Elif: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (4/9) - Η Μελέκ δεν δέχεται την πρόταση γάμου του Κενάν!

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (4/9) - Η Μελέκ δεν δέχεται την πρόταση γάμου του Κενάν!

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (4/9) στην Τούρκικη σειρά του STAR, «Elif» - Η Μελέκ δεν δέχεται την πρόταση γάμου του Κενάν!

Μετά τις σκέψεις που μοιράστηκε με τον Σελίμ είναι έτοιμος να της το προτείνει. Όμως όπως φαίνεται είναι αντίθετη. Γιατί;

Τετάρτη 4/9
Επεισόδιο 408
Η Φεριντέ γίνεται δεκτή στη νομική σχολή και όλοι χαίρονται όταν το ακούν αλλά ο Μουράτ νιώθει περίεργα επειδή εκείνος δεν μπορεί να πάει στο πανεπιστήμιο. Ο Σερκάν, ο φίλος της Φεριντέ γίνεται και εκείνος δεκτός στη νομική σχολή και ο Μουράτ δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια του. Η Ελίφ δείχνει στη Μελέκ τον έλεγχο της και μετά της ζητάει να πάνε με όλη την οικογένεια Εμίρογλου για πικ – νικ. Η Μέλεκ δέχεται μετά από την επιμονή της Ελίφ. Ο Ερκούτ αποφασίζει να εκδικηθεί την Γκόντζα και επισκέπτεται την Αρζού στο νοσοκομείο. Της λέει πως η Γκόντζα παντρεύτηκε τον Σερντάρ και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Εξομολογείται στον Ερκούτ πως παριστάνει την τρελή για να αποφύγει τη σύλληψη αλλά σκοπεύει σύντομα να βγει από το νοσοκομείο και να ζητήσει από όλους εξηγήσεις για όσα της έκαναν. Η Ελίφ, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ, συνωμοτούν για να φέρουν κοντά τη Μελέκ στον Κενάν. Ο Κενάν σε ένα ρομαντικό περιβάλλον κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ. Η Μελέκ θεωρεί πως ο Κενάν της κάνει πρόταση γάμου επειδή δεν έχει που να μείνει. Αρνείται την πρόταση του και φεύγει. Ο Κενάν δεν ξέρει τι να κάνει. Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ αρνήθηκε την πρόταση γάμου του Κενά. Η Αλιγιέ συμβουλεύει τον Κενάν να δείξει κατανόηση στη Μελέκ αλλά εκείνος αισθάνεται μεγάλη απογοήτευση…

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη μας τουρκική σειρά Elif, που προβάλλεται καθημερινά από το Star! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ και δείτε καρέ - καρέ τους γάμους!

Διεκδίκησαν μέχρι τέλους την καρδιά του Κενάν, αλλά μετά τον τραγικό θάνατό του τόσο η Μελέκ όσο και η Αρζού, αφού θρήνησαν, αφού ορκίστηκαν εκδίκηση και αφού έκλεψαν, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις ζωές τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία!

Γάμος από συμφέρον...

Τι πιο ευχάριστη έκπληξη για την Αρζού, η οποία βρίσκει στα μάτια του Ουμίτ (θα τον δείτε σε παρακάτω επεισόδια) τον εαυτό της σε αρσενική εκδοχή! Η αδίστακτη γυναίκα μαζί του κανονίζει τα πάντα, ώστε εκείνη να πάρει από την οικογένεια Εμιρόγλου εκδίκηση. Αφού καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια -μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο και τον θάνατο του Νετζντέτ- και εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειας μετά τον θάνατο του Κενάν, η Αρζού αγοράζει το κτήμα και αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα. «Είμαι πλέον η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μέχρι να βρείτε αλλού να μείνετε, θα μένουμε όλοι μαζί». Ο Σελίμ γίνεται έξω φρενών και φυσικά με τις ευλογίες της μητέρας του ξεκινάει τις διαδικασίες για να βρει άλλο σπίτι. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αρζού συναντάει τον Ουμίτ.

«Εχουν αποφασίσει να μετακομίσουν! Θέλω να μείνουν και να τους τιμωρώ κάθε μέρα για όσα μου έκαναν! Θέλω να πάρω και τις μετοχές μου πίσω! Σε παρακαλώ, βοήθησέ με», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Η μόνη λύση είναι να με παντρευτείς». Βέβαια, δεν έχει κρύψει ποτέ τον κρυφό του πόθο για εκείνη και φυσικά από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκε στα αλήθεια και ήθελε να την κάνει γυναίκα του. Η Αρζού θυμώνει με την πρότασή του και φεύγει. Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται κυριολεκτικά υποτιμητικά σε όλους, αφού αποφασίζει να κάνει την Ζεϊνέπ και τη Μελέκ υπηρέτριες, ενώ τον Σελίμ σοφέρ.

Τότε η Μελέκ της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια: «Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά κι αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της. Θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. «Ισχύει η πρόταση γάμου;» τον ρωτάει και εκείνος της δίνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και στη συνέχεια κανονίζει τα του γάμου. Ο γάμος πραγματοποιείται με την Αρζού να δείχνει απόλυτα ικανοποιημένη για όσα θα ακολουθήσουν...

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Ο γάμος της Μελέκ καταλήγει σε τραγωδία

Αφού δεν κατάφερε να ευτυχήσει στο πλευρό του Κενάν μετά από τόσα και τόσα που πέρασαν, αφού η Αρζού προκάλεσε τον φρικτό θάνατό του κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Μελέκ αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Αρχικά μετακόμισε σ' ένα καινούριο σπίτι μαζί με την Ελίφ, αλλά και την οικογένεια Εμιρόγλου. Εκεί, στη νέα γειτονιά, υπάρχει κι ένα βιβλιοπωλείο που ανήκει στον Γιουσούφ, έναν νεαρό άντρα με δύσκολο παρελθόν και αρκετά απόμακρο από τους ανθρώπους.

Ωστόσο θα νιώσει τη ζεστασιά αρχικά από την Ελίφ, η οποία τον επισκέπτεται αρκετά συχνά για να δανείζεται βιβλία, και αργότερα από τη Μελέκ. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη Μελέκ ένιωσε μια έλξη και εν καιρώ καταφέρνει να την πλησιάσει και οι δύο να αφήσουν πίσω τους τις όποιες δυσκολίες έζησαν και να κάνουν μια νέα αρχή. Ετσι οι δυο τους γίνονται ζευγάρι και μάλιστα με τη συγκατάθεση της μικρής Ελίφ, που βλέπει τη μητέρα της ευτυχισμένη στο πλευρό του Γιουσούφ, ο οποίος σύντομα θα της κάνει και πρόταση γάμου και εκείνη θα δεχτεί. Η μεγάλη μέρα δεν αργεί να φτάσει και η Μελέκ είναι πραγματικά ένας «άγγελος» φορώντας ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της κοσμούν μερικά λουλούδια.

Το παρών δίνουν όλα τα αγαπημένα τους άτομα, ανάμεσά τους και ο Βεϊσέλ με την Τουλάι και τον Μουράτ. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων και τίποτα δεν φαίνεται να είναι ικανό να χαλάσει τη διάθεσή τους. Ωστόσο λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή την Αρζού, η οποία για ακόμη μία φορά θα φροντίσει να βάψει με αίμα τον γάμο της αιώνιας εχθρού της, της Μελέκ.

Elif: Καταιγιστικές οι σημερινές εξελίξεις! Ο Κενάν καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρης του στην αστυνομία!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ