Ναταλία Γερμανού: Έκτακτη ανακοίνωση του Alpha! Τι συνέβη;

Έσκασε μόλις τώρα!

Ναταλία Γερμανού: Έκτακτη ανακοίνωση του Alpha! Τι συνέβη;

Μόλις «έσκασε» έκτακτη ανακοίνωση του Alpha για τη Ναταλία Γερμανού! Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη!

Το «Καλύτερα δε γίνεται!» Season 2 είναι… εδώ! Η αγαπημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου έρχεται για 2η χρονιά στον Alpha. Κρατά όλα όσα αγαπήσαμε, ανανεώνεται και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

Ναταλία Γερμανού: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με τη δύναμη της εμπειρίας, την ελευθερία της γενναιοδωρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ.

Στο πλευρό της η απόλυτη «συμμορία»: Κώστας Τσουρός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ψηλά στην ατζέντα του «Καλύτερα δε γίνεται!» θα βρίσκονται καινούριες στήλες, νέες ενότητες, καλεσμένοι που έχουν να πουν πολλά και εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Στη θεματολογία της εκπομπής πρώτο ρόλο θα έχουν και καυτά gossip, ανθρώπινες ιστορίες που θα συγκινήσουν, γυναικεία θέματα, οδοιπορικά σε όμορφα μέρη της Ελλάδας, ρεπορτάζ από τη ζωή στην πόλη, χιουμοριστικά video και, φυσικά, video-συνεντεύξεις που θα απασχολήσουν.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50, το «Καλύτερα δε γίνεται!», φέρνει μπροστά στο φακό την ουσία της ψυχαγωγίας.

Ναταλία Γερμανού: Αποφάσισε να κάνει αλλαγές! Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας!

Αλλαγές αποφάσισε να κάνει η Ναταλία Γερμανού. Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας για την επιστροφή της εκπομπής της στον Alpha.

Παραχώρησε συνέντευξη στο 7μέρεςtv και αναφέρθηκε στην εκπομπή της που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο με νέα πρόσωπα και ενότητες.

Είδαμε ένα τρέιλερ πάρτι. Πόσο πάρτι είναι για εσάς η εκπομπή;

«Τα τρέιλερ έχουν πάντα μια αίσθηση κινηματογραφικής διαφήμισης της κάθε εκπομπής. Αυτό που θέλαμε να περάσουμε είναι ότι, όταν διασκεδάζεις πραγματικά τη συνεργασία σου, πετυχαίνεις καλύτερο αποτέλεσμα. Η εκπομπή είναι ψυχαγωγική αλλά καταπιάνεται και με κοινωνικά θέματα. Πολλές φορές φιλοξενούμε και ανθρώπους της επικαιρότητας που δεν έχουν να μας πουν μόνο ευχάριστα πράγματα. Ούτε η καθημερινότητα μας είναι πάντα ευχάριστη. Αν σας έλεγα λοιπόν αυτό, θα ήταν σαν να μην έχω επαφή με την πραγματικότητα. Το τρέιλερ απλώς ήθελε να δείξει τη διάθεση μας να παρασύρουμε τον κόσμο στο να ξεχάσει λίγο τις στεναχώριες του»

Αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθετε ότι είναι το καλύτερο σας;

«Χωρίς να υποτιμώ καθόλου τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα που έχω κάνει, πιστεύω ότι το «Καλύτερα δε γίνεται!» είναι η ουσιαστικότερη εξέλιξη των εκπομπών μου»

Ναταλία Γερμανού εκπομπή Alpha tv

Επιστρέφοντας στον Alpha ήταν σαν επιστρέψατε σπίτι σας;

«Σαφώς. Πέρσι που επέστρεψα και είδα τόσα γνώριμα πρόσωπα, έτσι ένιωσα. Είναι πολύ ωραίο να ξαναδουλεύεις με ανθρώπους που ξέρουν πού αποδίδεις καλύτερα. Γενικώς, πιστεύω ότι ο Alpha είναι ένα μεγάλο κανάλι, με δυνατότητα να κάνει πολύ ωραίες παραγωγές. Κάθε παρουσιαστής που είναι εδώ είναι τυχερός»

Φέτος η ομάδα αλλάζει λίγο. Φεύγει ο Χάρης και έχει ακουστεί ότι έρχεται ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Θα δούμε άλλες αλλαγές;

«Όντως η ομάδα θα αλλάξει λίγο. Επιπλέον θα έχουμε αρκετές καινούργιες ενότητες καθώς και εκείνες που έχετε αγαπήσει από πέρσι»

Πόσο δύσκολο είναι να πάρετε συνέντευξη από κάποιο φίλο σας;

«Αποφεύγω να φέρνω πολύ συχνά ανθρώπους με τους οποίους συνδέομαι φιλικά. Πέρσι, εκτός από 2-3 περιπτώσεις, όλοι οι άλλοι καλεσμένοι ήταν άνθρωποι με τους οποίους έχω απλά μία καλημέρα ή πολλές φορές τους γνώρισα στο πλατό της εκπομπής. Το προτιμώ αυτό γιατί πιστεύω ότι είμαι πολύ καλύτερη στις συνεντεύξεις αν κάποιον δεν τον ξέρω πολύ καλά. Εκτός κι αν αυτός που είναι φίλος μου, έρχεται με τη διάθεση να πει αλήθειες και να εξομολογηθεί τα πάντα»

Ως καλεσμένη έχετε έρθει σε δύσκολη θέση;

«Νομίζω ότι έπειτα από τόσα χρόνια ξέρω να ελίσσομαι, ακόμα, δηλαδή, κι αν με φέρουν σε δύσκολη θέση που δεν νομίζω ότι είχε κάποιος τέτοια πρόθεση. Ξέρω να μην απαντώ σε πράγματα που με ενοχλούν και που είναι πολύ προσωπικά, γιατί για τα επαγγελματικά δεν έχω πρόβλημα να πω τα πάντα» εξήγησε στο 7μέρεςtv