Γιώργος Παπαδάκης: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου (Βίντεο)

Γιατί έφυγε από το "Καλημέρα Ελλάδα";

Γιώργος Παπαδάκης: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου (Βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε όλη την αλήθεια για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Τι συνέβη και χώρισαν οι δρόμοι τους, μετά την κοινή τους πορεία;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε όλη την αλήθεια για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" δεν βρίσκεται φέτος ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο οποίος αποχώρησε για το ONE.

Γιώργος Παπαδάκης: Αλλάζουν όλα στην εκπομπή του! Αυτοί θα είναι δίπλα του!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την αποχώρηση του πρώην συνεργάτη του, λέγοντας: «Δεν είναι μαζί μας ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος δουλεύει χρόνια στο Βήμα. Όταν τελείωσε η σεζόν, την ημέρα που τελείωσε η περσινή τηλεοπτική χρονιά μπήκε στο γραφείο και μου ανακοίνωσε ότι “από το Βήμα με υποχρεώνει η εργοδοσία να δουλέψω, εφόσον κάνει και κανάλι, στο One”. Tου είπα με την ευχή μου».

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Παπαδάκης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Καλημέρα Ελλάδα» με νέα πρόσωπα! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα με την εκπομπή που αγαπήσαμε, «Καλημέρα Ελλάδα» με νέα πρόσωπα!

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος είπε «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 για πρώτη φορά για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε τους τηλεθεατές του με τα εξής λόγια:

«Και πάλι μαζί, ξεκινάμε για μια ακόμα χρονιά, με την ευχή και την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερη. Θα είναι καλύτερη για σας, θα είναι καλύτερη για μας. Εμείς ξεκινάμε δυνατά, φρέσκοι και ανανεωμένοι με καινούρια συντροφιά, νέα παρέα, νέες αφίξεις».

Στην συνέχεια παρουσίασε τους νέους του συνεργάτες, οι οποίοι είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, που πήραν θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς φέτος θα είναι τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν στην εκπομπή, μετά την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Γιώργος Παπαδάκης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Καλημέρα Ελλάδα» με νέα πρόσωπα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Παπαδάκης: Αδυνάτισε πιο πολύ από ποτέ και του πάει! Δείτε το βίντεο - απόδειξη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης αδυνάτισε πιο πολύ από ποτέ και έχουμε να δείτε το βίντεο - απόδειξη από δημόσια εμφάνιση του. Μάλιστα, πέταξε "καρφιά" για τα όσα ακούγονται για την εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, έδωσε το παρών στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 και μίλησε στις κάμερες.

Αρχικά αναφέρθηκε στα 30 περίπου χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να πετάξει καρφιά λέγοντας πως μπορεί κάποιοι να λένε «ως πότε ο Παπαδάκης», όμως θα τους απογοητεύσει αφού ακόμη είναι νέος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μάλιστα, τράβηξε όλες τις εντυπώσεις πάνω του, αφού έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος.

Γιώργος Παπαδάκης: Έκανε "έφοδο" στον ΑΝΤ1 για τα νούμερα! Έκπληκτοι όλοι με τον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε "έφοδο" στον ΑΝΤ1 για τα νούμερα τηλεθέασης και όλοι έμεναν έκπληκτοι με τον παρουσιαστή!

Η εκπομπή του έχει σταματήσει για το καλοκαίρι, όμως εκείνος προχώρησε σε "ντου"!

Την εμφάνισή του στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί" του ΑΝΤ1 έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τους Νίκο Ρογκάκο, Παναγιώτη Στάθη και Αλεξάνδρα Καϋμένου να μένουν έκπληκτοι!

Γιώργος Παπαδάκης: Ήρθε το τέλος για τον παρουσιαστή! Βίντεο από το αντίο του!

Ο παρουσιαστής αν και βρίσκεται σε διακοπές, πέρασε μία βόλτα από το κανάλι και μεταξύ άλλων έδωσε τα "συγχαρητήριά" του για τις επιδόσεις της εκπομπή στα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Παπαδάκης: Άγριο ξέσπασμα on air! «Κάθαρμα! Μην ξαναπιάσεις το γιο μου στο στόμα σου»!

Ένα άγριο ξέσπασμα είχε on air ο Γιώργος Παπαδάκης! Μην ξαναπιάσεις το γιο μου στο στόμα σου» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής....

Το μήνυμα ενός τηλεθεατή τον «έβγαλε εκτός εαυτού» και δεν δίστασε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1! Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά.....

Ο ίδιος δεν αναφέρεται συχνά στην οικογένειά του, αλλά το σημερινό μήνυμα ξεπέρασε τα όρια προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή. «Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μαλ@@@ς τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;», έγραψε ο τηλεθεατής στο μήνυμά του.

«Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία. Αφού τελείωσε εδώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τελείωσε με άριστα το μάστερ και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του. Φαρμακόγλωσσε που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά θα σου κάνω μήνυση και αγωγή», τόνισε ο Γιώργος!

Και συνέχισε: «Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτή που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα».

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη