«Θα γίνει της Πολυκατοικίας» στο ΣΚΑΙ! Η επίσημη ανακοίνωση για την σειρά!

Δείτε πως θα είναι το ανανεωμένο κτίριο!

«Θα γίνει της Πολυκατοικίας» στο ΣΚΑΙ! Η επίσημη ανακοίνωση για την σειρά!

«Θα γίνει της Πολυκατοικίας» στο ΣΚΑΙ. Το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την σειρά που έρχεται και πάλι, αυτή την φορά όμως ανανεωμένη.

Διαβάστε αναλυτικά...

Θα γίνει της Πολυκατοικίας

Οι εργασίες για την ανακαίνιση της πολυκατοικίας στην οδό Παραμυθιάς 37 ολοκληρώθηκαν, οι ένοικοι μετακόμισαν και τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Θα γίνει της πολυκατοικίας», άρχισαν.

Αντιπροσωπευτικοί νεοέλληνες της διπλανής πόρτας, όλων των ηλικιών, συγκατοικούν και πρωταγωνιστούν σε συνηθισμένες και λιγότερο συνηθισμένες κωμικές καταστάσεις. Τσακώνονται, ερωτεύονται, κουτσομπολεύουν, χαίρονται, λυπούνται, αγαπιούνται, μισιούνται, συμμαχούν, ξανατσακώνονται, δεσμεύονται, χωρίζουν, ξαναδεσμεύονται… και ξανατσακώνονται!

Η πολυκατοικία: Έρχεται και πάλι στις οθόνες μας και το trailer είναι απολαυστικό!

Η σειρά θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον Σεπτέμβριο και βασίζεται στο ισπανικό «La Que Se Avecina», που διανύει τη 12η σεζόν στην Ισπανία σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Εκτός από το μόνιμο cast ηθοποιών, θα εμφανίζονται και αρκετοί guests σε ρόλους-έκπληξη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος και τη διασκευή σεναρίου η Βίκυ Αλεξοπούλου.

Παίζουν: Παύλος Χαϊκάλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γεράσιμος Γεννατάς, Νίκος Πουρσανίδης, Τάσος Γιαννόπουλος, Βάνα Παρθενιάδου, Χριστίνα Τσάφου, Ζήσης Ρούμπος, Ερρίκος Λίτσης, Ντίνα Αβαγιαννού, Παρθένα Χοροζίδου

Από τον Σεπτέμβριο, «Θα γίνει της πολυκατοικίας» Στον ΣΚΑΪ

Θα γίνει της Πολυκατοικίας

Η Πολυκατοικία: Δεν φαντάζεστε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο «Τζίμης»!

Όλοι θυμόμαστε τον Τζίμη από την Πολυκατοικία, ο μέχρι το τέλος της σειράς δεν κατάφερε να βρει τον έρωτα του.

Τι κάνει όμως σήμερα ο ηθοποιός Αλέξανδρος Γιάννου;

Ο ιδιοκτήτης του video club που γνωρίσαμε στην αγαπημένη σειρά «Η πολυκατοικία», δεν μένει πια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μετακόμισε πριν από οκτώ χρόνια στο Παρίσι, όπου ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Είναι μισός Ελληνας και μισός Γάλλος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έφυγε για την πόλη του φωτός.

Ο 35χρονος ηθοποιός είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Σπούδασε υποκριτική στο Studio Παράθλαση, στη Θεσσαλονίκη, και κατόπιν φοίτησε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη.