να της εξηγήσει αυτό που είπε η Όλγα στο μπαράκι. Η Ρωξάνη πάει να τον συναντήσει, αλλά την ακολουθεί ο Αχιλλέας και τη βλέπει να μπαίνει στο στούντιο του Πάρη. Ο Σαϊντ μιλάει στον Πέτρο για τη γυναίκα που τον έκλεισε στη φυλακή, ενώ ο Παύλος πάει να βρει την Όλγα να μάθει πιο πολλά για την απόδραση του Οδυσσέα.

H Οργή εξελίξεις

Επεισόδιο 49: Ο Μάνος πέφτει στην... παγίδα
Η Δήμητρα βλέπει το όπλο του Αντρέα και τρομαγμένη τον ρωτάει τι το θέλει. Ο Παύλος ρωτάει τον Σαϊντ πού είναι ο Οδυσσέας κι ο Σαϊντ του λέει να φύγει απ΄ την Κύπρο αν θέλει να σώσει τον εαυτό του. Η Έλενα ανησυχεί που η Μαντώ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της και πάει στο σπίτι των γονιών να δει τι έγινε. Βλέπει πως η Μαντώ λείπει, αλλά τα πράγματα της είναι εκεί. Ο Αχιλλέας ρωτάει τη Ρωξάνη για τον Πάρη κι αυτή αναγκάζεται να του πει για τη σχέση που είχε μαζί του πέντε χρόνια πριν. Ο Πάρης πάει στο μαγαζί του Λεωνίδα και τα βάζει με την Όλγα. Εκεί είναι κι ο Σαϊντ, που καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Αντρέας στέλνει ξανά μήνυμα στο Μάνο σαν Οδυσσέας και του ζητάει να βρεθούν.

Επεισόδιο 50: Ο Παύλος θύμα απαγωγής!
Ο Λεωνίδας πιάνει τον Παύλο και τον κλείνει σε μια αποθήκη γιατί θέλει να μάθει τι γνωρίζει για τον Οδυσσέα. Η Μαρίνα ψάχνει τον Παύλο με αγωνία και πάει στον Αντρέα και στη Δήμητρα, να μάθει αν είναι εκεί. Ο Λεωνίδας λέει στο Νεοκλή ότι ο Οδυσσέας δεν πέθανε, αλλά είναι στη φυλακή στην Ιορδανία κι ότι ο Παύλος ήταν μαζί του. Η Μαντώ, στην κλινική, λέει στην Έλσα να μιλήσει με τον Πέτρο για να της πει όλη την αλήθεια για το Λεωνίδα. Η Ρωξάνη λέει στον Πάρη ότι ο άντρας της έμαθε τα πάντα για αυτούς και της είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Ο Πάρης της λέει να φύγουν μαζί, ενώ ο Παύλος κάνει μια προσπάθεια να το σκάσει από την αποθήκη που τον έχει κλεισμένο ο Λεωνίδας.

Επεισόδιο 51: Η Έλενα μαθαίνει για το θάνατο του Μάνου
Η Έλενα μαθαίνει για το θάνατο του Μάνου και ο Γρηγόρης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Παύλος το σκάει από την αποθήκη, τη στιγμή που η Μαρίνα βρίσκει το ημερολόγιο του Οδυσσέα στο σπίτι και το διαβάζει έκπληκτη. Ο Παύλος φτάνει σπίτι κι αναγκάζεται να της πει ότι ήταν στη φυλακή με τον Οδυσσέα κι ότι ο Οδυσσέας είναι ζωντανός. Η Μαρίνα ταραγμένη τον διώχνει. Ο Λεωνίδας λέει στο Νεοκλή ότι ο Μάνος σκοτώθηκε κι ότι το βράδυ που πέθανε ήταν με τον Αντρέα. Ο Παύλος, μην έχοντας πια τίποτα να χάσει, πάει στο σπίτι του Λεωνίδα και τον εκβιάζει, ζητώντας του λεφτά για να φύγει. Δεν ξέρει όμως ότι εκεί είναι κι ο Αντρέας.

Η Οργή: Αποκλειστικό «βόμβα»! Ο Παύλος και ο Οδυσσέας είναι αδέλφια!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η Οργή»! Ο Παύλος και ο Οδυσσέας είναι αδέλφια!

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ!

Ο θετός πατέρας του αδελφού του Οδυσσέα εντοπίζεται από έναν φίλο του Σαΐντ στο Αμμάν και η ταυτότητα του υιοθετημένου παιδιού δεν αργεί να αποκαλυφθεί, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Ο Πέτρος με τον Σαΐντ ψάχνουν για τον Μανσούρ. «Εάν αυτός υιοθέτησε τον αδελφό του Οδυσσέα όταν ήταν τριάντα, τώρα θα είναι 60 χρονών», λέει ο Πέτρος. Ο Σαΐντ έχει βάλει έναν φίλο του στο Αμμάν να ψάξει. Οταν φτάνει η Ολγα, έρχεται ένα email στον Πέτρο. Είναι όντως από τον φίλο τού Σαΐντ. Αναφέρει ότι τον βρήκε πριν από μερικούς μήνες, ότι η γυναίκα του αυτοκτόνησε πριν από είκοσι χρόνια και ότι έχει ένα αγόρι, τον Ταρίκ. Εχει στείλει, μάλιστα, δυο φωτογραφίες. Ανοίγουν την πρώτη με τη φωτογραφία του πατέρα. Ανοίγουν και τη δεύτερη και παθαίνουν σοκ. Είναι η φωτογραφία του Παύλου σε ηλικία 15 ετών.

Ζητούν από τον Οδυσσέα να πάει στο σπίτι. Μόλις εκείνος φτάνει, τους ρωτάει: «Πού είναι; Στην Ιορδανία;». «Ποιο κοντά από όσο νομίζαμε», του απαντάει η Ολγα. «Πιο κοντά; Δηλαδή, πού;». Του δείχνουν τη φωτογραφία. Ο Οδυσσέας μένει άφωνος. Μόλις συνέρχεται, λέει: «Αυτός είναι ο Παύλος. Τι πλάκα είναι αυτή τώρα; Νομίζετε πως είναι αστείο;».

Η Οργή: Εξελίξεις «βόμβα» σήμερα (28/8)! Ο Πέτρος αποκαλύπτει στη Μαντώ ότι ο Λεωνίδας σκότωσε τη μητέρα και την αδερφή του Οδυσσέα!

«Τον λένε Ταρίκ Παύλο Μανσούρ. Η θετή του μητέρα ήταν η Πηνελόπη Ιωσηφίδη. Αυτοκτόνησε όταν ο Παύλος ήταν οκτώ χρονών. Αυτός έφυγε στα 15 του από το σπίτι και πήρε το επίθετό της», του εξηγεί ο Πέτρος. «Εχετε κάνει λάθος. Δεν γίνεται να είναι αυτός», φωνάζει ο Οδυσσέας. «Είσαι σίγουρος ότι ο Νεοκλής έδωσε τον αδελφό σου για υιοθεσία;» τον ρωτάει ο φίλος του. «Ο Παράσχος μου είπε ότι ο Νεοκλής το έκανε. Βρήκα το χαρτί στο γραφείο του. Είναι το μόνο αγόρι που υιοθετήθηκε το 1988. Τότε τον πήρε ο Παράσχος». «Τότε δεν είναι λάθος», του αποκρίνεται η Ολγα. Ο Οδυσσέας φεύγει.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος μέχρι τη δίκη. Τον περιμένει ο Πέτρος. «Ποιος πλήρωσε την εγγύηση;» τον ρωτάει ο Παύλος. «Δεν ξέρω. Εχω μια ιδέα. Αμα είναι θα σου το πει ο ίδιος», είναι η απάντηση. «Ευχαριστώ για όλα. Ποτέ δεν είχα φίλους. Είναι ωραίο να σου στέκεται κάποιος». «Είχες τον Σαΐντ και τον Οδυσσέα. Τράβα να βρεις τον Οδυσσέα», τον προτρέπει ο Πέτρος. «Δεν νομίζω ότι θα χαρεί και πολύ να με δει». «Μπορεί να έχει να σου πει κάτι», επιμένει εκείνος.

Η Δήμητρα και ο Παύλος μαθαίνουν την αλήθεια

Η Δήμητρα περιμένει όλο αγωνία τον Οδυσσέα. «Τον βρήκες;» τον ρωτάει μόλις φτάνει. Της γνέφει πως «ναι». Κλαίει. «Δεν μπορώ να σταματήσω. Δεν το χωράει ο νους μου ότι ο Παύλος είναι το αγόρι μας». «Γιατί, το χωράει ο δικός μου; Είναι σαν κάποιος να μου κάνει πλάκα. Την πιο όμορφη και την πιο άσχημη πλάκα της ζωής μου», της λέει. Ετοιμάζεται να φύγει... για πάντα. «Εσύ θα του το πεις», λέει στη Δήμητρα. Εκείνη τον παρακαλάει να μείνει, αλλά είναι ανένδοτος.

Η γυναίκα σπαράζει στην αγκαλιά του. Την ώρα που εκείνος αποχωρεί, συναντάει στο κατώφλι του σπιτιού τον Παύλο. «Ο Πέτρος μου είπε ότι ήθελες να με δεις. Θέλω να μάθω ποιος πλήρωσε την εγγύηση. Εσύ;» τον ρωτάει. «Ναι. Μου έσωσες τη ζωή», του απαντάει ο Οδυσσέας, αλλά ο Παύλος αντιλέγει: «Σου έκανα και άλλα. Θέλω να ξέρεις ότι δεν το είχα σχεδιάσει». Ο Οδυσσέας τον αγκαλιάζει: «Να προσέχεις τη Μαρίνα, τη Ζωή και τον εαυτό σου». Φεύγει. Οταν ο Παύλος μπαίνει στο σπίτι, η Δήμητρα τον αγκαλιάζει θερμά: «Αγόρι μου, ψυχή μου», του ψιθυρίζει. Ο Παύλος μαθαίνει την αλήθεια. «Μη στενοχωριέσαι. Πλήρωσαν και ο Παράσχος και ο Νεοκλής. Δεν ήξερες ότι είσαι υιοθετημένος. Τώρα έχεις εμάς, την οικογένειά σου», τον παρηγορεί η Δήμητρα.

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Γαρνέλη