Κατερίνα Καινούργιου: Το "Ευτυχείτε" κάνει πρεμιέρα!

Ξεκινάει η εκπομπή του OPEN TV!

Κατερίνα Καινούργιου: Το

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της την ερχόμενη Δευτέρα με την εκπομπή "Ευτυχείτε" στο OPEN TV!

Μετράει αντίστροφα η παρουσιάστρια και οι τηλεθεατές της!

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά με την καλύτερη ευχή: «Ευτυχείτε»!

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της έρχονται τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10.00, με το πιο πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα, για να φέρουν μια φρέσκια πνοή θετικής ενέργειας στα πρωινά μας.

Η Κατερίνα καλωσορίζει στο φωτεινό, φιλόξενο σπίτι του «Ευτυχείτε» τους δημοσιογράφους Γρηγόρη Γκουντάρα και Χρύσλα Γεωργακοπούλου, καθώς και τη Μέγκι Ντρίο σε έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη και το βίντεο που δε φανταζόταν κανείς ότι θα δημοσίευε! (Βίντεο)

Η παρέα του «Ευτυχείτε» μεγαλώνει:

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μπαίνει στην κουζίνα και μοιράζεται μαζί μας υπέροχες συνταγές και μυστικά γεύσης, η Βίκυ Παγιατάκη χαρτογραφεί πώς μας επηρεάζουν οι κινήσεις των πλανητών μέσα από καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις και η Γεωργία Παντελέ μας δίνει τιπς μόδας για κάθε περίσταση!

Οι τηλεθεατές παίρνουν τον λόγο μέσα από διαδραστικές ενότητες της εκπομπής που έχουν αγαπηθεί:

-Η Μάρα Μεϊμαρίδη, συγγραφέας και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, δίνει μαθήματα προσωπικών σχέσεων, συμβουλεύοντας σε πραγματικό χρόνο για όσα αισθηματικά (και όχι μόνο) μας απασχολούν.

-Καθημερινές ιστορίες τηλεθεατών οπτικοποιούνται σε μια μίνι σειρά αυτοτελών επεισοδίων. Οι τηλεθεατές γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές, αφού καλούνται να δώσουν τη δική τους λύση στα «Διλήμματα» μέσω social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας προτρέπει «Ευτυχείτε» από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10.00, στο OPEN.

«Ευτυχείτε»
Σας ανοίγουμε το σπίτι μας, μας ανοίγετε την καρδιά σας.

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία με εντυπωσιακό μπλε μαγιό και το τρυφερό μήνυμα - «Το πιο όμορφο...»!

Μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία φορώντας ένα μπλε μαγιό δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, την οποία συνόδευε ένα τρυφερό μήνυμα.

Η παρουσιάστρια, διανύει ίσως την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της. Ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ πριν από λίγες ημέρες επέστρεψαν από το ταξίδι τους στο Τόκιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως πολύ διάσημες Έλληνες, θέλησαν να υποδεχτούν τον Σεπτέμβρη με την τελευταία καλοκαιρινή φωτογραφία.

Μάλιστα, την φωτογραφία της συνόδευσε η λεζάντα:

«Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωης μου !! «Γεματο εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζησαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας ,όπως τα λευκά μέρη κάτω από ένα μαγιό. Οσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας ,πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζονται πολλά...» Και τι?Τωρα τελείωσε ? #not #neverending
Αλλά...καλώς ήρθες Σεπτέμβρη ...ας είσαι και συ υπέροχος.. Λοιπόν ,ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι σας? #helloseptember 54 λ.».

Κατερίνα Καινούργιου μαγιό

Κατερίνα Καινούργιου: Έχει σώμα μοντέλου και το απέδειξε με αυτή την φωτογραφία!

Η Κατερίνα Καινούργιου, έχει σώμα μοντέλου και το απέδειξε με αυτή την φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο καθένας, αφού δεν σταματά χαμογελά και να περνάει ευτυχισμένε στιγμές.

Ένας από τους λόγους, είναι ο σύντροφός της με τον οποίο μάλιστα περνάνε και τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο καυτή της πόζα με μαγιό, αφού μας έδειξε το άψογο κορμί της και θα μπορούσε σίγουρα να το έχει μοντέλο.

Κατερίνα Καινούργιου σώμα

Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω ευλογημένη» - Η ανάρτηση "έκπληξη" της παρουσιάστριας!

«Νιώθω ευλογημένη» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου σε μια ανάρτηση "έκπληξη" που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram της.

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού το φετινό καλοκαίρι την βρήκε σε σχέση. Είναι και πάλι ερωτευμένη στο πλευρό κούκλου επιχειρηματία.

Μάλιστα, έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο, όπου ο φωτογραφικός φακός του You τους "τσάκωσε" σε τρυφερά τετ α τετ μέσα στη θάλασσα.

Πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία από το νησί των ανέμων. Συγκεκριμένα από ένα σοκάκι μέσα στη Χώρα κάτι που προκάλεσε "έκπληξη" στους followers της, αφού δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις.

«Ίσως το πρώτο post μου στο οποίο δεν υπάρχω εγώ...(είτε η δουλειά μου ) Και όμως νομίζω πως είναι το πιο όμορφο post που έχω κάνει ! Φωτογράφισα μια υπέροχη γωνία της τόσο γραφικής και όμορφης Μυκόνου...υπέροχη όπως και το φετινό μου καλοκαίρι ... Κ απλα νιώθω ευλογημένη ! Καλό βράδυ σε όλους ...» έγραψε στη λεζάντα της.

Κατερίνα Καινούργιου ανάρτηση Instagram

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη και το βίντεο που δε φανταζόταν κανείς ότι θα δημοσίευε! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη και μάλιστα με το βίντεο που δε φανταζόταν κανείς ότι θα δημοσίευε!

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της στο OPEN απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλές από τις προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι έγινε και σήμερα με μια δημοσίευση-αποκάλυψη! Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε ένα βίντεο που δεν πίστευε πως θα βλέπαμε ποτέ! Κατερίνα Ζαρίφη: Οι απίστευτες ατάκες για την Καινούργιου! «Είναι σαν τον Τκατσένκο»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θεωρούσε λοιπόν ότι δε θα βλέπαμε ποτέ το συγκεκριμένο βίντεο καθώς εκείνη δεν μπορούσε ποτέ να βυθιστεί κάτω από το νερό χωρίς να κλείνει την μύτη της.

Έτσι λοιπόν, στην λεζάντα του βίντεο έγραψε:

«Πρώτη φορά χωρίς να κλείνω μύτη...πρώτη φορά στον βυθό».