Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 12/9! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 12/9! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 12/9! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 12/9

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 12/9

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 12/9

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 12/9

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 12/9

Elif: «Φωτιά» ο δεύτερος κύκλος! Νέα ζωή για την Ελίφ και την οικογένεια της! Οι εξελίξεις 12/9!

«Φωτιά» είναι ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Elif». Νέα ζωή για την Ελίφ και την οικογένεια της, από τις εξελίξεις σήμερα 12/9.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τον Κενάν και την Τουγτσέ να χάνουν την ζωή τους μετά από πυρκαγιά που έβαλε η Αρζού.

Πέμπτη 12/9
Επεισόδιο 414 (1ο επεισόδιο 3ου κύκλου)

Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο αλλά ο ιδιοκτήτης του, ο Γιουσούφ, είναι ένας γκρινιάρης άντρας. Η Ελίφ θέλει να δει ένα βιβλίο αλλά ο Γιουσούφ τη μαλώνει. Η Ελίφ φεύγει από το μαγαζί και ξαφνικά εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που τρέχει και ο Γιουσούφ της σώζει τη ζωή. Η Μελέκ εμφανίζεται και παρεξηγεί την κατάσταση. Προειδοποιεί την Ελίφ για τους κινδύνους, που διατρέχει όταν εμπιστεύεται αγνώστους. Ο Σελίμ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με την εταιρία και είναι αναστατωμένος. Η Ζεϊνέπ έρχεται και προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Ο Σελίμ της λέει πως θα διορθώσει την κατάσταση πριν η μητέρα του ανακαλύψει την αλήθεια για την οικονομική τους κατάσταση. Η Μπαχριγιέ, η ιδιοκτήτρια του υφαντουργικού εργαστηρίου θυμώνει με τη Μελέκ και της ζητάει να δουλέψει πιο σκληρά. Η Αλιγιέ προσπαθεί να ξεπεράσει τις απώλειες της οικογένειας ενώ νιώθει περήφανη για τον Σελίμ και τις ευθύνες, που ανέλαβε από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν γνωρίζει τίποτα για τα οικονομικά προβλήματα και προτρέπει τον Σελίμ να προσλάβουν προσωπικό για το σπίτι και να συνεχίσει το φιλανθρωπικό έργο του αδελφού του.

Elif εξελίξεις νέος κύκλος

Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Τουλάι τα κλειδιά για το νέο του κατάστημα με είδη προικός. Η Ελίφ με τη Μελέκ περνάνε μπροστά από το βιβλιοπωλείο και η μικρή λέει στη μητέρα της πως ο ιδιοκτήτης του είναι πραγματικά καλός άνθρωπος αλλά εκείνη δεν την πιστεύει. Ο Σερντάρ και η Αρζού υποφέρουν για την απώλεια της Τουγτσέ. Ο Σερντάρ κατηγορεί την Αρζού. Η Αλιγιέ μαθαίνει τυχαία για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η εταιρία και ρωτάει σχετικά τον Σελίμ. Ο Σελίμ αναγκάζεται να ομολογήσει στη μητέρα του την αλήθεια και της μιλάει για την αντίπαλη εταιρία, που τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση.