Σάκης Τανιμανίδης: Κάνει «Boom» στον ΣΚΑΙ και αυτό είναι το trailer!

Έρχεται πιο έτοιμος από ποτέ!

Σάκης Τανιμανίδης: Κάνει «Boom» στον ΣΚΑΙ και αυτό είναι το trailer!

«Boom» στον ΣΚΑΙ κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης και αυτό είναι το trailer που κυκλοφόρησε από το κανάλι πριν από λίγο.

Είναι ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι που θα μοιράζει σε παρέες πάνω 50.000 ευρώ κάθε μέρα.

Σάκης Τανιμανίδης ΣΚΑΙ boom

Δυο παρέες διαγωνίζονται με στόχο να απενεργοποιήσουν, όσες περισσότερες «βόμβες» μπορούν για να κερδίσουν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Να θυμηθούμε όμως το πρώτο trailer του Boom!

Οι παίκτες φορώντας προστατευτικά γυαλιά καλούνται σε περιορισμένο χρόνο να βρουν τη σωστή απάντηση κόβοντας καλώδια, ώστε να απενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Εάν κόψουν τα λάθος καλώδια, η «βόμβα» εκρήγνυται.
Η παρέα που θα καταφέρει να απενεργοποιήσει τις περισσότερες «βόμβες» έχει την ευκαιρία να παίξει και στον τελικό γύρο και να κερδίσει 50.000 ευρώ.

Μία μοναδική εμπειρία για παίκτες και τηλεθεατές γεμάτη δράση, αγωνία, διασκέδαση και συγκίνηση.

Σάκης Τανιμανίδης: Πέταξαν την "βόμβα" στο Opentv! Στο τιμόνι της εκπομπής που δεν περιμέναμε!

Πέταξαν την "βόμβα" στο Opentv! Όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος του «Καλοκαίρι not» υπάρχουν υποψίες ότι ο Σάκης Τανιμανίδης, θα βρίσκεται στο τιμόνι εκπομπής, που δεν περιμέναμε.

Ο παρουσιαστής έχει κλείσει ήδη για το παιχνίδι «Boom» και πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διπλό ρόλο στον ΣΚΑΙ.

Σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Παύλου Σταματόπουλου συζητήθηκε η ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη για την αποχώρηση του από το «Voice»με την δημοσιογράφο, Μάρτζυ Λαζάρου να κάνει αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Θα σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Στο Κολωνάκι το νέο τους σπίτι! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Στο Κολωνάκι βρίσκεται το νέο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, και έχουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Reallife, η πρώτη επέτειος του γάμου τους, θα βρει τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, στο υπέροχο φωτεινό διαμέρισμα των 200 τ.μ, που βρίσκεται σε πολυτελές συγκρότημα, δίπλα στους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα από την Μύκονο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μετακόμισης από την Πεύκη στο καινούργιο σπίτι του στο Κολωνάκι, συνεχίζει το ίδιο ρεπορτάζ.