Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα θέλει να βρει τους βιολογικούς της γονείς! Καταιγιστικές εξελίξεις 18/9!

Τι θα δούμε απόψε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα θέλει να βρει τους βιολογικούς της γονείς! Καταιγιστικές εξελίξεις 18/9!

Η Μαρίνα θέλει να βρει τους βιολογικούς της γονείς και οι εξελίξεις 18/9 είναι καταιγιστικές στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Επεισόδιο 3, τι θα δούμε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η μεγάλη ανατροπή στον γάμο Έλλης - Άρη!

Η άρνηση της Κάτιας να βγει από τη φυλακή ανησυχεί πολύ την Μαρίνα που είναι αποφασισμένη να την βοηθήσει, αλλά όχι και να τη συγχωρήσει… Η Ρένα ετοιμάζει ξανά το γάμο της με τον Αντρέα. Η Μαρίνα λέει στη Μάρθα ότι θα μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η Μάρθα πανικοβάλλεται στην ιδέα να μάθει η Μαρίνα την αλήθεια και κάνει ό,τι μπορεί για να την εμποδίσει. Η Μαρίνα στο Ίδρυμα θα γνωρίσει την Ιωάννα και η περίπτωσή της θα τη συγκινήσει… Ταυτόχρονα, ζητάει από τη Μάρθα κάτι που θα την οδηγήσει στα άκρα.

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις

Μαριάννα Τουμασάτου: Έκανε spoiler για τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα»!

Η Μαριάνα Τουμασάτου έκανε spoiler για τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «MYtv» και τη Μάρα Σαρρή.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η πρεμιέρα του Β' κύκλου και οι εξελίξεις της εβδομάδας (16-20/9)!

Τι να περιμένουμε από τα καινούργια επεισόδια;
Έχετε να περιμένετε πάρα, πάρα πολλά. Γίνεται πραγματικά ένας μεγάλος χαμός. Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά, με ανατροπές, με ωραίες ιστορίες...

Η ζωή της Κάτιας αλλάζει... Η ίδια μπαίνει στην φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Πως θα διαχειριστεί το γεγονός αυτό;
Η διαχείριση γίνεται μέσα από πολλές καραμπόλες. Είναι πολλά που θα συμβούν. Αν τραβήξεις ένα από τα ξυλάκια του Τζένγκα θα πέσει όλο. Οπότε θα τα αφήσω όλα σε μια ετοιμόρροπη διαδικασία και θα τα αφήσω να γκρεμιστούν μόνα τους την Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει η σειρά και θα αποκαλυφθούν όλα όσα κρύβονται από πίσω.

Πως θα εξελιχθεί η σχέση της με τη Μαρίνα;

Η Μαρίνα θα είναι η δικηγόρος της Κάτιας. Η Κάτια με τη Μαρίνα είναι πάρα πολύ κοντά έτσι κι αλλιώς. Δεν έχει σημασία αν αυτό το κοντά είναι μάχιμο.

Στη ζωή της θα δούμε να μπαίνουν δύο νέοι άντρες. Ο πρώτος είναι ένας άντρας από το παρελθόν της Κάτιας ο Νίκος... Ποια είναι η σχέση τους και πως θα εξελιχθεί;
Αυτή είναι μία πολύ ιδιαίτερη σχέση γιατί ακουμπάει σε μία νεύρωση του Νίκου απέναντι στην Κάτια.

Ο δεύτερος είναι ο Αργύρης...
Ο Αργύρης έχει μια φιλική και επαγγελματική σχέση με τον Νίκο και έτσι τον γνωρίζει η Κάτια. Μάλιστα, ο Αργύρης θα μπει πολύ δυναμικά στη ζωή του Νίκου και της Κάτιας.

Θα δούμε την Κάτια να αλλάζει;
Θα δούμε πολλές αλλαγές στην Κάτια.

Θα την δούμε και να ερωτεύεται ενδεχομένως;
Για την ώρα θα τη δούμε να αλλάζει και να καλύπτει διαδρομές και κενά.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε! Ηθοποιός έφυγε και πήγε...

Μια αποχώρηση έγινε γνωστή από την σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», που δεν περιμέναμε. Ηθοποιός έφυγε και πήγε σε σειρά του Alpha tv.

Μάλιστα, την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος.

Όπως είπε, έφυγε από την σειρά και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη «Μουρμούρα».

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα δούμε στη σειρά και τον νέο της ρόλο!

Τη φετινή σεζόν συμμετείχατε και σε μια τηλεοπτική σειρά, τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Εσείς σε προσωπικό επίπεδο μείνατε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;

Ναι, πάρα πολύ. Σε αυτό το σίριαλ γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Βέβαια αποχώρησα νωρίς από το σίριαλ λόγω αυξημένων θεατρικών υποχρεώσεων.

Η σειρά συνεχίζεται. Σας έγινε πρόταση για να παίξετε;

Αν και μου έγινε πρόταση, δεν θα είμαι τελικά σε αυτήν τη σειρά, καθώς από πέρυσι ξεκίνησα γυρίσματα με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όπου και θα με δείτε στη συνέχεια, είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Γυναίκα χωρίς όνομα αποχώρηση ηθοποιός