«Αν ήμουν πλούσιος»: Αποκλειστικά το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέσα από φωτογραφίες!

Μόνο εδώ!

«Αν ήμουν πλούσιος»: Αποκλειστικά το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέσα από φωτογραφίες!

Σας έχουμε αποκλειστικά το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» μέσα από φωτογραφίες.

H «καρδιά» της μυθοπλασίας χτυπά (και) στον ΑΝΤ1. Μεταξύ των πέντε σίριαλ που θα απολαύσουμε αυτόν τον χειμώνα είναι και το «Αν ήμουν πλούσιος», που κάνει πρεμιέρα στις 16 του μηνός. Το TV24 τρύπωσε στα παρασκήνια...

Αν ήμουν πλούσιος

Τι κοινό έχουν άραγε ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που βλέπει την περιουσία του να χάνεται μπροστά στα μάτια του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν το αυτοκίνητο και τον σκύλο της και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια άκρως φιλόδοξη και κακιά μητριά; Ενα και μόνο πράγμα: Είναι και οι τρεις κάτοχοι της τριπλέτας ενός λαχείου που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Παρά τα προβλήματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους με τους οικείους τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα ακόμα μεγαλύτερο.

Αν ήμουν πλούσιος: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1! Οι ηθοποιοί και η πρεμιέρα!

Βλέπετε, οι τρεις αυτοί υπερτυχεροί μπαίνουν στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος έχει έναν στόχο του στη ζωή του. Να τους αρπάξει τα λεφτά προκειμένου να γλιτώσει το... κεφάλι του. Πώς θα το πετύχει αυτό; Με την πονηριά του φυσικά, μια φιλία του από το παρελθόν αλλά και τον γοητευτικό του γιο. Οι νικητές θα αντιληφθούν τις προθέσεις του; Και πώς αλήθεια θα αντιδράσουν;

Αν ήμουν πλούσιος

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι και θα μας μυήσουν στην καθημερινότητά τους πριν πιάσουν στα χέρια τους το λαχείο που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το σενάριο που υπογράφουν ο Νίκος Παπαδόπουλος και η Μαντώ Αρβανίτη θα ξετυλίξει με λεπτομέρειες τις άγνωστες πτυχές τριών ανθρώπων, τελείως διαφορετικών προσωπικοτήτων, που όμως ακολουθούν τη γνωστή ρήση «αν έχεις τύχη διάβαινε». Η σειρά που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό βασίζεται σε χιλιανό φορμάτ, θα φέρει στη σκηνοθεσία του το όνομα του μετρ του είδους, Στράτου Μαρκίδη. Καμία σειρά όμως δεν φαίνεται να σημειώνει επιτυχία αν το καστ του δεν είναι περιστοιχισμένο από λαμπερά ονόματα του χώρου.

Αν ήμουν πλούσιος

Στο «Αν ήμουν πλούσιος» λοιπόν θα δούμε πολλά από αυτά! Τους πρώτους ρόλους κρατούν οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστα Αποστολάκη, Χάρη Τζωρτζάκη, Γιάννη Ποιμενίδη, Αννα Μενενάκου και η Κατερίνα Στικούδη που από πέρυσι εμφανίστηκε ως guest στο «Πέτα τη φριτέζα». Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση θα κάνει και η κόρη της Μπέσυς Μάλφα, Νίκη Σκιαδαρέση. Παίζουν ακόμα: Τζένη Κάρνου, Μελίνα Σπετσιέρη, Αρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπάρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

Αν ήμουν πλούσιος

Αν ήμουν πλούσιος

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤ1: Όνομα «βόμβα» στη νέα καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»!

Όνομα «βόμβα» προβλέπεται να δούμε στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος»!

Το κανάλι του Αμαρουσίου την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά επενδύει αρκετά στη μυθοπλασία, αφού την περασμένη χρόνια είδαν αύξηση στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν από τον Σεπτέμβριο έρχονται νέα σειρές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της prime time ζώνης, θα είναι και η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ το σενάριο, που αφηγείται την ιστορία τριών εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που κερδίζουν ένα μυθικό ποσό στο λαχείο, υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιτταράς και Αντώνης Ανδρής.

Επιστροφή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 μετά από 12 χρόνια για γνωστή παρουσιάστρια!

Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μπέσυ Μάλφα, αλλά και η Νίκη Σκιαδαρέση.

Το νέο όνομα «βόμβα» που θα προστεθεί στη σειρά είναι η Φωτεινή Τσακίρη. Η ίδια συμμετείχε πέρυσι στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» και είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για το κανάλι, αφού το κοινό την έχει αγαπήσει!

ΑΝΤ1: Όνομα «βόμβα» στη νέα καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»!