Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φτερωτός Θεός: Συγκλονιστικές οι νέες εξελίξεις της εβδομάδας (23-27/9)!

Όλα τα επεισόδια!

Φτερωτός Θεός: Συγκλονιστικές οι νέες εξελίξεις της εβδομάδας (23-27/9)!
TV24 22.09.2019 15:35

Όλες οι συγκλονιστικές νέες εξελίξεις της εβδομάδας (23-27/9) στην αγαπημένη τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός Θεός»!

Διαβάστε αναλυτικά τα επεισόδια:

Επεισόδιο 57

Η Αϊλίν αγνοεί την επιθυμία του Εμρέ και αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Η Σανέμ αλλάζει γνώμη για την παραίτηση και επιστρέφει στη δουλειά, την ημέρα που η «Υπέροχη Ιδέα» περιμένει μια πολύ σημαντική επίσκεψη από έναν πιθανό μεγάλο πελάτη.


Επεισόδιο 58

Η Αϊχάν επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Τζέι Τζέι στο σπίτι του για έκπληξη, εκείνος όμως αντί να χαρεί παθαίνει για άλλη μια φορά κρίση πανικού! Η Ντερέν περιμένει τον Τζαν για να πάνε μαζί σε μια συναυλία, όμως αυτός έχει κλειστεί στο ασανσέρ της εταιρείας μαζί με τη Σανέμ!


Επεισόδιο 59

Ο Τζαν κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στη Σανέμ για τα γενέθλια της και εκείνη αφήνει τον εαυτό της να ονειρευτεί ένα άλλο μέλλον για τους δυο τους, αν και αρχικά φάνηκε να αποδέχεται πως θα μείνουν μόνο φίλοι. Η Λεϊλά έρχεται πιο κοντά με τον Οσμάν και αυτός αρχίζει να ελπίζει για κάτι παραπάνω.


Επεισόδιο 60

Ο Τζαν περιμένει από τους συνεργάτες του φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες για μια καμπάνια αθλητικών προϊόντων, όμως κανείς δεν προτείνει κάτι εμπνευσμένο. Έτσι, αποφασίζει να οργανώσει μια ομαδική εξόρμηση στη φύση για όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας, ώστε να μπουν στο πνεύμα της καμπάνιας που σχεδιάζουν.


Επεισόδιο 61

Η μητέρα του Τζαν και του Εμρέ μπαίνει ανάμεσά τους για να βελτιώσει την σχέση τους, όμως η παρέμβαση της θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το προσωπικό της «Υπέροχης Ιδέας» βρίσκεται στο δάσος σε αναζήτηση δημιουργικών ιδεών. Ξαφνικά καταφτάνει και ο κύριος Φάμπρι...

Θυμάστε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (20/9);

Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;

Επεισόδιο 47
Η Αϊλίν αφήνει διαρκώς υπονοούμενα στον Τζαν για την ειλικρίνεια της Σανέμ, ώστε αν αποκαλυφθούν τα ψέματα που του είπε η Σανέμ για χάρη του Εμρέ, ο Τζαν να θυμώσει αποκλειστικά μαζί της. Η Αϊχάν παραδέχεται πρώτα στον εαυτό της και έπειτα στη Σανέμ ότι ερωτεύτηκε επιτέλους κι αυτή τον Τζέι-Τζέι. Η «Υπέροχη Ιδέα» γυρίζει την επόμενη καμπάνια της σε ένα λούνα παρκ και ο Τζαν με τη Σανέμ μετά βίας καταφέρνουν να κρύψουν τον έρωτά τους από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους.

Επεισόδιο 48
Από ένα παιχνίδι της τύχης ο Τζαν μαθαίνει την αλήθεια για το παιχνίδι που του έπαιξε η Σανέμ στην αρχή της γνωριμίας τους και τα ψέματα που του έχει πει έως τώρα. Η Σανέμ συντετριμμένη αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι έδρασε υπό τις οδηγίες του Εμρέ. Προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στον Τζαν και τον παρακαλεί να τη συγχωρήσει. Όμως τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο, ούτε ανάμεσα στη Σανέμ και τον Τζαν, ούτε ανάμεσα σε αυτόν και τον αδελφό του.

Επεισόδιο 49
Στον απόηχο των πρόσφατων αποκαλύψεων, έρχεται η τελική έκρηξη ανάμεσα στον Τζαν και τον Εμρέ. Ακόμη, σαν να μην έφταναν όσα έμαθε ο Τζαν για την κρυφή συνεργασία της Σανέμ με τον αδελφό του, αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δολοπλοκίες του Εμρέ με την Αϊλίν εις βάρος της εταιρίας. Η κατάσταση στην «Υπέροχη Ιδέα» είναι εμπόλεμη και η Σανέμ αναζητά βοήθεια από μια απροσδόκητη πηγή.

Επεισόδιο 50
Ο Τζαν προσπαθεί να αντιμετωπίσει άλλη μια σοβαρή κρίση που απειλεί το μέλλον της «Υπέροχης Ιδέας». Οι κατηγορίες περί δωροδοκίας φέρνουν τεράστια προβλήματα και στην εικόνα αλλά και στα οικονομικά της εταιρίας. Έτσι ο Τζαν αναγκάζεται να διαθέσει προς πώληση μετοχές της εταιρίας ώστε να μπορέσει να καλύψει μέρος των χρεών της. Η Σανέμ δέχεται μια νέα επαγγελματική πρόταση, όμως το μυαλό της είναι πάντα στον Τζαν. Εκείνος δεν είναι ακόμη έτοιμος να την εμπιστευτεί ξανά.

Επεισόδιο 51
Η Σανέμ έχει μια καλή ιδέα προκειμένου να βοηθήσει την εταιρία. Πείθει τον κύριο Φάμπρι να αγοράσει αυτός τις μετοχές της «Υπέροχης Ιδέας» που θέλει να πουλήσει ο Τζαν, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να τις παραχωρήσουν στον επόμενο ενδιαφερόμενο, που είναι επικίνδυνος για την εταιρία. Ο Τζαν όμως θυμώνει με τη Σανέμ, επειδή έδρασε χωρίς να τον ενημερώσει. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ βρίσκει αποδείξεις για τα κρυφά σχέδια του Εμρέ και της Αϊλίν να συνεργαστούν επαγγελματικά και να καταστρέψουν την «Υπέροχη Ιδέα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φτερωτός Θεός: «Βόμβα» οι εξελίξεις 18/9 - H Σανέμ παίρνει μια μεγάλη απόφαση εν βρασμώ ψυχής!

Φτερωτός Θεός: Μυστική συνάντηση για Εμρέ - Λεϊλά! Εξελίξεις "φωτιά" σήμερα (17/9)!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share