Αστέρια στην Άμμο: Απόφαση "βόμβα" από το Νικηφόρο! Ανατριχιαστικές εξελίξεις σήμερα (26/9)!

Τι θα δούμε;

Αστέρια στην Άμμο: Απόφαση

Ανατριχιαστικές εξελίξεις σήμερα (26/9) για την αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Αστέρια στην Άμμο"! Απόφαση "βόμβα" από το Νικηφόρο!

Μάθετε αναλυτικά τι θα συμβεί στο επεισόδιο 11...

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 11

Αστέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Η Νίκη βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων της. Ο Λουκάς βρίσκεται σε πανικό και δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, προκειμένου να κερδίσει λίγο χρόνο. Όμως ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα και πρέπει να βρει πολύ σύντομα τα χρήματα που χρωστά. Η Μαριάννα προσπαθεί να βρει ταίρι για τον Λουκά και εφευρίσκει διαφόρους τρόπους για να τον φέρει κοντά με την Χρυστάλλα. Η Αλεξία διοργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι της για όλη την παρέα και η Αριάδνη βρίσκει ευκαιρία να πιέσει ακόμη περισσότερο τον Μάξιμο.

Αστέρια στην Άμμο: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις της Παρασκευής (27/9)!

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 12

Η Άννα αναθέτει στον Θοδωρή μια ιδιαίτερη και εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο από την παρέα. Ο Ίωνας αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με την Αριάδνη και αποφασίζει να την ρωτήσει ευθέως. Η Δέσποινα προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ασπασία χωρίς όμως να γίνει αντιληπτή από τον Απέργη. Η Αριάδνη πείθει την Αλεξία να την συναντήσει καθώς αυτό που θα της αποκαλύψει ίσως αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και κλονίσει ανεπανόρθωτα τον επικείμενο γάμο της με τον Μάξιμο.

«Αστέρια στην άμμο»: Οι πρώτες σκηνές από την νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Διέρρευσαν οι πρώτες σκηνές από την νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Αστέρια στην άμμο» που θα προβληθεί μέσα από τον Alpha tv.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη. Ξετυλίγει την ιστορία τεσσάρων φίλων. Ενός κοριτσιού και τριών αγοριών που τους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων, η εφηβεία, ο έρωτας, η αγάπη αλλά τους χωρίζει η ζωή, καθώς ένοχα μυστικά από το παρελθόν έρχονται να στοιχειώσουν τις ζωές τους.

Εκτός από το trailer της σειράς που κυκλοφόρησε επίσημα πριν από μία εβδομάδα, ένα βίντεο με backstage σκηνές από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου είδε το φως της δημοσιότητας.

Εκτός από την σειρά «Αστέρια στην άμμο» τον βλέπουμε και στην σειρά «8 λέξεις».