Φτερωτός Θεός: Τζαν και Σανέμ ζουν ελεύθεροι τον έρωτα τους! Οι εξελίξεις για σήμερα 2/9!

Τι θα δούμε απόψε;

Φτερωτός Θεός: Τζαν και Σανέμ ζουν ελεύθεροι τον έρωτα τους! Οι εξελίξεις για σήμερα 2/9!

Τζαν και Σανέμ βλέπουμε στο σημερινό 2/9 επεισόδιο να ζουν ελεύθεροι τον έρωτα τους. Οι εξελίξεις της σειράς «Φτερωτός Θεός».

Τι θα δούμε απόψε στον ΣΚΑΙ;

Επεισόδιο 42
Ο Τζαν και η Σανέμ αποφασίζουν να χαρούν τον έρωτά τους χωρίς σκοτούρες, έστω και για ένα εικοσιτετράωρο. Ο Εμρέ βλέποντας πόσο κοντά έχει έρθει ο αδελφός του με τη Σανέμ αρχίζει να ανησυχεί σοβαρά ότι θα μαθευτούν τα σκοτεινά μυστικά του, και ζητά βοήθεια από το τελευταίο πρόσωπο που θα έπρεπε να εμπιστεύεται αυτή τη στιγμή: την Αϊλίν. Ο Τζαν θέλει να μάθει όλος ο κόσμος τον έρωτά του για τη Σανέμ, ακόμα και οι υπάλληλοι της «Υπέροχης Ιδέας», εκείνη όμως διστάζει να δημοσιοποιήσει από τώρα τη σχέση τους. Εν τω μεταξύ, η Ντερέν δίνει επιτέλους μια ευκαιρία στη Σανέμ να δοκιμαστεί ως κειμενογράφος και να βοηθήσει στο στήσιμο της διαφήμισης που προέκυψε από την ιδέα της.

Φτερωτός Θεός οι εξελίξεις της εβδομάδας

Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;

Όλα όσα θα δούμε τη νέα εβδομάδα (26-30/8) στη σειρά του ΣΚΑΪ «Φτερωτός Θεός»! Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Δευτέρα 26/8

Ο Τζαν παρηγορεί τη Σανέμ για το λάθος της και βρίσκει ευκαιρία να περάσουν μια ονειρεμένη μέρα μαζί, μακριά από τις σκοτούρες της δουλειάς. Το δημιουργικό δυναμικό της «Υπέροχης Ιδέας» ασχολείται με τις λεπτομέρειες του γυρίσματος για το διαφημιστικό με πρωταγωνιστή τον Οσμάν.

Τρίτη 27/8

Η Σανέμ παραδέχεται ανοιχτά στην Αίχάν και στον Οσμάν ότι είναι κι εκείνη τρελά ερωτευμένη με τον Τζαν, όμως δεν μπορεί να είναι μαζί του όσο υπάρχουν ανάμεσά τους σκιές και ψέματα. Ζητά ξανά από τον Εμρέ να πει εκείνος την αλήθεια στον αδελφό του για το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξαν.

Τετάρτη 28/8

Ο Τζαν και η Σανέμ κηρύσσουν πόλεμο ο ένας στον άλλον. Ο Τζαν θα είναι ψυχρός μαζί της μέχρι εκείνη να παραδεχτεί ότι πραγματικά τον θέλει, η Σανέμ θα προσπαθήσει να τον αποφύγει μέχρι αυτός να αποδεχτεί ότι τον βλέπει φιλικά.

Πέμπτη 29/8

Η «Υπέροχη Ιδέα» επέλεξε το σενάριο για το επόμενο διαφημιστικό της, με βάση την ιδέα που έστειλε ανώνυμα μια κοπέλα στα social media της εταιρείας. Όλοι αναζητούν την κοπέλα με την πρωτότυπη ιδέα για να της πουν ότι το σενάριο της θα υλοποιηθεί, κανείς όμως δεν ξέρει ότι είναι της Σανέμ!

Παρασκευή 30/8

Η Αϊλίν εγκαθίσταται στην «Υπέροχη Ιδέα» απ' όπου θα εργαστεί για τους επόμενους τρεις μήνες και ήδη έχει αρχίσει να ταράζει τα νερά με τις απαιτήσεις της. Ο Τζαν συνεχίζει τον «πόλεμο» στη Σανέμ, όμως εκείνη κερδίζει την πρώτη μάχη.