Μεταγραφή "βόμβα": Από το ΣΚΑΙ στο One η λαμπερή ξανθιά!

Είναι οριστικό!

Μεταγραφή

Από το ΣΚΑΙ στο One η λαμπερή ξανθιά παρουσιάστρια! Έσκασε μεταγραφή "βόμβα".

Μετά την εμφάνισή της πέρυσι στον ΣΚΑΪ, με εκπομπή το Σαββατοκύριακο που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, η άλλοτε πανελίστρια του ΑΝΤ1 ξεκινά με μια νέα εκπομπή σε… νέο κανάλι.

Με δίκη της εκπομπή στο τηλεοπτικό σταθμό One θα επανεμφανιστεί στην μικρή οθόνη η Σάσα Σταμάτη.

Μεταγραφή 'βόμβα': Από το ΣΚΑΙ στο One η λαμπερή ξανθιά!

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που γίνεται από τον Σταμάτη Μαλέλη, η Σταμάτη θα ηγείται ομάδας η οποία θα παρουσιάζει ένα καθημερινό τηλεπεριοδικο.

"Bόμβα" στον ΣΚΑΪ! Δεν θα προβληθεί η σειρά που περίμεναν όλοι με τον πολυσυζητημένο πρωταγωνιστή!

Και θα προβάλλεται πριν το μεσημεριανό δελτίο κι αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Αμαλίας Κάντζου.

Τινάζει την μπάνκα ο ΣΚΑΙ! Η κίνηση ματ που «τσακίζει» τον ανταγωνισμό!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο ΣΚΑΙ με μια κίνηση ματ που «τσακίζει» τον ανταγωνισμό και δεν υπερβάλλω καθόλου!

Μια νέα σειρά, έρχεται να ταράξει τα δεδομένα και τα ονόματα είναι αν μη τι άλλο είναι "βόμβα" κανονική! Στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Room Service» θα δούμε πολλές guest εμφανίσεις - έκπληξη που θα συζητηθούν!

Η σειρά είναι ουσιαστικά ένα ριμέικ της σειρά του mega«Κόκκινο δωμάτιο», που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές στην μικρή οθόνη.

ΣΚΑΙ  νέα σειρά

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου θα είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος σκηνοθετεί κιόλας, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Δημήτρης Παπάς, η Χρύσα Κλούβα, η Βαλερία Κουρουπη, η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, ο Παντελής Καναράκης, ο Χάρης Χιώτης και άλλοι πολλοί.

ΣΚΑΙ  νέα σειρά

Ωστόσο, όπως και στο «Κόκκινο δωμάτιο», έτσι τώρα και στο «Room Service» θα υπάρχουν guest εμφανίσεις με δημόσια πρόσωπο της ελληνικής showbiz, όπου θα έχουν άμεση δράση με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ένα όνομα όμως, αναμένεται να προκαλέσει «σεισμό» και μόνο στο Vanda's θα μάθετε το ποιος είναι! Σύμφωνα με πηγές μου guest εμφάνιση αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, τον οποίον θα βλέπουμε καθημερινά στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ, η Τάμτα, ενώ κρούση έχει γίνει και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του Αυγούστου και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο Δημήτρης θα μπορέσει να συμμετέχει!