Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Η «συμμορία» των Κούκου έρχεται και αυτό είναι το trailer της εκπομπής!

Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Η «συμμορία» των Κούκου έρχεται και αυτό είναι το trailer της εκπομπής!

Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και η «συμμορία» των Κούκου έρχεται και αυτό είναι το επίσημο trailer της εκπομπής για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram είχαν αποκαλύψει με ένα βίντεο πως: «Τρεις (σεζόν) και οι Κου Κου! Η συμμορία της Φωλιάς των Κου Κου επέστρεψε και έρχεται από τον Σεπτέμβριο».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μοιραστεί και στα social media το επίσημη trailer που ήδη προβάλλεται στην τηλεόραση.

Στην λεζάντα της έγραψε: «Σας περιμένουμε!!!!! Στη Φωλιά μας!!!!! Από τη Δευτέρα και πάλι κοντά!!!!!!! Παιδιά τι χαρά ειναι αυτή!!!!!!!! Είμαστε κάθ´οδόν κι ερχόμαστε!!!!!!!!! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού

Τρεις (σεζόν) κι οι Κου Κου!

Η πρωινή «Κου Κου» συμμορία με αρχηγούς την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη επιστρέφει στο Star!

Η εκπομπή, που έγινε πρωινή συνήθεια, ξαναχτυπά με χιουμοριστική διάθεση, έτοιμη να ανατρέψει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, με το ντουέτο των αγαπημένων παρουσιαστών σε ετοιμότητα!

Αυτή τη σεζόν, αγωνία μέχρι η αντίστροφη μέτρηση να φτάσει στο αναπάντεχο Νο1, έκτακτες ειδήσεις και λύσεις βασανιστικών μυστηρίων της showbiz, η περιβόητη γιαγιά Γιωργίτσα από τη Θεσσαλονίκη και απρόσμενοι σχολιαστές της διπλανής πόρτας από το σαλόνι του σπιτιού τους, θα καταγράψουν με εναλλακτική ματιά τη lifestyle επικαιρότητα.

Για πρώτη φορά στην αντίστροφη μέτρηση, οι Κου Κου αναλαμβάνουν την κάλυψη του γάμου σας ενώ ο «παλιατζής» της εκπομπής θα οργώσει την Ελλάδα για να ανταλλάξει παλιές σας συσκευές. Η Κου Κου Στατιστική Υπηρεσία βγαίνει στο δρόμο για να καταγράψει την έγκυρη άποψη σας σε έρευνες, που διχάζουν ενώ και φέτος οι εξιδεικευμένοι Παλιοί θα δώσουν λύσεις σε κάθε προσωπικό σας πρόβλημα!

Μαζί με την Κατερίνα και τον Κρατερό, την «Κου Κου» συμμορία συμπληρώνουν ο αρχιμάστορας της ίντριγκας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, η γλυκόξινη σος της παρέας, Μαριλού Ρεπαπή, η φωνή -αλλά και το παιδί- του λαού Γιώργος Κρικοριάν και η ετοιμόλογη Κύπρια εστεμμένη Τζώρτζια Γεωργίου. Στις έκτακτες ειδήσεις, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου, η πιο έγκυρη αστρολόγος της επικράτειας, με την εμπειρία και τη γνώση της, αναλύει και παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

Ο MasterChef Λάμπρος Βακιάρος, παρουσιάζει με απλά βήματα τα μυστικά πεντανόστιμων συνταγών και μαγειρεύει με μεράκι το πιάτο της ημέρας.

Δεν μπορούμε εμείς, να αναδείξουμε την πιο Κου Κου πλευρά της ημέρας; Φυσικά και μπορούμε! Κάθε πρωί στις 9.00 στο Star!

Τα γυρίσματα για το trailer της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ξεκίνησαν την Τρίτη 27 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 29/8 στη Γλυφάδα.

Η ιδέα του trailer βασίζεται στη σχέση αγάπης, που έχει αναπτύξει ο κόσμος με την εκπομπή.

Όλος ο κόσμος αναρωτιέται πότε θα βγει η εκπομπή στον αέρα!

Επαγγελματίες οδηγοί, ψαράδες, νοικοκυρές, φοιτητές, πελάτες, ιδιοκτήτες περιπτέρων, κοσμικές κυρίες, δάσκαλοι, μαθητές, γιαγιάδες, μικροβιολόγοι, αρτοποιοί, χορωδίες, ζωγράφοι, ακόμα και πολιτικοί, όλοι ρωτούν με αγωνία πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή αλλά κανείς δεν τους δίνει την πολυπόθητη θετική απάντηση!

Στο τέλος εμφανίζεται ένα παιδάκι, που και εκείνο με ανυπομονησία ρωτάει «Λοιπόν, τι θα γίνει;». Η Κατερίνα και ο Κρατερός σκύβουν προς το μέρος του και επιτέλους λύνουν τον γρίφο «Ξεκινάμε!!! Πολύ σύντομα!!!»

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: «Η συμμορία των Κούκου επέστρεψε» - Οι στιγμές πίσω από την κάμερα!

«Η συμμορία των Κούκου επέστρεψε», έγραψαν στη λεζάντα στον λογαριασμό της εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου με ένα βίντεο από στιγμές πίσω από την κάμερα.

Το trailer για την πρωινή εκπομπή του STAR πραγματοποιήθηκε και είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Στον λογαριασμό της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου» στο Instagram αναρτήθηκε ένα μίνι βίντεο από τα backstage για το trailer της εκπομπής.

Στην λεζάντα έγραψαν: «Τρεις (σεζόν) και οι Κου Κου! Η συμμορία της Φωλιάς των Κου Κου επέστρεψε και έρχεται από τον Σεπτέμβριο καθημερινά στις 9.00 στο Star Channel».

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Κι όμως, θα φάμε κουφέτα από την Κατερίνα Καραβάτου! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Η επιλογή της το φετινό καλοκαίρι ήταν να βρει χρόνο για να απομονωθεί και να ξεκουραστεί. Και ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές στα Χανιά με τα παιδιά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star «στη Φωλιά των Κουκου» επέστρεψε πριν από λίγα 24ωρα στην Αθήνα χαρούμενη και ανανεωμένη, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU.

Με τις εικόνες στο μυαλό της ακόμη νωπές, με την 8χρονη κόρη της Αέλια και τον τριών χρόνων γιο της Αρίωνα να παίζουν στην παραλία, η Κατερίνα μπήκε από την πρώτη ημέρα της επιστροφής της σε ρυθμούς... κου κου. Η συνάντηση με την υπόλοιπη ομάδα των συνεργατών της ήταν άκρως εορταστική αφού συνέπεσε και με ένα μικρό πάρτι-έκπληξη που έστησαν τα στελέχη του Star για τα 48α γενέθλια του Κρατερού Κατσούλη. Συνήθως η επιστροφή στα επαγγελματικά καθήκοντα για τους περισσότερους δεν είναι... ευχάριστη, εκείνη όμως το αντιμετωπίζει αλλιώς.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

«Είμαι έτοιμη για όλα, φέτος θα αλλάξουν πολλά, είμαι πολύ χαρούμενη, επέστρεψα με όρεξη. Όλα φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα!», είπε στους συνεργάτες της. Εκτός από τα πρώτα μίτινγκ στο γραφείο, που είναι πλέον στις εγκαταστάσεις του Alpha -τα δύο κανάλια από φέτος συνεργάζονται-, η Κατερίνα τρέχει και ως μαμά για να προλάβει τις ετοιμασίες για την επιστροφή της κόρης της Αέλιας στο σχολείο σε λίγες ημέρες, η οποία θα είναι πια μαθήτρια της Δευτέρας Δημοτικού, και του τρίχρονου Αρίωνα, ο οποίος φέτος κάνει το... ντεμπούτο του στον παιδικό σταθμό.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!
Θα φάμε... κουφέτα!


Η Κατερίνα και ο Κρατερός κάνουν πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ αυτές τις ημέρες γυρίζεται το πρωτότυπο τρέιλερ της εκπομπής σε μια ιδέα του αρχισυντάκτη Γιώργου Ευφραιμίδη, με τη συμμετοχή είκοσι μη επώνυμων προσώπων! Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους βασικούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά η εκπομπή ανανεώνεται θεματολογικά. Η πρώτη έκπληξη έρχεται με τη στήλη που θα καλύπτει όλα τα έξοδα γάμου στους επίδοξους μελλόνυμφους.

Κατερίνα Καραβάτου: Θα φάμε κουφέτα! Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά!

Οι συνεργάτες της εκπομπής στήνουν αυτές τις ημέρες ένα ιδιότυπο γραφείο οργάνωσης... κου κου γάμων! Σχεδιάζονται αποστολές και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα αλλά και μια διαφορετική σύμπραξη στο πλατό του πάντα εφευρετικού Κρατερού με την Κατερίνα. Το ζευγάρι των παρουσιαστών σε νέο ρόλο, πάντα όμως με οδηγό το χιούμορ, αφού όπως έχουμε ήδη γράψει οι Κουκου είναι.... συμμορία!